Sevgilimle aram bu ara baya soğuk, yardımcı olabilir misiniz?

5.5 aylık bir ilişkim var, Farklı şehirlerdeyiz, 1 saatlik bir mesafe var aramızda. herşey çok güzeldi, iyiydi ilk 2 ay. Daha sonra güvenimi kaybetti ve tartışmalar,sorunlar başladı. İnan'ın o kadar çok fedakarlıklar yaptım ki. Lakin hiç bir karşılığını göremedim. Şuan'a kadar tek bir tartışma bile benim yüzümden çıkmadı, hep o bişeyler yaptı, dahada güvenim gitti.

Bir ayrılık yaşadık, 3 gün sonra mesaj attı. Konuştuk monustuk. Sonra öyle barıştık. yanıma çağırdım. 16 aralık pazar günü dogum gnümdü, ben onun dogm gnunde vizelerim olmasın rağmen gittim, baya bi süpriz vs yaptım. Lakin o gelmedi boş olmasına rağmen. Neyse barıştıktan sonra yanıma çağırdım, gelemem edememlerde, elbet bi gün gelirsin, bulusuruz ederiz vslerde. Çok değer verdim, çok umursadım, lakin kendisinin bişeyler yapmaya çalışcağı yerde, ben çağırıyorum yüzsüzlük edip ve yine gelmiyor.

Şımardı baya, 2 gündür geç cevaplar atıyorum 1 saat 2 saat sonra felan. Sonra, yaptığı şeylerle ilgilenmiyorum böyle devam ediyorum. Şimdi sizin düsünceleriniz nedir? daha başka ne yapabilirim o şımarıklığın gitmesi için.
Sevgilimle aram bu ara baya soğuk, yardımcı olabilir misiniz?