190 boyunda 125 kilo goğsü 130 beli 100 kalçası 146 olan 47 yaşindaki bir kadının beni yatağa fırlatıp üstüme çikmasi?

Yolda yururken teyzem kilimanin ayarları bozuldu bir bakarmisin dedi tamam teyze dedim yukarı çıktım ama yapamazsan doverim dedi ben 26 yaşındayım 95 kiloyum dovemezsin dedim ben kocami dövmek için 40 kilo aldım dedi kave yaptı bende kilimayi ayarladim kaveyi içtik ben kalktim kapıyı kilitledim deyip beni kaldırıp yatağa fırlattı ustume oturdu ğoguslerini acti bitanesi benim kafamdan büyüktü kilimanin kumandanın özelliklerini anlat dedi arada anlamadım deyip göğüslerini yüzüme bastırıp nefessiz bırakıyordu benimde hoşuma gitmeye başladı lütfen kalk dedim şimdi 😅 daha sevişecegim dedi sortumu çıkardı içine aldı 3 posta boşaltım ve yüzüme oturdu beni boşalt birakayim dedi yalayarak boşaltım ve kalktı metreyle ölçülerini aldım vicdansız kadın 4 saat ezdi altında beni 😬
190 boyunda 125 kilo goğsü 130 beli 100 kalçası 146 olan 47 yaşindaki bir kadının beni yatağa fırlatıp üstüme çikmasi?