Başlıkta dediğim gibi. Ben tatildeym eşim memlekette eşim ilgisiz ve saygısız biri ben asla böyle bişi olsn istemedim ama olan oldu bir yakınım arkadaşı ile birlikte oldum bana dokunduğu öptüğü anları unutamıyorum onunla vakit geçirmek istiyorum gülmek istiyorum edim bana sürekli şiddet uygulayan biri ne yapayım bilmiyorum. .
Bak guzel kardesım bosanma dıye hukıkı hakkın varken aldatmayı dogru bır sey gıbı anlatman bastan sona bır sacmalık ne yapayım ne demek ya nasıl bır mantık bu karsına cıkan her ıkı guzel sunan kısıye kalbını verecek kadar safmısın bıraz agırdan al kendını esınden bosan sonra ne halın varsa gor bılmezmısın ıkı guzel kelıme ve kopruyu gecene kadar herkes pesınden kosar ıstedıgını aldıktan sonra defolur gıder ne bıldım sımdıkı kısının adam gıbı oldugunu ne bıldın onunda sahtekar olmadıgını senı kullanmadıgı ac gozlerını kendıne gel kocan senı aldatsaydı aglar zırlar gelır dert yanardın ama sen yapıncada savunma bu olur bosan sonrada ne yapıyorsan yap hem gunaha gırme hemde kendıne laf ettırıp kotu gozle gorulme
Senin kendine göre hafifletici nedenlerin var. Keşke seni bu yola mecbur eden adamdan ayrılıp ondan sonra bu tür yeni maceralara çıksaydın. Neyse geçmiş artık.
Şimdi artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Diş macunu tüpün içinden çıktı bir kere. Daha vahim sorunlar yaşayıp hayatını zehir etmeden eşinden ayrılmanın hesaplarını yapmalısın. Birlikte olduğun kişi olsa da olmasa da sen bu yönde bir çabanın içine girmelisin. Sonrası Allah kerim...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hepte kocam ilgisiz saygisiz bahaneniz var. ama aldatmanin bahanesi yoktur asla hakli olamazsin. kirlisin artik sen bahanen vicdanina yetmeyecek. saygisiz ve ilgisizse bosanaydin sonrada gidip istedigini yapaydin. hem adamin ekmegini ye hem adam seni tek basina tatile gondersin hem aldat. sktir ordan!
Madem esini sevmiyorsun bosansana. Boyle yaptigin surece kotu durumda olan sen oluyorsun. Yaptigin dpgru degil asiksin anlariz ama bosan istedigini yasa yani o adamda şu an sana farkli gozle bakiyordur belki evli hatunu goturuyorum dusuncesi vardir muhakkak
Hıı anladım şimdi seni tebrik edicez , sana aferin iyi yapmişsın dicez. Oooo ilgisizdi demek. Çok çok haklısın. Bacım boşanıp evlensene. Birde dersiniz erkekler aldatır. Kadınlar erkekleri geçti abi yaaaa.
Böyle şeyler yazarak bizide evlilikten soğutup korkutuyosunuz tabi sizi dövmesi saygısız dağranması iğrenç birşey ama keşke aldatmak yerine boşansanız..
Bence aldatmanın herhangi bir gerekçesi yoktur. Eğer eşinle ilgili sıkıntın varsa aldatmak gibi bir duruma düşene kadar ayrılmalısın. Aldatanın cinsiyeti ne olursa olsun yaptığı büyük bir hatadır, vebaldir. Dediğim gibi gerekçe önemli değil, aldatmanın ama sı olmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kaçak aşk yasak aşk.. evlilikte kabul edemediğim bir olay şahsen ama senin yerine olsam asilce ben boşanırım eşim olan biriyle bunun üzerine aynı evde yaşayamam içim içimi yer yapamazdım asla asla asla
kocana açıl ben şu an başkasına vurduruyorum de mert ol tazminat ve nafaka istemeden edinilmiş mal varsada istemeden ayrıl... çocuklarınız varsa torbacı yapın.. hadi iyi akşamlar..
Eşin sana şiddet gösterse de şu an eşin onla boşandıktan sonra istediğinle evlenip her şeyi yap. şu an onu aldattığını öprenmemesi için dua et normal zamanda şiddet gösteriyosa bunu öğrenince 😲😱
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
ölenmi suçludur öldürenmi, aldatanmı aldatılanmı? bence çoğuzaman ölen ve aldatılan bunu haketmiştir, kişinin eşi kendisine insan gibi davranmaz, ihtiyaçlarına cevap vermezse sonuç kaçınılmazdır, iyi Bayramlar...
Nasil mutlu olacaksan oyle yap. Hayat kisa cunku... Ayril ve sevdiğin adamla ol. Acaba adam seni kisa süreli macera olarak mi gordu bu da onemli bir nokta.
Ahlak yok 3 aydır perişan oldum 1t senemi verdim hemde jalaoglusu pic ya Rabbım işini gücünü bırakıp nefes aldırmayın oda hakkım haram sahada daha beter ol ins hafize tekin
En İyi Cevaplar