AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
378Cevap
benim yanımda bir bayanın hesap ödemesini herhalde kaldıramam. yerin dibine batarım. hesabı ödeyemez durumda olursam şayet oraya gitmem daha iyi.
Erkek ödeyecek fakat durumu iyi değilse Kızda anlayışlıysa aralarında hallederler ama sadece 1 veya 2 kere olabilecek şey bu kesinlikle erkek öder
erkek ödesin ama kadında oturup beklemesin yalancıktan elini cüzdana atsın erkek "dur tatlım halettim" desin anladın ;) görgü biraz dağ keçileri sizi
ilk buluşmayı erkek ödesin de diğerlerinde kadın eline atsın. sağılmalık inek gibi hissetmeyelim kendimizi.
tabiki de kadın çünkü erkekler ödeye ödeye fakirleşti kadınlar ise bu dönemde zengi oldu bu yüzden kadınlar artık ödemeli..
Kesinlikle ben öderim ve erkek ödemesi taraftarıyım eğer parası yoksa erkeğin neyine götürüyor yemeğe
iki tarafta ödemeli bence genelde kadınlar erkelerin ödemesini centilmenlik olduğunu düşünselerde ben bu duruma kesinlikle karşıyım
Ya aklım mantığım almıyor bayana hesap odetmek nedir ya? Sonra adamım diye geziyo musunuz acaba cok merak ediyorum
Hesabi biz oderiz sikinti yok. Devede kulak degil sonucta. Ama su belesci kizlardan olmayin. Yalandanda olsa elinizi cebinize atin ::))
Tartışmasız her iki taraf ödemeli. Erkek ödemelidir diyen kızlarda zaten niyetleri belli PARA YEMEK ! Teşekkürler.
ilkkez ks bencenin dogru duzgun bisey sorduguna sahit oluyoruz,
Evet bence hesap kafaya gore takilmaca, duzgun bir iliskide iki tarafta odemeli,
Hesabı genelde erkek ödemeli. Ama bunu mesele haline getirmek yanlış. Yeri gelir kadın öder, yeri gelir paylaşılır. bir şekilde ödenir bence.
Bence iki tarafta elini cebe atmalı insan bir cekinmeli yani ben öyle yapıyorum öyle doğru görüyorum
Benim olduğum yerde hesabı kesinlikle ben öderim. Bayanlar hiç bir zaman hesap ödetmedim. Bu biraz maço bir düşünce tarzı olabilir ama bayanlar bunu maddi anlamda düşünmesin pek
bence arada erkek arada kadın arada beraber odenmeli. hep erkek oderse kadın kendını gucsuz hisseder, hep kadın oderse erkek gururuna yediremez, hep ortak odense kankalıga dogru yol alır.
Sozkonusu bile olamaz kadini hesap odemesi. Bunu aklindan gecirmesine bile izin veremez eekek dedigin, yok oyle degilse kaldir at cope
İkisi de elini cebine atmali. Hesap paylasilarak odenmeli.
herkes kendi hesabını öder , fakat kim davet ederse o ödemeli
şu +1700 kızdan biri mesaj atabilirmi bende öyle bir şey arıyodum :D
Hayat müşterek derken hesabı kadın-erkek beraber ödesin deniyor.
bence eben ödesin yeter artık 1000 yıldır bu soru bir türlü kalkmadı gına geldi
Kesinlikle ortak olarak ödenmeli bir kadının erkeğe muhtaç olmus olması gibi bisey olur yoksa
Genelde sevgilim ödüyor ama bende arada yemek falan ismarliyorum
Bizim kanunlarımıza göre Erkek öder kadın elini atamaz birader
iki taraf ödemeli ama bizimki bana ödetmiyor teklif edince bile cok kızıyor
sadece kadın ya da erkek diye ayırmak saçma kimde varsa o öder
Param Varsa Buluşurum Yoksa Buluşmam Varsa Öderim Yoksa Zaten Hiç Ödememişimdir :D :D
Kadın ödemeli bıktık sizin geri kafalilinizdan bizi eziyorsunuz
Erkeğin parası yoksa, kadınla birlikte biryerlere gitmeyecek.
Erkekliğin şan'ı var...
*Erkek ödesin her daim..
BİRAKİN HESABİ BEN ÖDERİM YA. KAC GUNDUR BU ANKET burada SIKILDIM :P
Hesabı erkek öder nasılmı? Çaktırmadan kalkıp hesabı ödeyerek yerine oturur. Bu kadar basit
Kesinlikle erkek ödemeli. Bizde kadınlara hesap ödettirilmez. Öderse ben rahatsız olurum
Hesabı her zaman erkek ödemelidir. Hanımlarda teklif etmeseler daha iyi olucak..
hep erkek ödememeli
ben izin vermezdim kendimi rahat hissetmem
Paylaşılabilir ama maddi durumu iyiyse erkek ödemeli
İlk buluşmada erkek ödemeli sonraki buluşmalar birlikte ödenmelidir
sevgili veya nisanliyken beraber.
evlendikten sonra erkek.
Yeri gelir erkek yeri gelir kadın öder anlaştıktan sonra bunlar sorun edilmez
İlk bir ay erkek. Sonra bir erkek bir kız. Para micmiyoruz ya 😢
ne eksiliyonuz la adamı haklı allala
:D:D
kesinlikle
Adam haklı kızlar neden eksiliyo anlamadım hayır yani sizin hesapları ödemek içinmi çalışıyo bunca erkek nası bir zihniyet bu :D
ikiside kstkıda bulunmalı
şahsen maddi bir yük altnda ezilmek istemm
yardım ederim
ben genelde kim davet ettiyse ona ödettiriyorum. Ben davet ettiysem ben öderim.
Ben bir kadına hesap ödetmem teklif dahi edilmesinden hoslanmam :Dd
Bence erkek çalışan kadının Kendini iyi hissetmesi icin nadirde olsa kadın istediğinde kadına bırakmalıdır
Tabi ki erkek ödemeli, tartışmasız.. Kendini erkek olarak görüp, kızlara hesap ödettirmeye çalışan naylon erkeklerde var tabii..
eskidenmiş erkek öder zamanın şartları ortada kimin durumu iyi ise o ödemeli eğer karşı taraf samimiyeti görürse bu hesabı yapmaz zaten...
ata Erkilet toplumun devamı için erkek ödemeli zaten önemli bişe yok ken kadına hesap ödettiren erkek toptur.
Hesabı paylaşarak ödeyen erkek kavattır noktaaa!!! İb.. e gibi beeee😷😷
erkek ödemeli diyenlerin samimiyetine güven olmaz asla ciddiyse erkek 9 öder kadın 1 öder abartmayın erkek bankamı kadın bunu düşünüyorsa olay bitmiştir
Çoğu kişi bunu nezaket diye söylese de, Sürekli erkegin hesap ödemesi bana saçma gelir. Kız kendisini küçük düşürüyor bence. İsvecde böyle bir durum yok. Herkez yedigini ödüyor.
bir gün ben ödüyorum bir gün o ödüyor para hesabı da yapmıyoruz her zamn farklı tutabiliyo
Çiftler arasındaki samimiyete göre değişir bence. Mantıklı olan ortak ödemek. Hep erkek olmamalı. Bazen ikili arasında kavga sebebi bile oluyor bu mevzuu..
02:00 dan izlemeye başlayın 😃😉
Alman usulu olsun demiorm ama erkek kendini kotu hissetmesn die odeyebilir onun disinda ben supriz yapar sinama bileti alirim konser bileti vs..
Selamlar ben İstanbul anadolu yakasında murat38 yaşındayım 1.80 boyum 80 kilom Kendisini mutsuz hisseden bayanları çok iyi tatmin edebilirim
Eğer bana ulaşmak isterseniz 0543 569 09 12
Hesabi kafinlarda odemeli diyen erkrkler evlenincede kendi isinizi kendin gor diyen kadina mahkumdur :D
Hesabi erkek odemeli ama arkadaslarinda dedigi gibi her seferinde kiza yuklerse hesabi ya o kizin parasi icin onunladir ya da baska bir cikari oldugu icin
erkek hesabi ödetiyorsa kadına bence kadının etek ve bluzu, nu giysin öyle dolaşsın ortalarda..
hesabı erkek ödemeli benim yanımda kadın ödüyosa bana hakaret gibi gelir
kimin parası varsa o ödesin
sürekli parasını yemek beni rahatsız eder şahsen