Platoniklikten kurtulma yolları?

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki yaşadığım şey hoşlantıdan öte takıntı boyutuna ulaşmış olabilir. Benden bir üst dönemde ve görmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum 5 dakikalık zaman diliminde. Ama artık canıma tak etti. Yok mudur bunun duası büyüsü. Şaka bir yana nasıl kurtulurum bu şeyden. Resmen beğendiği gönderileri akrabalarını falan takip ediyorum. Mesaj atma girişimine gelirsek ona bir hocayı sormuştum cesaretimi toplayıp. Ve görüldü attı. Kırılma noktam, travmam resmen. Takipleşiyorduk sonra kendi kendime tribe girdim takipten çıktım. O gün bugündür daha da geri takip etmiyor :). Bu arada çok da kendi kendime gelin güvey olmuyorum çünkü baya baya bakışmaktan öte kesişiyoruz. Gerçi her yerde karşısına çıkarsam durumun farklı olması beklenemez. Bakıp bakıp görüldü atmak elbette ki katlanılmaz bir durum oldu. Ve kurtulmak istiyorum. 1 yıldır böyle bu durum. Düşünmeden edemiyorum çok saçma. Olmayan aşkın ızdırabını çekmek hangi sevmelere dahil. Her türlü yola başvurabilirim önerilere açığım.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada
Güncellemeler
+1 yıl
Tanışmıyoruz bile
Platoniklikten kurtulma yolları?