merhaba arkadaşım seni anlıyom. ama evlenmelisin kız arkadaşın için. evlen bir müddet sonra ayrılırsın sevmiyosan. çünkü o kız ailesi tarafından dışlanır ve horlanır. buda piyasaya birini daha düşmesidir bunun günahını kaldıramassın. evlenir bir müddet sonra anlaşamdım der ayrılırsın. hem kız kurtulur hem çocugun piç damgasından kurtulu. bunlar önemli elbette son olarak sen karar vereceksin. iyi düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılbunu bende düşündüm uzun uzun. Ama sırf kız hamile kaldı diye evlenmek? Bilmiyorum aşırı kararsızım.
- +1 yıl
evet haklısın senin hayatınıda etkileyecek bir karar ama bençillikte yapamassın. otur birdaha düşün ve karar ver egr gercekten istemiyorsan kimsenin dile alamdıgı şeyi yani cocçugu aldırmalısınız. o cocçugada yazık. ve bide bunun günahı var. işin zor ama dediğim gibi son karar senin
En İyi Cevaplar
+1 yılEe kardeşim helaliniz olmadan böyle işe kalkışırda zevk uğruna ruhunuzu satarsanız uçkurunuz için üç kuruşluk zevk için böyle şeyler yaparsanız her ikinizinde elinde patlar size hayat zindan olur.. Yinede Allah yardımcın olsun evlenmekten başka çağren yok. O bebeğinde bir suçu yok, empati yap yerine koy kendini, babasız ya da annesiz büyümek istermiydin kardeşim?
24 Yorumla
Soran+1 yılGÜncellemelere bakar mısın abicim
- +1 yıl
Beni kondom mondom ilgilendirmiyor birader, isterse kalmasın hamile oda önemli değil. Senin ne suçun var biliyormusun? Aşkı, sevgiyi bacak arasında gördüğünüz için. Bu zihniyetten vaz geçmediğiniz sürece daha çok rezil olursunuz..
Soran+1 yılbaşına gelir birgün hocam büyük konuşma
- +1 yıl
Eyvallah sağolasın birader, doğru diyorsun. Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin. O yüzden tekrar kusura bakma kalbini kırdıysak Allah yardımcın olsun hepimizin olsun inşallah. Harama el uzattırmasın rabbim.
Normalde bu konularda erkekler pisliktir ama haline gercekten uzuldum yani, cocuk dogarsa babalik yapmak ve sorumluluk almak zorundasin ama kesinlikle bu durum eger yazdigin gibi olduysa senin sucun degil, bazen kizlarimiz evlilik askiyla delirebiliyorlar:d
01 Yorumla
Soran+1 yılDurum anlattığım gibi.. Ben hiçbirzaman evlilik vaadinde bulunmadım.
+1 yılKandırılmışsın resmen sakın evlenme, aldırırsa aldırsın ya da kendi baksın, hap kullanmıyormuş kız yalan söylemiş koruma oranı yüzde 100 tamam ama yüzde 99. Prezervatif kullan ama be
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç hap almadı bence. Tamamiyle düşürmek bu başka birşey değil. Şimdide annelik güdüleri kabardı aldıramıyor kıyamıyor hanımefendi. Deliricem
- +1 yıl
Bak o çocuğun babasız bir şeysiz büyümesinin suçu senin değil annesinin. Evliliklerde bile kadın zamansız doğurunca sorun çıkabiliyor
(-ee hanım master a gidicektim yurtdışına, -çocuk büyüdükten sonra gidersin artık,-?)
gibi. Yani bence hiç uğraşma hayatında çekil, isterse aldırsın - +1 yıl
Bu işten yırtarsan sonuç: 9 ay sonra bebeğe hazır değilsen prezervatif kullan
Soran+1 yılTamam da bu salak doğurursa kendi hayatını mahvedecek. Hem de benim biryerlerde çocuğum olacak.
- +1 yıl
Mümkün olduğu kadar ikna etmeye çalış, kızın annelik duygularından değil zaten seni kandırmak istiyor o yüzden aldırmıyor bebeği. Açıkçası çocuğun kesin olarak sadece annesi bellidir diye bir söz vardır. bir şekilde boş ver, veya evlenip boşan üstüne almış olursun çocuğu umursuyorsan, kız olursa ayrıldıktan sonra sana verebilirler, bir de çok nafaka ödersin bu kadına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Adamım kadınlar sen suçluymuşsun gibi atıp tutmuşlar. Türkiye ilkel bir ülke olduğu için hukuk buna bir ceza vermiyor. Oysa kadının senden izinsiz hamile kalması gelişmiş ülkelerde tecavüz kadar ağır bir suçtur. Vicdanen bakınca da tecavüzle eşdeğerdir. Yani burada kadına yüklemek gerekir. Ben senin yerinde olsam çocuktan kurtulmadığı ve seni evliliğe zorladığı durumda hayatı ons zindan edeceğimi söylerim ve bunda ciddi olduğumu anlamasını sağlarım.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen güncellemelerde yazdım bak. Kandırdı bildiğin.
hiç bir doğum kontrol yöntemi yüzde yüz koruma sağlamaz.
bir b*k yediysen arkasında duracaksın yoksa ben erkeğim adamım diye ortada gezinmeyeceksin81 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmasın ben evlenemem.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aldığı halde hamile kalabilir hiçbir hap %100 değil. Sorumluluğunu almayacaksan niye birlikte oluyorsun.
Öldüreceğin bir can... bir gün gelir çocuğun olsun diye her şeyi verirsin ama olmaz..41 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk bakacak sorumluluk ve paraya sahip değilim şu an bukadar basit.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunun umarım troll olmadığını düşünerek cevaplıyorum,
Senin suçun yok. O çocuğu sahiplenme yükümlülüğün de yok. İki tarafın istemesiyle olacak bir şey bu. Tek tarafın kararıyla asla ama asla böyle bir karar alınamaz. Eğer çocuğu aldırmıyorsa o zaman ona kendisi baksın. Senlik bir durum yok.
-Şimdi yobazlar tutturur hücreyi aldırmayın diye.. Ama o doğduktan sonra kimsenin umurunda olmaz ve hayatın mahvolur.01 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum..
Çocuk & Ebeveyn konusunda 8,4b cevap paylaştı. Evlenmeyeceğini ama doğurursa çocuğu nüfusuna alacağını ve ihtiyaçlarını karşılayacağını söyle.
Aldırmanı tercih ederim; fakat illa doğurursan da el mahkum bakarız ancak karı koca olmayız dersin.02 Yorumla
Soran+1 yılBütün kürtaj masraflarını karşılarım ben ama hanımefendinin anne olası geldi birden.
ahahah böyle sorularda çok eğleniyorum işte. umarım ciddisindir ve sevgilin o çocuğu doğurma kararı alır. pislik herif
29 Yorumla
Soran+1 yılAlıyorsa alsın kendisi büyütür.
Soran+1 yılÇünkü senin tabularının dışında yaşayan insanlar da var.
Soran+1 yıloldu mk babayım. Baba maba olmam ben hanımefendi anne olmak istiyorsa buyursun olsun.
Soran+1 yıll*n yürü git.. umarım sevgilin çekemezde sende tavuk gibi şişersin pislik :D
Soran+1 yılDoğurursa büyütür canısı :)
Muhtemelen almadı hapları. Evlenmek istemediğini bile bile böyle yapması çok çirkin davranış bir nevi seni mecbur bırakmaya çalışıyor aklınca ama zorla olmaz bu işler evlilik vaadide vermemişsin aldırmak zorunda artık günahıda boynuna.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oldu.. Bildiğin kumpas kurdu mk.
+1 yılKız kardeşin ayni durumda olsaydı onu da hamile bırakan evlenmek istemeseydi ne yapardın?
62 Yorumla
Soran+1 yılKız kardeşim kendini bu duruma düşürdüyse aldırsın..
- +1 yıl
Ha o kadar genissin yani pek Birsey beklememek Lazım
şu an isteklerinden önce gelen şeyler var. bir bebek var ortada onuöldürmeye de o kızı ortada bırakmaya da hakkın yok
13 Yorumla
Soran+1 yılAma evlenmek istemiyorum kızla?
Soran+1 yılKusura bakmasın ben hayatımı mahvedemem..
+1 yılbir cana kiyıcaksin! Madem istemiyodun niye birlikte oldun?
21 Yorumla
Soran+1 yılKendisi hap aldığını söyledi. Ondan çocuk yapmak amacım yoktu.
+1 yılKlasik orus*bu çocuğu birader özelden mesaj atsana bir bana
20 YorumlaKızla evlenmeyi kabul edecek birini bul kızıda ikna et sen sıyrıl aradan , sen suçlusunda o kızda hiç mi suç yok
01 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerseyin bedeli var yapcak bisey yok evlenceksin mecbur, hamile kaldıgnı kimse farketmeden istemeye gidn bari
13 Yorumla
Soran+1 yılOldu mk. Okadar basitti ya evlenmek hemen alalım kızı? Ben çocukta evlilikte istemiyordum zaten niye evleneyim?
- +1 yıl
Gecmis olsun arkadasım
Soran+1 yılona geçmiş olsun.
+1 yılal işte şimdi baya söverdim de neyse ama bu kadar karaktersiz olmayın
39 Yorumla
Soran+1 yılGÜncellemeyi oku ben miyim karaktersiz olan? Ben de kandırıldım?
- +1 yıl
bir nebze seninde suçun var evlenmeden birlikteliğe karşıyım zaten belli kız seni sevmiş evlenmekten başka çare yok üzgünüm
Soran+1 yılkusura bakmasın evlenemem..
- +1 yıl
kadın bebeği aldırdıktan sonrada vicdan azabı çekeceksin?
Soran+1 yılya ne azabı bana sorulmadan etmeden kendi kendisine olmuş? Benim bir kontrolüm olmayan bebeğin neyinin azabını çekicem?
- +1 yıl
elbet çekersin öyle deme şu an bebek ortada diye böyle düşünüyorsun
Soran+1 yılÇekersemde çekeyim. Para ok iş yok 24 yaşındayım baba olmaktan iyidir vicdan azabı.
- +1 yıl
Vicdan azabı çekmenin kolay olduğunu sanma.. Kısmetiyle doğarmış çocuk. Merak etme bir şekilde geçinirdiniz. Allah sana bugün bebek vermiş ileride evleneceksin başka birisiyle çocuk isteyeceksin o zaman vermesse?
- +1 yıl
Saf mısın mal mısın kızı sikmişsin bide suçum yok diyo kusura bakma kız onu tek yapmadı
Sevmediğin için mi evlenmek istemiyosun yoksa sadece evlenmek mi istemiyosun
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu ben de merak ediyorum
Soran+1 yılonunla bir ömür geçirebileceğimi sanmıyorum..
+1 yılprezarvatif taksaydin * kizi hamile birak sonra evlenme git bakireyle evlen turk mantigi
14 Yorumla
Soran+1 yılTakıyordum. Birlikte aldık takmama kararını. Hatta o daha istekliydi. Hap alacağını söyledi.
- +1 yıl
he o zaman ayrilabilirsin. boyle bir sey yok goze almissan sahiplen
Soran+1 yılAynen tongaya düşürdü işte bana öyle geliyor.
- +1 yıl
ikinize de yazik olmus
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem evlenmicektin sahip cksaydn kendinee.. cok zekisinizyaaa hem milletle ihtiyacnizi gideriyosunuz hem yediginiz bokun arkasnda durmuyosunuzz siz erkkler kndinizi ne saniyosunuzz
40 Yorumla
+1 yılbir b*k yediyseniz arkasinda durun da cidden delikanli diyelim sozde kalmayin yani
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ona hiçbirzaman sneinle evlenicem demedim? Niye evleneyim?
+1 yılEğer bunu yaparsam, kalp krizi geçirip genç yaşta ölümüm olur.
Benim hakkımda böyle konuşurlar : Olgun, çok iyi bir adamdı. Mekanı cennet olsun inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo zaman sorumluluk sende değil demektir ikna olmayan oysa eğer
00 Yorumlal*n namussuz herif niye kızlaa meşru ilişkiye giriyosunn ozaman sen bana dek gelceksin var bensenin o kız ne hallderilan şimdii
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılTekrar konus ama kirmadan sonucta beraber yaptiniz bu bebegi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseninle zorlamı evlenmek istiyor? ya bir kadın nie bu kadar gurursuz ya nieeeeeeee
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu aldırmak istemiyor. Ama asıl amacı evlenmek. Anneliği hissettim falan diye saçmalıyor. Daha çocuk yeni.
Cevap sahibi+1 yılo zmn doğursun ama ben sana keisnlikle destek olmam asla de.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılKarar senin kararın kardeşim ama bundan sonra başına gelecekleri iyi düşün 😏
00 Yorumla
+1 yılne yaptın? durumlar nasıl
00 YorumlaNaptın ne oldu çok merak ettim
00 YorumlaHap alıpta nasıl hamile kalıyorsa
018 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum.. almadı gibi geliyor.
Soran+1 yılKurnazlık var biraz.. Biz dalgasına takılıyor gibiydik. Böyle birşey yaptı galiba.
Soran+1 yılhamile testi yanımda yaptı..
Soran+1 yılEvet eminim. Aldatacak bir tip değil.
Soran+1 yılBu şekilde evlenemem ben sevgilim hamile kaldı diye kusura bakmasın.
Soran+1 yıldeğil..
Soran+1 yılYa ben alev almışım sen sevinmek diyorsun arkadaşım ne sevinmesi ya :D
Soran+1 yılTabiki ikna edicem başka ne yapabilirim ki?
Soran+1 yılBacım sen dindarsın ondan böyle diyorsun. Anlıyorumda tamam. Ama ben hiç kafamda yokken hiç hazır değilken nasıl baba olurum ya piyango vurmuş gibi. Olmaz baba olacak mizacta biri değilim ben anlatabiliyor muyum? Gezip tozan bir gencim ben şu an .
- +1 yıl
şu an dan itibaren değişeceksin ozaman.
Hem cocugun olunca sanki hapise gireceksin.
Sen yine gez , toz , ye , iç cocuk buna engel değilki. Muhtemelen anne de kalır zaten. Sende belirli günleri onunla gecirirsin. Kendinizi dünyaya kaptırmayın okadar. Bir hata yaptın ve bunun da bedeli bir cocuk ki bence cocuk doğunca o tatlı şeye dayanamayıp cok seveceksin onu.
+1 yılNasil birisiniz siz ya.. yazik
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne suçum var?
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. sen dua et cocuk senden olsun
10 YorumlaKızı ortada mı bırakcaksın yazık
14 Yorumla
Soran+1 yılOrtada bırakmayacağım ama çocuğu aldırmasını istiyorum. Ne evlenmek ne de baba olmak istiyorum ben şu an
Soran+1 yılDeğildi ama onunla ilgisi yok evlenmek istemememin.
+1 yılİnsanlıktan nasibini almayı unutmuşsun bence.
21 Yorumla
Soran+1 yılBen mi o mu? Kondmumu çıkarttırıp hap almayıp hamile kalan o?
+1 yılevlenin
21 Yorumla
Soran+1 yıloldu
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKorunsaydın kardesim sende istemiyosan
11 Yorumla
Soran+1 yılErtesi gün hapı aldığını söyledi?
+1 yılneden seni kandırma gereği duymuşki?
10 Yorumla
+1 yılyapmadan önce düşüncektin l*n şerefsiz
10 Yorumlane olursa olsun evlenmelısın ısın ıcınde cocuk var
30 Yorumlahataların bedelini ödemek gerekir
10 YorumlaMerak ettim sonuç ne
00 Yorumla
+1 yılNe yaptın merak ettim bilader?
00 Yorumla
+1 yılAllah in sopasi yok
00 Yorumlakızı bırakma yazık
110 Yorumla
Soran+1 yılAma onunla bir ömür geçirebileceğimi sanmıyorum.
Soran+1 yılBen hiçbir zaman çocuk ya da evlilik istemedim ki açık açıkta söyledim ona? İStemiyorum evlenmek falan şu an
Soran+1 yılevlenemem maalesef.
Soran+1 yılÇirkinlikten değil ama ben bir eş gibi bakmıyorum ona bir ömür geçiremem onunla.
- +1 yıl
kız böyle takılmalık yaşayan biri mi baya yani anlamadım ki çok ciddi bir mevzu bu o çocuğu aldırmayın bakın ya zamanla seversin belki işinide kurarsın ama tamamen istemiyorsan bişey diyemiyorum yalnız şu da var ki eğer içinde biraz olsun vicdan meselesi de yapmasaydın gelipte bu soruyu buraya yazmak gereği duymazdın.. aslında sende biliyorsun içten içe durumun acilliğini ama kendini rahatlatmak için benzer görüş arıyorsun alt ta erkeklerden var bir kaç tane hatta birini yanlışlıkla beğendim.. ama iki tarafta günaha girmiş tek değil bu bir ikincisi kızı bırakırsan nasıl bir psikolojik süreç yaşar bilemiyorum bulunduğunuz muhit çevre baskı bence ölmekten de beter olur gidin bir birime danışın isterseniz etrafta çöpe bırakılmış bir bebek daha görmeye dayanamıyorum haberlerde.. onlara kaç bin kişi beddua ediyor günahsız o çocuk bunu bil
Soran+1 yılBen aldırmasını istiyorum o aldırmak istemiyor. Hissediyormuş! ne hissediyorsa. BEn evlenemem. Bukadar basit. Çocuğum olmasınıda istemiyorum şu an . Ama o dünyaya getirmek isterse. Kendisi bilir. Benim çocuğum olmaz o.
- +1 yıl
eğer dünyaya getirirse zaten sen eminsin o senden.. genetik bağ olduğu için biyolojik olarak baba oluyorsun ağladığında görürsen bir gün o an sadece senin kucağına gelebilrse o an susucak bunu denersen o duyguyu anlarsın bir çok kişi ben istemiyorum o çocuğu diyor senin gibi ama sonra kucağına alınca çocuk ona ayrı bir tepki gösteriyor..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar