AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
378Cevap
İlk bulusmada erkek odemeli tabiki ama daha sonralarda ortak odenmeli duruma gore
gerizekalı erkekler ödemeye devam etmeli.. adam gibi adam bir kız hayatlarına girmediği müddetçe..
C şıkkı. Şu son şık ne kadar tiksindirici olmuş öyle.
2 side oratk sayılır olmalı ama erkek daha fazla vermeli genede :)
Ee ne demişler hayat paylaşınca güzel o yüzden "ikisi de elini cebine atmalı, hesap paylaşılarak ödenmeli" :)
Ben ödetmem, alman usulü olur hep, fifti fifti yanii...
Aslinda aralarindaki samimiyete daha dogrusu iliskiye gore degisir bence paylasadabilirler ya da kiz da odeyebilir
Aferim erkekler size çoğunuz erkek ödemeli demiş helal olsun
Afedersinizde niye erkek ödüyor ben anlamıyorum. İki tarafta çalışıyor alın teriyle zar zor. Herkes yediğini ödesin.
Hesap ortaklaşa ödenmeli. Hesabı erkek ödemeli diyen kadınlar , erkeğin parasına ihtiyacınız yok. Herkes ekonomik özgürlüğünü kazanmış olsun ve hesap beraber ödensin.
her zaman erkek ödemeli bence ama yanındaki kadının da bu konudaki duruşu çok önemli beni keriz yerine koyupta üstüme oynadığını anlarsam fena acıtırım canını
Erkek ödemeli hesabı... ama. hayat müşterek sevgili olursun bir iki arada öder bisiy olmaz.. Diğer türlü kızı kullanmış olursun.. bana ters hatunum yanımda olsun yeter ben öderim hesap nedir ki?
Para için beraber olan kızlar nasılda belli ediyor kendilerini...
Ortaklaşa denen tabir lugatlarına girince belki birşeylerin farkına varırlar...
Hesabı her zaman erkek ödermiş oldu canım...
Neden birşeylere mecbur bırakılıyoruz? Bunu içimizden geldiği gibi yapmak varken?
Ben hiç hesap ödetmedim aama bu kafadaki kadınlar çok itici geliyor bana😪
Hesabı kadın ödemeli seçeneğine oy veren bıkmış erkekler adamsınız. :) An itibariyle 256 adam. :)
Bu konuda Alman görüşünü savunuyrm. Herkes hesabını bilecek.
Bir kadına katiyen hesap ödetmem😄 cebimde para yoksa kredi kartıyla oderim onunda limiti dolduysa b planı bulaşıkları yıkarım.😊 en olmadı bir yere gitmeyiz sahilde bir bang a oturup çekirdek çitleriz😇
Her zaman erkek ya da her zaman kadın ödememeli.. Her ikiside esit sekilde davranmalı bu konuda..
Kimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil. Ortaklaşa ödenmeli.
malesef hesabı biz ödemeliyiz
karşılığında kazandığımız şey buna değer
Ben hep alaman hesabı yaparım sonuçta işine gelince kadın erkek eşit ben ödüyosam sende öde l*n :D
Erkek ödemeli ama kadın da en azından ödeyecekmiş gibi yapmal, teklif etmeli.
Demi hic yoktan elini cuzdanina atip icerde bozuk paralarla falan oynasin bekledigimizden degil :))
İlk buluşmalarda erkek ödemeli.. Bana ödetirse bir daha suratına bakmam onun
Sevgiliyle ise her zaman erkek, normal arkadaşsa arada bir kız öder o da vicdanı rahat olsun diye... Paranız da yoksa buluşmayın.
Bence Alman hesabı daha iyi erkek ödeyince çok kötü oluyorum ben
İkisi de elini cebine atmalı, hesap paylaşılarak ödenmeli
cok sacma belli bir süre sonra zaten sen ödedin ödemedin kalmazki bugun sen yarın ben olur.
Evet ikiside elini cebine atmali ama erkek önce davranip hesabi ödemeli 😂
amannn paralarını yemedikte ne oldu arta kalan paralarınıda gittiler başka kızlarla yediler tabiki erkek ödücek erkeğin elinde fazla para bırakılmaz yemezsen yedirirler :D
Amacımız Hayatı Paylaşmak Hesabı Erkekler Olarak Biz Üstleniriz :)
uzun süreli bir ilişkiyse hesabı kimin ödediğinin bir önemi yoktur zaten.
İlk hesabı Erkek yapmalıdır derim.
Herkes yediginin parasini ödesin.
Parasi olmayan da disarda bir sey iyiyip içmesin Allah Allahhh
Bir yerde o ödediyse başka bir yerde ben öderim muhakkak...
hesabı kim ödemeli sorusunu anladımda, nasıl davranmalı sorusu komik olmuş :) ben mesela hesap geldiğinde gözlerim doluyor ama dolmamalı :))))))
benim sevgilim hesap ödedim diye beni terketmisti arkadaslar :D aman dikkat edin
hesabı her daim erkek ödemeli eğer erkeğin cebinde para yoksa gitmiycek
bir kiza hic odetmiyodum bana kiro muamelesi yapmisti
Arkadaslar bence erkek ödemelı kızın elını cebıne atmaması gerekıyor
aman ne hesapmış yahu..
ben öderim yediğimin parasını...
Erkek ödemeli hesabı, ama yeri geldimi de ödetmeli.
çok saçma aslinda da genelde erkek oder. odettirmemek gerek.
hesap ödemeyi severim ben. fakat yanımdaki adam öderse daha şık oluyor sanki...
Şık oluyor demek 😊
Adama göre değişir aslında @Eziremsem
Anlıyorum sizi
erkek ödemeli bence aama ilerde artık değişiyor kimin ödediği farketmiyor
iki tarafta elini cebine atmalı, hesap ortaklaşa ödenmeli
@SinirliBiber herkesin hesabını ödemek istiyormuş ne centilmen bir erkek.
Teşekkürler.:):
başlarda erke ködeyebilir fakat ileriki durumlarda samimiyet arttıkca senin paran benim param olmaz yoğunluğu erkek olacak şekilde kadınlarda ödeyebilir
Her iki taraf da çalışıyorsa bir buluşmada kadın, diğer buluşmada da erkek ödeyebilir,
Ama her seferinde erkek ben ödeyeyim diye elini cebine atabilir ;)
Kızı niye eksiledin?
Arkadaslar hesabi erkek odemeli tamam ama kadinda elini cebine atmali odemeye calismali ama erkek odetmemeli yani o samimiyeti gormem lazim benim yoksa o iliski fazla surmez
Kız da elini cebine atmalı öyle erkeğin vermesini beklememelidir. Zaten erkekler genelde ödettirmiyor. Tabi bazıları hariç. Onlar ne anasının gözü onlar.
Şu devirde artık erkek öder ödemeli mantığı bitti. Zaten bayanlar hayatın müşterek olduğunu iddia edip her işe erkekleri dahil ediyorlar dolayısıyla hesaba da onlar dahil olmalı...
Erkek ödesin diyen kız eziktir acizdir eskiden bayanlar ev hanımı oldugu için ödemezmiş ama şimdi öyle değil erkeklerden daha çok kazanıyolar bir kız bir oglan sırayla
Para ödeme egolarım yoktur.
"Ara sıra", kendini öz güvenli bulması için ya da "Bende paramı kazanıyorum, bende ödemek istiyorum! " düşüncesi olmasın diye karşı tarafa bırakırım.
alman usulu. herkes yedıgını oder. hele ılk bı kac bulusmada asla odetmem
İlk bulusmayi erkek öder. Sonraki bulusmalarda kim davet ederse o öder
çok saçma bir soru farketmiyorki ha erkek ödemiş ha kız çoğunluk erkek diyicek onlardada beyin yok
tamam bende ödetmem de parasızlık diye bişey var beyler Kahrolsun kapitalizm !!!
İlk buluşmada erkek ödeyebilir. Ama sonralarda paylaşarak ödenmeli.
Bu ülkede kadın erkek eşitliğinden bahsediyirsak hiç kuşkusuz hem kadın hemde erkek ödemeli.
Ben en son elimi cebime attıgımda 3 yaşındaydım. Sonradan akıllandım , şimdi kadınlara ödetiyorum hahshahahaha , Ya canımmmm yaaaaa, cüzdanım evde kalmış. SsSsSs
ilk buluşmada bana ödetirse pek iyi gözle bakmam bence ikiside ödemeli ilerki zamanlarda