Sevgilim çok sosyal bir insan ve bende aksine çok asosyalim ve bu durumdan rahatsızım. Lütfen bana yardım edebilirmisiniz bu konuda (biraz uzun) ?

Sevgilim aşırı sosyal. Okulda herkes tarafından seviliyor , internet ortamında da takipçisi var oyunlardan olsun youtubeden olsun. Ben ise açıkcası biraz asosyalim ve genelde öyle toplu konusmalardan , gezmelerden pek haz etmem. Yanlız kalmayı ve sevdiğimle beraber oturup muhabbet etmeyi , onunda benim gibi asosyal olup sadece birbirimizle muhattap olma gibi bir isteğim var fazlaca. O ise arkadaşlarını çok ön planda tutuyor. Benide sevdiğine inanıyorum ama mesela okulda olsun oturuyoruz masaya , herkes geliyor , bu da başlıyor konusmaya hepsiyle beni unutuyor. Bana da diyor arada konusmaya katil ama bana göre ortamlar değil onlar. Çok kasılıyorum ve de hoşlanmıyorum işte. Sevgilimede bunu kaçkere dedim o yüzden pek öyle ortamlara sokmamaya çalışıyor beni. Kendiside ben girmediğimden girmemeye çalışıyor ama ister istemez arkadaşları tarafından sokuluyor ve bende onu engellemek istemiyorum sonuçta en çok sevdiği şey bu. Ama fena halde kıskanıyorum onu. Arkadaşlarından bile. Okulumu pek sevmiyorum çünkü kafa dengim olmadığını düşünüyorum zaten dediğim gibi asosyal takılırım. Onunla beraber olurum en azından diyorum ama yanıma uğradığı nile çok olmuor. Bu durumdan aşırı ama aşırı mutsuzum. Onu çok seviyorum , aşırı seviyorum. Ama onun için ön planda olmak istiyorum. Etrafında çok insan olmasını istemiyorum. Tek birbirimize yetelim sadece birbirimizle beraber olalım istiyorum. Sizce daha fazla sürermi bu ilişki? Ya da hemen bitirmem en doğrusumu? Bitirincede üzülüceğim biliyorum çünkü çok seviyorum. Ama bu türlüde üzülüyorum. Ne yapmam lazım nolur yardım edin
Sevgilim çok sosyal bir insan ve bende aksine çok asosyalim ve bu durumdan rahatsızım. Lütfen bana yardım edebilirmisiniz bu konuda (biraz uzun) ?