Merhaba sevdiğim bir çocuk vardı lise?

merhaba sevdiğim  bir  çocuk vardı lise ?

merhaba lise 1deyken 1. dönemin sonlarına doğru okuldan bizim katta olan bir çocuk bana facebook hesabımdan arkadaşlık isteği yollamıştı bende kabul etmiştik selam filan derken tanışmıştık bni çok koruyup kolluyodu filan sonra wpden konuşmaya başladık beni çok kokuyodu ilgi gösteriyodu tabi bir kız olarak bu benım çok hoşuma gidiyodu sonra tabi bunlar olurken benım sevgilim vardı ben bu çocuğa yavaş yavaş sevmeye başlamaıştım sonra bunun yanlış olduğunu anladım onunla konuşmadım ama olmadı yapamadım sevgilimden ayrıldım bunuda o duyunca sevindi bende onu kızlardan uzak tutöaya başladım okulda onun için kavga ettim o benım için kavga etti birbirimizi çok seviyoduk okulda bir kız vardı bu kız sediğim çocuğa yavşamaya filan başladı onu etkilemey başlamıştı kızla tartışmıştık ama sevdiğim çocuk bana bir mesaj attı bir gun kusura bakma seni ümitlendirdim ama ben onu seviyorum özür dilerim dedi neye uğradığımı şaşırdım çok kötü oldum sonra bu kız benimle alay etmek için bunları yapmış sevdiğim çocuklta bunu öğrendi filan okulun sonlarına doğru ilk defa buluştuk bana sarıldu filan gezdık sonra tatile girdikten sonta mesajlaşmaya devam ettik çıkmaya başladık ama çok kavga ediyoduk ve dün buluıştuk sarıldık sıkı sıkı çok mutluydum çok seviyodum onu el ele tutştuk filan gezdik yine kavga ettik en ufak şeylerden kavga ediyoruz facebook hesabı şifresini aldım benim okulumdaki bütün kızlarla konuşmuş filan kardeşlerimle bile bir arkadaşıyla konuşmasını okudum bir ay önce demiş bunu o zamanda çıkıyoduk zaten şunu demiş'' kanka napıyosun hiç kanka sen twitwerden kız düşürüyorum demiş ben baya kötü oldum filan yine kavga ettik bugunde bana şunları dedi ''Mutlu değilim sadece yanindayken iyiyim yoksa hiç iyi değilim'' bundan öncede ''Daha konuşmaya gerek yok Bizi gerek yok konuşmaya bitti tammı filan sonra ben seni öpmeye bile kıyamıyorum dedi benle ilgilenmiyosun filan dedi o hasta olduğunda ta fatihten bakıköye ona bakmaya gitmiştim onu acayip derecede seviyorum ama onun benı sevdiğini artık düşünmüyorum napmalıyım yardım lütfen
Merhaba sevdiğim bir çocuk vardı lise?