Sevgilinin erkek arkadaşıyla buluşması?

Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir sevgilimle birlikteyiz. Bu sene ben istediğim üniversiteyi kazandım o kazanamadı ve yaz tatilinde ders çalışmaya başladı. Üstelik yaz tatilinin başında yazlık olayı olduğu için yaz tatilinde hiç görüşemedik. Sadece 1 kere buluştuk ve ben buluşmaya istekliyken onun buluşmamasının nedeni ders çalışmasıydı. 4 gün önce erkek arkadaşıyla buluşmuş ve bunu bana söyledi. Açıkcası kıskanmaktan öte eskiden iyi olup şu an pek konuşmadığı bir arkadaşıyla başbaşa buluşacak zamanı bulurken benimle bile sadece 1 kere buluşması garibime gitti. Aldattığını düşünmüyorum ama bana ilgi göstermediğini düşünüyorum. Sizce durum nedir? Pek başkasının hayatına karışan biri değilim o yüzden seslenmedim, sizce bunu onla konuşmalı mıyım yoksa ilişkimizi sorgulamalı mıyım? Not:Ben erkeğim o kız
Bunu onla konuşmalıyım
İlişkimizi sorgulamalıyım
Normal bir şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar konuştum ve kendisi duygusal olarak karmaşık bir durumda olduğunu ve benimle görüştüğünden dolayı arkadaşlarıyla ayrı düştüğünü onları özlediğini söyledi. Sizce ne demeliyim ne yapmalıyım.
Sevgilinin erkek arkadaşıyla buluşması?