Tam 5 yıl oldu ilişkimiz başlayalı.Evlenmek için daha zaman vardı kendi açımdan çünkü ev araba almadan evlenmek istemiyordum ama sevgilim çok istekli bu konuda.Geçen hafta bi misafir gelmiş akşam oturmasına onlara ve yakın bir tanıdıklarının oğulları doktormuş sormuşlar kızınızın görüştüğü falan var mı diye onlar da yok demiş.Bugün beni terketti sevgilim.Onunla nişanlanacaklar. Dünyam karardı ya:((
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada cevap yazan kızlardan işte bunu yapan. neymiş? kızı oyalamışsın. hassiktirin ordan. adam diyor ki "evimi, arabamı alayım; rahat yaşatayım istedim". normal bi erkek böyle düşünür. burada anormal bi durum yok. suçlu aramaya da gerek yok. seven her ne olursa olsun bekler. tipik türk kızı kafası. hemen evlenmeliyim. onlara kalsa 15 yaşında bile evlenirler. evlilik olsun onlara. ama erkek için, düşünen, hedefleri olan bi erkek için durum böyle değil. erkek her zaman eşini rahat yaşatmak ister. sevgi bir yere kadar dostum, belki hala seviyorsun ama hayırlısı bu belli ki. sen hayallerinin peşinden koş. merak etme, başkalarını seveceksin. belki verdiğin emekleri daha çok hakeden birini bulacaksın. mantıklı bi adamsın. bırak seninle yürümek isteyen yürüsün. yolun açık olsun...
611 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol dostum
Soran+1 yılgayet de doğru konuşmuş arkadaş kızlar eksiliorsa duygusal davranıyolar demektir
- +1 yıl
Soyledigin gercek degil hayallerdesin ,hayal aleminin ortasindasin .
O sevdigini kaybediyor sen diyorsun ki iyi yapmisin .
Neden sevdigini kaybettigini sorgulamaya gerek yok diyorsun ,hayir sevdigi icin savasmali bunu asla kabul etmemeli asla !
Ben seni seviyorum senle evlenmek istiyorum diyecek bu arabadan evden baska baska seylerden onun sevgisi daha onemlidir .
Diyorsun ki baska birini bulursun seven kisiyi bulmak kolay sanki boyaci kupu gibi hopp bir sevgili hoop olmadi baska sevgili... - +1 yıl
Küfür harici iyi demişsin artıladım
Cevap sahibi+1 yılben mi hayal aleminin ortasindayim? bunun adi kaybetmek degil dostum, bunun adi terk edilmek. para icin veya herhangi birsey icin. bunun adi terk edilmek. arkadasin kaybettigi birsey yok burada. evet, sorgulamasin. bu sekilde terk edildikten sonra neyi sorgulayacak adam? sevdanin pesinden elbet kosulur, ama onuru, gururu birakmadan. insanin canini acitan en kotu sey gururun hesap sormasidir. cogu zaman cok sevdiginden degil, gururun incindigi icin uzulursun. benzer bi sebeple terk edildim...
- +1 yıl
Peki seven bir erkegin ozelligiyle baslayalim dile kolay 5 sene bir omur demek 5 seneden bahsediyoruz sen diyorsun ki madem terketti cekil kenara defolsun gitsin diyorsun bende diyorum ki seviyorsa ve karsindakinin onun sevdigine inaniyorsa mucadele etmeli diyorum ev heryerde bulursun arabayida ancak seven BIR KALP bir ISTE ORASI BIRAZ ZOR .
O sevgiyi onu tanimayan esya gibi onu bir kenara atan o kizin ailesinede gostermelidir bilemiyorum acik mi
Sevgi eylem gerektirir sadece sozle olmaz.
Cevap sahibi+1 yılsenin kafani anlayabilmis degilim. karsisindakinin bu adami sevdigini dusunuyor musun? ne icin caba gosterecek bu adam? kimin icin? kiz gitmis hocam. alooo. doktora gitmis kiz...
- +1 yıl
Soru soran arkadasin sevdigi kizin onun gozleriinin icine bikarak ben seni sevmiyorum ve ayrilalilm dedigini dusunmuyorum sen varsayiyorsun madem terketti o zaman sevmiyordur seven kiz bekler diyorsun ama kazin ayagi oyle degil onun 5 yillik iliskisi var ailesine/topluma/arkadaslarinin onun uzerinde olusturdugu bir baski var ve bir kiz sevse de ayrilabilir unutma bunu
cunki onun bir genc kizlik gururu var soru soran arkadasin unutugu kisim bu ,SEVEN ERKEGIN SEVDIGI KIZ ONUN ONURUDUR ...
Cevap sahibi+1 yılsenin bu arkadasi terk eden kiz oldugunu dusunuyorum artik. boyle ucuz kelime oyunlari yapma. hangi onurdan bahsediyosun sen? kiz gitmis. baskasina gitmis. neyin onurundasin sen? seven terk et-mez. bu bu kadar basit. ailesinden baski goruyorsa da bunu gelir anlatir sevdigi adama. oyle ceylan gibi seke seke doktorlarin kollarina atlamaz. kafan aldi mi simdi? basti mi? onur kavramini cok yanlis anlamissin. buradan 2-3 kiz dusururum niyetiyle yaziyorsun belli ki, kafa gitmis sende...
En İyi Cevaplar
Hayata yeniden başlamak için gelde onu affet, onu affettiğin için sonra kendini affet off çok zor dostum sen doğru olanı yapmayı düşünmüşsün. Kim ne derse desin evin paran yoksa her kadın yüzüne çarpar bunu evlilikte o zaman senin için daha zor bi durum olurdu. Belki senin için hayırlısı böyleymiş.
00 Yorumla
ayran gönüllüymüş..
ev para araba nedir ki yaa huzur olmadıktan sonra..
5 yılı boşa harcamişsin aldınmı arabanı düzdün mü evini?
ya sen ciddi değildin bu 5 yılda yada o senden bişe beklemiyordu..
seni terketmekle önüne bakmiş derim sdc :s01 Yorumla
Soran+1 yılilk ve tek kız arkadaşımdı nasıl ciddi olmam tek amacım evlilikti onunla ama onun tek amacı bu değilmiş
Nerde sevgi aşk amac biran önce kim olursa olsun evlenmekmi hayırlı basin varmis unut gitsin her durumda yaninda olacak birini secmelisin evlenmek icin daha iyisini bulunca terkedecek birini değil geçmiş olsun...
05 Yorumla
Soran+1 yılbu psikolojiden çıkıp daha nasıl bi ilişkiye başlayım kime güveneyim
Soran+1 yılyaş gelmiş 27 ye şimdi bile bulsam güveniydi anlaşmasıydı tanımasıydı çok zor ya evlilik sanırım benim için hayal oldu artık
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumun için
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
11Cevap
Takma kafani hayat bu zamanla alisirsin sende sevmemeyi ogrenirsin kadinlar boyle insan 20 yillik esini taniyamiyor kadin bu akilli olacaksin sevgi olmayacak onavazgecilmez oldugunu hissettirmeyeceksin
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır melek gibi gördüğüm sevgilim tam bir şeytanmış
Soran+1 yılunutulacak gibi bir olay değil ki işin garip tarafı diğer kadınlara da aynı şeyi hissetmeye başladım. Sanki her kadından bir zarar gelecek gibi oluyor
Beni ne doktorlar ne muhendisler istedi gulum ama gonul ASK ister beni alacaksan benim olacaksan bana para degil kocum mutluluk goster...durum bu yaaaaa kiz sevseymis brakmazmis zaten ...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya ben bazi kizlari anlayamiyorum ev arabaylami evlenecektin?
evliligin en guzel yani biseyi hedefleyip onu beraber çalisip almak zaten amaçsiz hedefsiz bir evlilik çok slklcl olur. Walla kusura bakma ben sana uzulemedim.01 Yorumla
Soran+1 yılbence de öyle ama kızlarda çok paraya düşkünlük var zaten önceleri de hep paradan yakınırdı anlamalıydım :( ama sevince göz görmüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılneden herşey tam olsun derdindesiniz seviyorsan ve işin varsa 5 yıl olmuş evlenebilirdin.Kız biraz korkman için yapmış olabilir ama sen de kork yani
08 Yorumla
Soran+1 yılher sey yoluna girmeden evlenmek istemiyordum
- +1 yıl
Hayat bu herşey mukemmel halde olmaz eskiden evlenenlerın eşyaları bile olmuyormuş beraber çalışıp alıyorlarmış şimdi herkes iğnesine kadar alıyor yine de doyumsuzluk var
Soran+1 yılama işte hayat çok acımasız kontrol altına almak zorundayım bazı şeyleri. Her şey ayarlı olsun istedim ama onun yaptığına bak
- +1 yıl
herşeyı planlayamazsın seviyorsanız evlenipte bazı şeylere beraber katlanabılırdınız belkı amacı korkutmaktır
Soran+1 yılyok ne korkutması çok sağlam yerlerden aldım bilgiyi cidden nişanlanacaklar:((((
- +1 yıl
sana uzun süredir mi diyodu evlenelım dıye sen kulak asmıyormuydun
Soran+1 yılher dakika söylemiyordu bunu ama ima ediyordu anliyordum.Biliyorum her genç kız gibi o da evlenmek istiyor ama şu an müsait değildi ortam
- +1 yıl
sen yınede şansını dene ara sor acık acık konuş baktın cok kararlı gercekten nısan olayı var kapatırsın mevzuyu
+1 yılgerçekten seni nasıl terk edebilir yaa 5yıl ne demek?harekete geçmen için blöf yapmıştır belki olamaz mı acaba?yoksa benim pembe gözlükler yine mi devreye girdi:/
00 Yorumlainsanı daha fazla rahat yasam cezb edior demekki...sanmaki mutlu olur.. umarım çok pişmna olr
15 Yorumla
Soran+1 yılmutlu olurlar ya o kadar para var sonuçta adamda
Soran+1 yılbilmiyorum çevremdeki zengin insanlar mutlu görünüyo senin de öyle değil mi
Soran+1 yılevet haklısın teşekkür ederiiiiiim
geçmiş olsun. karartma dünyanı falan da. sana burdan şunu yap bunu yap demiycem ki, sende anlamayacaksın. keza, durum ve karakter ortada. değmez... geçecek merak etme. atlatacaksın...
13 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü durumdayım psikolojim altüst
Soran+1 yıltamam çok sağolun teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. eeee para oldumu ısın ıcın de tanımıyor yeterkı memur olsun ask mesk sevgı umrunda olmuyor kızların..kacır dıye bısı de yok nıye kacmaz aılesı degerlıdır hanım kızın
00 Yorumlaohaaa kızın sende gönlü yokmuş karakteride yokmuş ve sen kalkıp onun için üzülüyosun ..tuhaf gerçekten :S
00 Yorumla
+1 yılSeninki doktoru kapmis. Gerci senin acindan doktor kapmis kizi. Eee boyle bekletirsen olacagi bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılevet malesef zamanında öss den iyi puan alamamanın cezasını ağır bir şekilde ödüyorum
- +1 yıl
Amaan 5 yili 5 dk da baskasi icin sileni s*ktir et gitsin.
Soran+1 yıldoğru söylüyosun ama gel bi de bana anlat çıldırmak üzereyim
- +1 yıl
Sana geri donse su saatten sonra kabul edebilcekmisin? Yada eskisi gibi mutlu olabilcekmsiniz? Hayir. kesinlikle hayir hemde. onune bak artik. baskasini bul sende. olsun bitsin.
Soran+1 yıltabiki de kabul etmem bütün karakterini ortaya koydu ama bundan sonra da hangi kıza nasıl güveneyim çok büyük yara aldım
+1 yılBulmuş doktoru seni mi bekleyecek Allah aşkına birde üzülüyor musun bırak gözü doysun hiç umursama yoluna bak sadaka falan ver iyi kurtuldun
10 Yorumla
+1 yıleden bulurr bu dnyada sanmakı mtlu olrlarr. karakterı baya saglammış..
01 Yorumla
Soran+1 yılevet 5 sene sonra farkedebildim
kotu bır durum.. beklemek ıstemıyorsa gercekten yapıcam bısey yok..:(
00 Yorumla
+1 yılinsan denmez böylesine yeminle.bu kadar adi olur bir insan.geçmiş olsun birader.Allahın sevgili kuluymuşsun kurtuldun bu beladan.
00 Yorumla
+1 yılkızlar böledir işte parayı görünce anasını babasını bile tanımaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldostum sen guzel dusunmussun ben olsam bende once evimi alim yarin ev sorunum olmasin kira odemeyim derim ama malesef karsidaki kisi seni gercekten sevmemis sevseydi seni terketmezdi belki boyle senin icin daha hayirli kardesim
00 Yorumla
+1 yılYuh be varmı böyle insanlar
Büyük beladan kurtulmuşun geçmiş olsun.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gitmiş en azından,kendini öyle tesilli et..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam bende terkederdım. Kusura bakmayın ama bu konu ıle alakalı pek çok Atasözümüz mevcuttur..
09 Yorumla
Soran+1 yılne o atasözleri.Doktor değil de başka bişi olsa terkeder miydin peki?
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşınızı tanımıyorum sebebı bu da olmayabılır etkiside olmuş olabilir. Sadece evlenıp yuva kurmak ıstemış de olabilir. O şekilde bakma evlenmek ıstemış sadece.
Soran+1 yılne kadar rahat konusuyorsun.5 sene diyorum 5 sene.Sen diyorsun ki evlenmek istemiş sadece
Soran+1 yılÇok rahat konuşması çok şaşırttı beni.Yani 5 senelik bi geçmişin hiç bi değeri yok sadece evlenmek istemişmiş
Cevap sahibi+1 yılBen ıyı yapmış demıyorum üzüldüm arkadaşım adına, ben nışan attım bilirim acısını 7 yılım gitti benım de. Atasözü vardır benım de çok sevdiğim. '' Bir kızın değerini bilemezsen el alır, el de sana kalır'' demiş büyüklerimiz.. Sende evlenırsın bir başkasıyla, hayat bu getirisi belli olmaz..
Soran+1 yıldeğerini çok da iyi biliyordum bakalım o doktorlar ne kadar gidecek evlilikleri.Beni böyle bir sebepten terkeden onu da bir şekilde terkeder gerçi Doktoru terkedemez.O terkedilir.
Cevap sahibi+1 yılBurdakı yorumlara bakarak moral bulmaya kalkma sakın. Kımsenın hakkı, ahı kımsede kalmaz .Yatağına yat rahatça uyu, emın ol uyuyamayan düşünen odur.O kadar da ucuz değil. Doktor olmasının ona bir getirisi olmaz seneler geçtikçe anlar dank eder merak etme..
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 yıl oyalamıssın kızı işte yok ev yok araba evlenip ikiniz birlikte alabilirdiniz
01 Yorumla
Soran+1 yıloyalamadımm sadece herseyin yoluna girmesini bekledim onu hiçbi zaman aldatmadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuh bee ulan bu yapılır mı adama bu gız ne iş yapıyo gardaş peki?
02 Yorumla
Soran+1 yıltekstil sektöründe çalışıyo fabrikada dikiş makinası operatörü olarak
Cevap sahibi+1 yılşimdi gardaş attan düşenin halini attan düşen bi adam anlar. bende aynı şeyi yaşadım. şimdi sen bu insanla 5 sene beraber olmuşsun ha deyince bırakmak kolay değil bence bi şekilde hesap sor. ben soramadım çok kötü zamanlar yaşadım. git öğren nasıl oldu ne zaman oldu yazık değil mi sana eğer orda da aynı şeyi sergilerse nalet olsun de çık git.
ailesi yüzünden mi kendi terchi mi?
016 Yorumla
Soran+1 yılbenim fikrim ailesi onu etkilemiştir :(
Soran+1 yılDoktor olunca etkilemişlerdir diye tahmin ediyorum ki büyük ihtimal böyledir
Soran+1 yılkonuşmicam.bu noktadan sonra konuşmak çok saçma olur anca kendimi küçültürüm daha ne kadar küçüleceksem
Soran+1 yılne gibi
Soran+1 yılne yapmam gerekir ki bu durum çocuk değil ki ne söyleyim
Soran+1 yılne zor durumu olacak Allah aşkına ona evleneceğimiz garantisini veriyorum bugüne kadar hiç bir yanlışımı görmedi daha ne yapıyım
Soran+1 yılanlamıyorum dediklerinden
Soran+1 yılailesi zaten baskı uyguluo kıza su an kaçırıyım mı bu mu yani hiç yapacağım şeyler değil
Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. sevgilin çok karakterliymiş.
00 Yorumlaohaaaaaaaaaaa
diyorum başka bişey diyemiyorum :(00 Yorumlasana bi açıklama yapmadan direkt gitti yani öylemi
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç bişi demedi ayrılıyoruz dedi o kadar mesaj atıyorum cevap vermio açmıyo telefonları
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaketmişsin elini çabuk tutmassan böyle olur
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı