AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
378Cevap
Bir gün erkek öder bir gün kadın öder. Neden şıklarda bu yok..
Bence bir gün erkek öteki günde kadın ödeyebilir. Ikisi aynı anda ödemeleri biraz tuaf olurda..
maddi durumu iyi olan ödesin diğer türlü kadın ya da erkek kendini satmış gibi oluyor
İkisi de elini cebine atmalı, hesap paylaşılarak ödenmeli.
Arada yalandan kiza odettirilebilir ozguvenli olsun diye ama genel olarak erkek odemeli
İlk buluşmada cimri sıfatını yememek için siz ödeyin beyler.. Sonrasını biz hallederiz
bende ilk gorusmede karsı taraf odemisti daha sonrakilerde ortak odemistik
Erkek oder ama illaki erkek oducek diye bir sart yok. Durum mekan ortam tum sartlara gore degisir. O yuzden o anki durumu goz onunde bulundurarak olgun bir davranis sergilemeli yanindaki hanimida dusunmelisiniz her konudam
Bir keresinde ben odemistim de kavga çıkarmıştı adam altı üstü 40 lira falan.
Biz Alman usulu bilmeyiz bizde erkek oder buda Türk usuludur.
Maddi durumu müsait olan ödemeli. Prensip eşit olmalı.
Yoksa nerde kadın erkek eşitliği...
Ben hesabi ödüyorum. Erkek bu durumda sana karşı bir beklenti oluşturmuyor. Beleşçi kızlara şaşırıyorum
cebinde parası olmayan erkek, yarım erkektir. çıkmasın o zaman dışarı, evde toz alsın, çekirdek çitlesin falan
varsa erkegın odemesı daha uygun bence, kendınıde kotu hıssetmemesı acısından. ama bende oderım hayat musterek
Erkek ödemek ister sorun yok... Ama keriz yerine koyulmak istemez. Bu arada erkek kadın eşittir diyenler mumkunse ortak ödesin..
ben adalete inanırım onun için maddi durumu iyi olan hesabı ödemeli bu sayede diğer taraf zarar görmemiş olur
en iyisi kimse ödemesin pederlerin kredi kartları yeter zengin zübbelere :) fakrlere gelincede zaten gitmezler öyle yerlere
Ben karşımdaki erkeğin hesabımı ödemedinden aşırı rahatsız oluyorum çünkü gezip para yiyen insanlardan sanmasından korkuyorum
%70 erkek %30 kadin iyi bir oran bence. iki tarafinda kendini eksikli hissetmemesi açısından mantıklı.
Yarın bigün evlendiğinde kadın çalışsın erkek temizlik yapsın öyleyse neymiş bayan odesinmis tabikide erkek odicek
Şu hesabı erkek ödemeli diyenlerin hepsinin canı cehenneme. Öyle bir dünya yok saçma sapan oturumlar oluşturmayın
hesabı erkek ödemeli diyen 343 kız arada elinizi cebinize atsanız ölmezsiniz. Hani o ödese bile oturup beklemeyin kontes gibi.
Bende Erkeğin ödemesinden yanayım da malum kadınlar Eşitlik Eşitlik diye tutturuyor karşı gelmem yani bende eşitlikten yanayım 😃😃
Bizim Türk erkekleri ödetmez genelde yani zaten onlara yakışan da budur ama herdefasında onlara yüklenmemek lazım. Arada kız da ödesin.
Eskiden, bay çalışırdı bayan evinde otururdu ; ozaman erkek ödemeli denirdi. Şimdi ise bayanlar çalışıp kendi parasını kazandıkları için : bu soru değişmeli :) alman usulü herkes ödeyebilir.
Arkadaşlar ben centilmenlik açısından erkeğin ödemesinden yanayım şimdi hayat müşterek falan diye yorum yapanlar olacak ancak bayanların varlığı ile masamızı şereflendirmeleri yeterlidir.
Yanımdaki bir erkekse fazla ısrar etmem ben hesap konusunda, çünkü bu hoslarına gitmiyor yani o yüzden, ama maddi acıdan sıkıntılı biriyse usulunce hallederim.
Eğer kızda para kazanıyorsa bazen kız bazen erkek ödemeli, sürekli erkek öderse bu centilmenlik olmaz bu durumda ancak kız çalışmıyorsa sadece erkek çalışıyorsa bu durumda o ödeyebilir.
hesabi erkek oder paran gucun yoksa gitme yemege ya da neresi olursa kadinlara hesap odetenler benim gozumde eziktir not: maco biri falan degilim bu benim fitratim
Erkek ödemeli dedim.. İlişkimizde herşeyimizi konuşuyorsak ve birbirimize güveniyorsak kimin ödediğinin ne önemi var.. Bazen ben bazen o bazen ikimiz duruma göre değişiklik gösterebilir..
Niye erkek ödemeli dedin o zaman...
Niye Erkek ödüyecekmiş? Sen yediğin, içtiğini bir başkasına ödetiyorsan ben sana yüzsüz derim.
Müdür sende yemeğe, içmeye çıkardığın kıza parasını ödetiyorsan bende sana gevşek derim. Hangi köyün adeti bu sen evine gelen misafirden para alıyomusun? Ortada bir davet var. Bayan davete icabeten gelir sende ikramını yaparsın bunun nerde olduğu ne farkeder kafe olsun ev olsun.
Para konularına kadın taraf karışınca erkek kadına olan saygısını kaybediyo. Gözlemlendi onaylandı.
O an ki duruma gore degisir kimin maddi olarak olanagi o an daha fazlaysa o odemeli :)
parası olmayan adam koluna kız takıp gezmesin bir zahmet..
Çoğunluğunu erkek ödemek kaydıyla arada kadında elini cebine atmalı tabi
Hala "erkek adam ödemeli" diyenler var. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Paylaşılarak ödenmeli.
Bence iki tarafta elini cebine atmalı ama erkek ödemeli
erkek ödemeli ancak bayanda erkeğin kapasitesini bilmeli ve ona göre hareket etmeli. abartmamalı.
genelde kızlar beni masalarına davet ettiği için, hesabı her zaman onlar öder.
İkisi de elini cebine atmalı, hesap paylaşılarak ödenmeli
Arkadaşim ise oderim sorun degil yaa ama erkek arkadasimsa odesem kızardı
Ilk iki bulusmada züğürt olmadigini kanitlamak icin erkek odemeli. ama daha sonralarda beraber de odenebilir ya da o an kim o hesabi odeyebilicek durumdaysa o odemeli. ben ve erkek arkadasim arasinda hic o konunun lafi bile gecmez kimde varsa o oder
Kim dışarı çıkmak istiyor ve ısrar ediyorsa o ödemeli😏
Bence kardeş erkek ödemeli karizma çizilmeye gelmez sonra durum toparlanmaz.
İliski aşamasına ve tarafların maddi durumuna göre değişir bu yeri gelir kadın öder.
Erkek ödemeli ama onda yoksa kızda ödeyebilir bence
Ortaklaşa ödenmeli veya birgün kız ödüyorsa diğer gün erkek ödemeli
Hesabı her zaman erkek ödemeli ne olursa olsun bu sahiplenmeyi simgeler
Erkek ödemeli durumu varsa yoksa kadin dert etmez de. kadina para ödeten adam degil nokta
Yıllardır süregelen bu zaten ablam helal olsun. Delikanlı adamın benimsemiş olması gereken ilk on maddeye girer.
eyv aslan
Evliyse erkek öder.. Sevgiliyse alman usulü olmalı..
hesap geldiğinde, kadın her zaman çantasını karıştırmalı ama erkek ödemeli
Hesabı erkek ödemeli bence şahsen ben öderim ona ödettirmem bozuşuruz kesin olurmu öyle şey
İlk buluşmada erkek ödemeli diğer buluşmalarda ortak ödenmeli bence
İki tarafta elini cebine atmalı , hesap paylaşılarak ödenmeli
İkisi de elini cebine atmalı, hesap paylaşılarak ödenmeli
Ben kötü olurum hep o öderse :) ikimizde ödemeliyiz aramızda sen ben olmamalı.
C dedim ama hep iyi niyetliler ödüyor. İster istemez bir taraf diğer tarafı sömürüyor
ben asla sevgilimin eşimin hesap ödemesine izin vermem...
paylaşılarak ödenmeli diyen erkeklerin sayısı diğerlerinden daha fazla yani nezaket e gerek yok para sözkonusu diyenler çokmuş ilginç
Parayla nezaket olduğuna inanan insanlar hala var mi ya?
Ortak odeyin aqq, bide mümkünse öğrenci basiniza lux yerlere gitmeyiverin 😄 Burgerking iyidir 👍
Olur @Etipufff
Bu da soru mu? Tabii ki kadın ödemeli.
Alışmış kudurmuştan beterdir