İki ay önce tiktoktan bir çocukla tanıstık zamanla numarasını falan verdi konuşmaya başladık sabah günaydın mesajları gece iyi geceler mesajları bana değer verdiğini uzaktan da olsa çok iyi hissedebiliyorum bir de benim uzun süredir hayalim yani o hayatımda olmadan önce de onun olduğu yere gidip üniversite okuyup ev tutmaktı ve bana şey dedi ev tutarsan beraber vakit geçiririz dedi film izleriz yemek yeriz tatlı yaparız bence çok güzel şeyler ama çevremdeki herkes güvenme her şey beklenir diyorlar sizce?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
e tabiki bu zamanda her şey mümkün daima dikkatli olmakta fayda var. bu zamanda kimseye güvenilmez. hele ki sosyal medyadan tanıştığın birine.
Öyle bir zamandayız ki Allah korusun diyorum
Nasıl buldun ki tiktok tan. Millet twitter tiktok snap buluyor
🤦♀️Ben bulmadım o bulup yazmıs
Şansa bak. Tiktok çekiyor musun yoksa sadece hesap mı var
Arada çekiyorum can sıkıntısı olduğunda
Anladım
Tabi zamanla değişir, sende normal görürsün, yakınlaştıkça yatağa bile girebilirsiniz. Ama sen istedikten sonra kime ne.
Yani yatağa girme gibi bi düşünce zaten aklımda asla olmadı olmaz da bir kız olarak evlendikten sonra böyle şeyler daha uygun bence :) Ama yine de karsı taraf o şekilde yaklaşır diye korkuyorum
Bende o şekilde düşündüm, film seyretmek yemek yemek sonucunda o yerlere doğru gider.
Sonra geç saatlere kadar aynı yerde oturmak hatta yatmak zorunda kalabilirsin.
Tabi sen istiyorsun diye değil, sende zamanla kabul edebilirsin.
Aynı yerde kalsam bile aynı yerde yatma gibi bir zorunluluğum yok ama olaki mecbur kalmak zorunda kalır farklı bi oda da vs uyur
Sen istemiyorsun biliyorum ama;
Onun amacı farklı olur sen farklı odada yatsan ne olur, senin odaya gelemezmi, Zaten bende sende mecburen kabul edersin dedim, bi şekilde ikna eder.
Ayrı evde kal hiç tanımadığın biri ile kalınmaz ne olursa olsun.
Teşekkür ederim zaten ben kalacagım diye bişey de iddia da etmedim şuanda da daha öyle bir durum yok bir sene sonra eğer konuşmaya devam etsem bile sadece gündüzleri gelebilir akşam nolursa olsun zaten kimseyi kabul etmem :)
O şekilde iyi tabi
Ben sizin yaptığınız şekilde tanışmıştım sonucu benim sana söylediğim gibi oldu :)
Teşekkür ederim tekrardan uyarılarınız önerileriniz her şey için :)
Rica ederim herhangi bir sorunda konu dışındada yazabilirsiniz, yardımcı olurum, art niyet göstermeden
Çok teşekkür ederim tekrardan sizin gibi insanların olduğunu bilmekte çok güzel bişey ayrıca sağolun tekrardan :)
Rica ederim. takip etmiştim bu arada
Hesabınızın ismi gözükmüyor bende
Ben gördüm var
Seni Takip edenler listesine bak.
Bence hemen güvenme onu iyice tanıyın derim zaman içinde yaşınız kaç tam olarak bu çocukla?
Tiktok olması yeterli ilişki olmaması için