Onun için her şeyi yaptım, problemi anlamıyorum. Bu durumun sebebi ne sizce?

ben 20 yaşında çok hoş bir bayanım.herkezin elde etmek istediği cinsten.abartmıyorum.2 yıldır birlikte olduğum bir ilişkim var aynı üniversitede okumuştuk sonra ben istanbula geldim ise başladım güzel bir iş hayatım var oda okumaya devam etti.suan ayrı şehirlerdeyiz onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor fakat aramıyor sormuyor ben aramasam 2 gün aramaz beni. o boyutta yani.umursamıyor kısacası.bnde mesaj attım bir süre görüşmeyelim diye çok sinirlendim buduruma. oda geri dönüp mesaj atmadı bile. 2 gün oldu konuşmuyoruz.arkadaşlarım senin gibi bir kıza böyle birşey yapıyorsa başka şeyler ara bunun altında diyor.yani düşünüyorum çirkin değilim aptal kızlar gibi değilim onu boğmuyorum sıkmıyorum oraya gtme bunu yapma onu yapma demiyorum.o bana nederse dinliyorum koyduğu kurallara uyuyorum o uymasa bile.bir neden arıyorum bu davranışları için.fakat ortada sebep yok.ona yanlış yapmamak için çok dikkat ediyordum artık o bana böyle yapıyorsa bende ona yaparım diyorum ama üzülüyorum onsuz mutlu değilim.başlarda onunla 2 yılılm geçti birlikte oldum diye ayrılamıyorum zannediyordum.fakat seviyorum.onun için herşeyi yaptım problemi anlamıyorum.sizce bu durumun sebebi ne ?

Onun için her şeyi yaptım, problemi anlamıyorum. Bu durumun sebebi ne sizce?