Sizi böyle gerçekten seven var mı? ya da sevdiğiniz çoook aşık oldugunuz biri :) ♡ (Benim var, saçma bir nedenden dolayı bitti, neyse beni karıştırmayın 😂 ) var mı hee? :D
belki hakikatli bir sevgi için biraz daha sabır ve zaman gereklidir.. bu senin hayatında olumluda yansıyabilir.. sonunda o mutluluğu yaşayacağına hep inanmalısın.. duygular kalpler yaşamın bir evresinde birbirlerini her zaman tamamlayabilirler.. bunun için o kişinin ne zaman geleceğini vaktini ölçmek yerine ona laik olan sevginin olgusuna erişebilmek için daha olumlu ve umutlu düşünmelisin...
beni seven hiç olmadı. sadece bir keresinde bir kızdan hoşlandım. kendisine hoşlandım dedim. kız resmen ikimizi evlendirdi karı koca olmuşuz gibi davranmaya başladı. ama zamanla kendisini sandığım biri olmadığını anladım. ayrılmak istediğimde çok üzüldü. aslında beni ben olduğum için değil bir erkek arkadaşa sahip olmak istediği için sevdiğini düşünüyordum.
Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Düttttt :) şaka bir yana yani insanlar imkansızı ister imkansız da başka imkansızlara yönelir bizi seveni sevmeyi öğrenmeliyiz.
Yok, cok istedim ama olmuyor. Denedim yalana gerek yok devirdi 2 seneyi. sonra başkasının koynunda yakaladım. sonraları hiç cesaretim olmadı ama gönlüm içten içe istiyor.
Evet. Agliyorsunuz durust efendi birisini ariyoruz diye. Ama sirf populerlik icin nerde ciddi dusunmeyen amaci sizlerle eglenmekten baska bisey olmayan insanlara yoneliyorsunuz. sonrada agliyorsunuzc. Benlik birsey yok sizin icin soyluyorum. Insanlari iyice taniyin
En İyi Cevaplar