Evlenicem cok korkuyorum ne yapicam ben ya inanilmaz bir tedirginlik var ustumde nasil yapicam of ya😢😢
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
yıllar önce bir yazı okumuştum. aşk evlenenler mi yoksa mantık evliliği gibi durumları. aşk yaşamadan evlenenler daha mutluymuş. sebebi aşk yaşayanların hedefi evlenmek evlenince hedef bitiyor ama diğer durumda hedefiniz mutlu olup mutlu yaşamak olduğu için daha uzun sürüyormuş. kısacası evlilik bir şans yıllarca aşk yaşayan çiftlerin mutluluğu da kısa sürede bitebiliyor. iyi anlayışlı biri ise mutlu olursunuz. o yuzden korkma her şey nasip. başka seçeneğin yok müstakbel eşiniz de yakışılkymış en azından bu bir şans değilmi?
018 Yorumla
Soran+1 yılSans ama tanimiyorum bile abi altinda cirilciplak olucam annemin yaninda bile soyunmaya utanirken tanimadigim bir adamin kollarinda olucak nedenmi o istiyor diye begendi diye vazgecse bunlar olmayacak ama vazgecmez yakisikliligi umrumda degilki benim karakterini bile bilmiyorum tanimiyorum anlasirmiyiz nasil olur allahim icimdeki korkuyu bir ben bir allah bilir kacsam beni olmekten beter ederler baska sansimda yok ne yapicam ben olmuyor hicbir cikis yolum yok
Soran+1 yılAbi telefonum yokki benim dayimin kizindan yaziyorum vallahi burdan yazin lutfen yardim edin bana inanin cok zor durumdayim
Soran+1 yılYok oyle kuma falan olayi yok abi bizim sulalede oldururler oyle bisey yapsa onu
Soran+1 yılNe demek istediniz yani allah rizasi icin bir cikis gosterin bana bir abi olarak kafam cok karisik bazen diyorumki öldur kendini bitsin bu çile okumama bile izin vermediler allahim yardim et bana olmiyor umudum kalmadi bir nebze olsun
Soran+1 yılİnsallah abi korkuyorum korktugumu bilemezki konusmadik bile belki bilse dokunmaz bir sure ama bilmiyorda belkide bilse bilede dokunacak tanimiyorum ki allahim insallah kalbi teniz biridir icide disi kadar guzeldir 😢
- +1 yıl
ne sıkması kafana. daha denemeden böyle şeyler düşünmek çok yanlış.19 yaşındasın. her kız kızı cinselliği merak ediyorsundur güzel olacak diye düşün. ilk gecende daha somurtma. bir şans ver iyi davran. belk güzel olacak yıllarca baskıladığın cinseliği yaşayacaksın. belki çılgına çevirecek seni. belki deli sevip mutlu etmek isteyecek belkş bir çiçek gibi davranacak sana. belki evde olmadığı zamanlarda yoluunu gözleyeceksin
Soran+1 yılİcimi birazda olsa rahatlattiniz abi insallah dediginiz kadar temiz duzgun biridir beni anlar beni dinler insallah mutlu olalim gerisi onemki degil allahim insallah boyle biridir
Soran+1 yılEn buyuk korkum abi o zaten ondan sordum bu soruyu 😢😢
En İyi Cevaplar
Neyi nasıl yapacaksın onu tam belirtirsen. Yani insanlar daha önce 5 10 kez evlenmiyor. Herkes prosedür ne ise adet ne ise evleneceği zaman tanışıyor öğreniyor ve yaşıyor...
04 Yorumla
Soran+1 yılAma abi ben zorla evlendiriliyorum dusunsene sadece bir kez gorduk birbirimi nasil biri bilmiyorum bile neyi sever neyi sevmez kisiligi off inanin cok korkuyorum anlatamiyorum ki icimdeki bu korkuyu
- +1 yıl
Bak olayları çarpıtma o zaman ne ise öyle yansıt ki bize durumu bizde ona göre yardımcı olalım. Kimse seni kimse ile zorla evlendiremez kimsenin buna yaptırımı yok sen reşit bir bireysin bunu kafana bir sok önce. İkincisi görücü usulü olan evlilikler daha uzun sürüyormuş falan filan ıvır zıvır saçmalık tamamen. İki insan birbirlerini tanımadan, sevmeden, hayatlarını birleştirme kararını birlikte almadıktan sonra ne kadar sürdüğünün ne önemi var ki. Kuşları da babam kapatıyor bir yere bir dişi bir erkek ama 1 gün ama 3 gün sonra çiftleşiyorlar sonuçta :)
Soran+1 yılKorkuyorum abi cok korkuyorum resitim evet kacabilirim ama beni ölmekten beter eder bu insanlar bu sefer tamamen cikmaza girerim sonum olur ben annemle bacimin yaninda bile ustumu degistiremem utanirim tanimadigim bir adamin altinda cirilciplak olucam isyan etmek isteniyorum ama ailemm ve akrabalarim beni sinamak icin gelmisler sanki dunyaya birtek ben degilim ailemde ki bircok kiz boyle zor durumda kaliyor ne yalicam bilmiyorum umudum kalmadi cikis bulamiyorum tanimadigim bilmedigim huyunu suyunu kisiligini ne yi sevip sevmedigini gormedigim bir adamin kollarinda olucam anlatamamki icimdeki kiyameti bir ben birde allah bilir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Erkekler Ne Diyor
21
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. o yaşta derslerine çalışman ve sınavlarından endişelenmen gerekir. acelen ne ise artık.
05 Yorumla
Soran+1 yılAilem zorla evlendiriyor bu yuzden korkum
Soran+1 yılİnan abi hayir desem öldururler beni evlenicegim kisiyi gordum gercekten cok yakisikli ama bu beni ilgilendirmezki karakterini bile bilmiyorum anlasirmiyiz nasil olur bana nasil davranicak o gun zaten ustumde buyuk korku ve yük var buna mecburum abi yoksa yasatmazlar beni
Soran+1 yılHani izliyiorsunuz ya filmlerde yok aga yok hanim aga töre bunlar hicbisey neler oluyor benim ailemde sukrediyorumki yine yasima uygun biri distan cok duzgun yakisikli ama icini bilmiyorum karakterini
+1 yıl19 yasında evlilik fikri çok erken pişman olup birbirinizden sıkılma ihtimaliniz çok yüksek birkez daha düşünmenizi tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılZorla evlendirliyorum ailem yuzunden
Zorla evlenme diye bir şey olmaz. Başka bir çözüm yolu ara.
00 Yorumla
+1 yılZorla evlilik mi olurmuş? Evlenmek istemediğini söyle. Onunla aynı evde yaşayacak olan sen misin ailen mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılDenemedimmi saniyorsun abi babamla konusamamki o beni dinlemez bile anneme yalvardim yakardim oda hicbirsey yapamiyorki babamla abilerimin sozunden cikamiyor onunda yapacak birseyi yok gormus begenmis seni evleniceksin dediler agzimi bile acamadim ne diyeyimki desemde dinlemezler cunku utaniyorum boyle bir ailenin kizi oldugum icin okumama bile izin vermedi babam kazandim ama izin vermedi bu insanlara anlatamiyorsun abi okadar farkli dusunuyorlarki iclerindekalsan kafayi yerdin korkuyorum cok korkuyorum allahim daha tanimadigim sadece bir kez gordugum adam beni eşim olacak bana dokunucak okadar cok korkuyorumki bir ben bir allah bilir o ailesine soylemeseydi bunlar olmayacakti allah nerden gittim dugune
+1 yılbenden 1 yaş büyüksün ben evlenmek icin daha 15 yıl oldugunu düşünüyorum sen şimdiden öhöööö yanıyon. D
04 Yorumla
Soran+1 yılSayfadaki yazismalarimi okuyun nasil bir halde oldugumu anlarsiniz
- +1 yıl
işim gücüm yok onu mu okucam kanka
Soran+1 yılAike zoriyla tabimadigim biriryle evlendiriliyorum yeterince aciklayici olmustur umarim
- +1 yıl
evlenme kaç evden
Pöff evlenme o zaman zaten senin yapacağın seksle tatmin olmaz kimse
00 YorumlaKorkma, çok kötü birşey olsa hergun milyonlarca kadın isteyerek yapmazdı
018 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum zaten ailem yuzunden evlenmek zorundayim 😢
Soran+1 yılAbi gerçekten yakisikli hatta cok ama bu beni ilgilendirmezki zorla evlendiriliyorum resmen ailem yuzunden mecburum buna ve korkuyorum daha konusamadik bile basbasa ne biliyim ne yapicam hic bir fikrim yok
Soran+1 yılİnan bu yazdiklarindan okadad etkilendimki abi agliyorum şu an da gercektende oyle ben kendi ablamdan annemden cekinirim tanimiyorum bilmiyorum bile nasil biri kisiligi karakteri neyi sever neyden hoslanmaz o gece benim icin kabusa donusurmu cok korkuyorum
Soran+1 yıl😢😢
Soran+1 yılAbi yazamam ki benim telefonhm falan yok ben bilmem yani dayimjn kizindan yaziyorum ben soyluyorum o yaziyor 😢
Soran+1 yılEvlenmessem oldurmekten beter ederler abi ondan mecburum evlenicem zaten baska sansim kalmadi sorumda bu yuzdendi korkuyorum ne yapicam allahim tanimiyorum bile nasil cirilciplak olucam cok korkuyorum anlatamiyorumki icimdeki kiyameti
Soran+1 yılAbi burdan aciklasanjz profil benim degilki 😢😢
Soran+1 yılHaklisin abi gizli yapsan kendini yani off ya allahim hicmi bisey yolunda gitnez su hayatim boyunca
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de var, bu cumartesi nişanım var, yaşım 31 :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben zorla evlendiriliyorum
+1 yıl19 yaşında ne evliliği ya
01 Yorumla
Soran+1 yılZorla evlendiriliyorum aile zoruyla
Normalde Erkekler korkar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zorla evlendiriliyorum
hiç korkmasıkıntısız geçersende yardımcı ol yeter
09 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum yardimci ol diyorsun abi ben ne yapicagimi bile bilmiyorum ki naisl davranicam nasil teoki vericem
Soran+1 yılYazamam telefon bile benim degilki dayimin kizinin dusunsene abi ben tanimadigim biriyle ayni yataga giricem annemin bacimin yaninda soyunmaya utanirken tanimadigim bir adamin altinda cirilciplak kalicam nedenmi ailemin zoru yuzunden beni olmekten beter ederler evlenmessem cok korkuyorum bu yuzden yardim istiyorum okadar
Soran+1 yılEvet abi zorla evlenmessem canimi alirlar
Soran+1 yılMalatya 😢
Soran+1 yılAbi vallahi telefon benim degil dayimin kizinin zaten atamayiz ki ozelden telefonumda yok benim ben soyluyorum o yaziyor burdan yardim etseniz lutfen allah rizasi icin
korkma fazla canın yanmaz tatlı kız
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten canim yansada esimin tatmin olmasi icin kalas gibi durmam ama yinede bir korku var inanilmaz ne yapmaliyim bilmiyorum bile ne demeliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok erken daha senın icin
01 Yorumla
Soran+1 yılMecburum ailem yuzunden
+1 yılKorkacak bir şey yok.
Ölüme gidiyorsun sanki.00 YorumlaHerkeste olur, normal
02 Yorumla
Soran+1 yılZorla evlendiriliyorum
Korkmana grk yok elinde sonunda evlenecek ynii...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık ya 19 yasında kız evlenır mı
02 Yorumla
Soran+1 yılAile zoruyla
Cevap sahibi+1 yılolmaz olsun öyle iş
Bakiresin dmk him...
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve ailem zorla evlendiriyor yoksa yasatmazlar beni
Soran+1 yılDusunsene abintanimiyorum bile konusmadik sadece gorduk birbirimizi okadar nasil biei bilmiyorum ben annemin bacimin yaninda bile soyunamazken tanimadigim hic bilmedigim biriyle evlendirilecem ve ayni yataga giricem simdi sen soyle hakmi bu adaletmi?
Soran+1 yılAnlamiyorsun abi beni kizkardesin varsa belki anlarsin dusunsene zorla evlendirdiklerini tanimadigi birinin altinda cirilciplak ne gunahi var okizin ne sucu var belki boyle dusunursen su sacma kotu fikirlerinizi silersiniz elinini vicdanina koy bjrdaha dusun
Soran+1 yıl24 yasinda abk
Soran+1 yılTanimiyorum dedim abi zaten dinlemiyorsun beni ama of ya 😢
+1 yılAkışına bırak..
00 Yorumla
+1 yılKorkma özele yaz
00 Yorumla
+1 yılNedrnn
08 Yorumla
Soran+1 yılZorla evlendiriliyorum
- +1 yıl
Kaç derım
Soran+1 yılNeden abi vallahi cok korkuyorum tanimiyorum bile evlenicegim kisiyi sadece gorduk birbirimizi okadar
- +1 yıl
Ahını alacak aılen bjnj dusunmezlermı yazıktır ya adam barı vazgecse bı yolunu bul ve ona hazır olmadıgını falan de bırı yardım etsın
Soran+1 yılOda bisey yapamaz ki zaten o dunden razi beni gormus cok begenmis babasina soyleyince sonuc bu evlenmezsem bitirirler beni olmekten beter ederler
- +1 yıl
Cehennemde cayır cayır yanacaklar
Soran+1 yılAma olan bana olacak abi yansalarda olan bana olacak kaderime agliyorum ailenizin kiymetini cok iyi bilin onlari uzmeyin boyle bir ailede olmadiginiza hep sukredin
- +1 yıl
İnşallah olmaz
Daha fazla(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem