Platoniklikten kurtulmak için yardım edebilececek kimse var mı?

Merhabalar, yaşım fazla büyük değil fakat orta okul zamanlarımdan beri bunu çekiyorum. Daha önce hiç sevgilim olmadı, fakat bunun sebebi red edilmem değil, kimseye açılmadım ki red edileyim. Küçüklüğümden beri aynı şeyi yaşıyorum. Örnek vermek gerekirse küçüklüğümde çok okul değiştirdim ve her gittiğim okulda sınıfımdan bir kıza ilk gittiğim gün aşık oldum. Geceleri yatmadan hep onu düşünüyordum, okulda hep onu izliyordum, klasik aşk muhabbetleri. Fakat hiç bir zaman her hangi birine duygularımı açamadım. Orta okuldayken bir seferinde açmak için küçük bir kolye alıp arkadaşımla göndermiştim, ardından kız benden olduğunu sorduğumda ben göndermedim diye yemin bile etmiştim o an. Yani birisine açılmak benim için imkansız bir şey. Fakat her ne kadar bunu bilsemde her seferinde birisine aşık olup sürekli onu düşünüyorum ve kafamdan istesemde atamıyorum. Eğer hayatımda bir değişiklik yaparsam onu unutmam daha kolay oluyor, aksi takdirde onu gördüğüm sürece bu duygulardan kurtulmam benim için imkansız ve ızdıraplı oluyor. Soruma gelirsek bunun hakkında yapabileceğim her hangi bir çözüm yolu var mı? Nasıl kendimi aşık olmaktan alıkoyabilirim? Eğer bu aşk değilse nedir? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Platoniklikten kurtulmak için yardım edebilececek kimse var mı?