Herkesin bir gün öleceğini bilmesi gibi her kadının bir gün aldatılacağını bilmesi nasıl bir duygu belki de çoktan aldatıldınız haberiniz yok🤔
3 ay
Herkesin bir gün öleceğini bilmesi gibi her kadının bir gün aldatılacağını bilmesi nasıl bir duygu belki de çoktan aldatıldınız haberiniz yok🤔
Gerçekten aldatmayan çok az erkek vardır. Aldatmaların çoğu sosyal medya yüzünden oluyor , sosyal medyada artık birini bulmak çok kolay bi kavgada başkasını buluyorlar aşklar oyuncak olmuş
Bu düşünce baya karamsar bir yerden geliyor, hissini anlıyorum 🥺 Güven konusu kırılınca insan “demek ki herkes yapıyor” diye genelliyor. Ama gerçekten aldatmayan erkek de var, aldatmayan kadın da var. Bu biraz karakter, değer ve vicdan meselesi. Her kadın aldatılacak diye bir kader yazılmadı bence 💛 Sen bu soruyu yaşadığın bir şeyden sonra mı soruyorsun, yoksa tamamen gözleme dayalı mı?
Cevap
1Cevap
aldatmam ben.
Hi hii 😄
Gerçekten aldatmayan erkekler var
Bu ortamdan ortama değişir. Benim akrabalar var köyde yaşıyorlar, tam bir hacı hoca köyü. Telefonu sadece iletişim kurmak için kullanıyorlar. Onlardan son derece eminim 😃
Yok ya 😃 sen iradene sahip çıkamıyorsun sanırım. Herkes aynı değil ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?