Siteye yeni üye oldum herkese merhaba..
Sizce aldatılmayan kadın var mıdır?
Sizce aldatılmayan kadın var mıdır?
yoktur. bizler yaratilis geregi monogramik degiliz. yani tek esli bizim biolojik yapimizda yok. beraber olabilir ve koca bir hayati beraber gecirebiliriz, ama bu hala gizliden bisey yapmiyacagimiz anlami tasimiyor. cok derin bir mevzu. aldatmak gizli yapilan seylerdir. coftler acik iliski yasamis olsa belki ne hic biri aldatma sayilacak nede bazi seyler ayrilmak icin sebep sayilacak. herseyi tabu haline sokup yasamak, birbirini sinirlandirmak, sahiplenmek degilde sahibi olmak. butun bunlar carpik yasandigi icin sorunlar olur ve iliskiler biter. anlayis ve kendini anlama kendini anlatmak esastir. iliskilerde kac kisi birbirini cok iyi tanir? hicbirinde. neden? cunki kendilerini daha tanimiyorken karsi tarafa ifade etmeleri imkansizdir. acik degillerdir. kapalilardir. iclerinde saklarlar herseyi , taki o sakladiklari ruhuna zarar vermeye baslayana kadar. ve sonu kacinilmaz psikolojik bozukluklar. sefaf olmak en iyisidir. bazi seyleri artik kabullenmenin zamani gelmistir. eger kabullenmiyorsan gizli sakli arkandan is cevirilmeye hazir ol. iste ona aldatma diyorlar
Bu sadece senin gibi uçkuru düşük tiplerin kılıfı diye düşünüyorum.
Kadın aldatsa bahane mahane dinlemez saydırırsın ama erkek aldatınca nasıl da bilimsel (!) konuşuyorsun.
İnsanın cinselliğe ihtiyacı vardır birden fazla kişiye değil, kendini kandırma.
Öyle olsa zina yasak olmazdı, bu sizin doğanızda olsa.
Şahsen cinsiyetçi davranıp "aldatılmayan kadın var mıdır :((((" yorumu yapmadığın için teşekkürü borç biliyorum. Evet herkes aldatılır kadını erkeği yok.
Tek fark şu ki erkekler atıyorum arabasının torpidosunda seks yaptığı kişinin külodunu unutup yakalanıyor. Kadın aldattığı zaman torpidoda seks yaptığı kişinin boxerı kaldıysa unutmuyor, alıyor onu yıkıyor ütülüyor kocasına giydiriyor. Adam bu don benim miydi diye sorunca evet canım ben almıştım sana giy diyor :)
Senin görüşün..
Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz
vardır tabi yaa, öyle birşey diyorsunuz ki sanki tüm erkekler aldatmak için dünyaya gelmiş, ayrıca böyle muhabbetleri gören erkekler, aldatmak zaten normalmiş deyip niyeti olan aldatıyor, aldatan kişi de pişmansa içi rahatlıyor bir tek ben değilmiş diyor
Sanmıyorum gözle bile olsa aldatıyorlar
Onu herkes yapıyor
Ben yapmıyorum :)
Cevap
26Cevap
Aldatilmayan kadin kendini altadtirmayacak kadar namuslu... aldatmayan erkekde kadininnin namusunu bir seref bilip serefsizlik yapmayacak kadar namuslu olursa... hem aldatilmayan hemde aldatmayan bir erkek olabilir... mutlaka vardir. Suanda cok mutlulardir.
Merhaba..
Aldatılmayı sadece fiziksel olarak değerlendirirsek illaki vardır. Onun dışında olacağı ihtimali çok zayıf..
aldatılmayan kadın yoktur ama aldatılmayan erkek var mı bılmıyorum
Bence vardır ya neden olmasın ki aşk hep çıkar ilişkisi midir.. Hayır tabikide.. Aldatmayan kadın da vardır erkek de vardır.
sanki sadece erkekler aldatıyor kızlar sütten çıkmış ak kaşıkta
aldatmayan ınsan yoktur , fırsat bulamayan insan vardır.
İnsan demeyelim bence.
heraldeki vardir bu memlekette herkes çig süt emmiyo bundan eminim...
Erkeklere güven olmaz o yüzden aldatilmadigina emin olmak çok zor bence
hiç yapmaz dedıgım kadınlar neler yapmış ınanamadım !!!
burada yorumlara bakınca aldatmak bir yana bide fantezili aldatıyolar o derece
Bu ülküde ne bayan a nede erkeğe güveneceksin o yüzden evlenince hiç bir teknolojik alet eve almayacam
var. kendimden örnek vereyim. aldatmadım ama aldatıldım yani
yürekten seven aldatmaz dicemde onlarda bozuldu
var lennn var hemde binlerceeeee milyonlarcaaaa
Erkeklerin hepsi Karektersiz olamaz bence.
evet var
ben ve eşim
Merhabalartabiki vardir
aldatıldım da ufak çapkınlıklarda yapdım.
Var ama bize denk gelmiyy
Vardır neden olmasın ki
Ama ben aldatıldım şahsen
Vardır tabi genelleme yapmamak lazim
neden olmasın...
Yok bence
Ben varım
vardir
Vardir bence
Aldatmayan erkeğim.
Var tabii.
Vardır.