bu aslında bikaç kişde söyledi çok hoş bir sesim varmıdün sevgilimle konuşurken telefonda fazla konuşmayalaım ben sesinden etkileniyorum yanlış anlama ama boşalıyorum dedi çok utandım öyle olunca faşladı garip konuşmaya ya çok seviyorum onu ama böyle konuşması üzüyor beni cinseelik konuşmak istiyor bu bana göre yanlış neden böyle neden bu şekilde sürekli konuşmak istiyor anlamıyorum sevmiyormu beni ya
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılsen nasıl konuşuyorsun ki onunla? onu tahrik edecek şeyler söylüyor musun? şimdi durduk yere sadece sesinden tahrik oluyorsa bir de kalkıp sana boşaldım diyorsa hiç de iyi niyetli falan değildir. seni sevdiğini de sanmam. sevgililer arasında cinsellik de konuşulur ama bu şekilde seninki kafayı sadece sekse takmış anlaşılan. ikiniz farklı havalardasınız, onun niyetini belli etmiş, hem de çok kabaca belli etmiş.
05 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle hemen değil normal konuşuyoruz bir süre sonra ya senle çok falaz konuşamıyorum ister istemez bişeyler oluyor diyor ama bu durumda ben çok kızıyorum aslında seni farklı bir duygu hissediyorum bir istek arzu oluyo diyor bende üzülüyorum sonra normal konuşamıcakmıyız ki
- +1 yıl
normal konuşamıyorsanız onda bir anormallik vardır. şimdi sen onu tahrik edecek şekilde konuşuyorsan başka ama böyle ister istemez tahrik oluyorum diye bişey yok. onun aklı fikri sekste, her seferinde bu konuyu da açıyorsa seni de kendi istediği hale getirmek istiyor demektir. herkeste sevgilisine karşı istek olur, bu normal ama sesini bile duyunca boşalıyorum diyorsa o olayı abartmış. sana karşı da pek saygısı yok anlaşılan. baksana normal konuşamayacak hale gelmişsiniz.
Soran+1 yılHAKLISIN BUDURUMDA AYRILMAK İSTEDİM ONDAN AMA YİNE AYRILAMADIK
- +1 yıl
canım işin zor o zaman. sen biraz fazla iyi niyetli düşünüyorsun. erkeklerin aklı sık sık sekse gider ama seninkinin başka niyeti yok gibi malesef :( artık seninle seks dışında bişey konuşmak istemiyorsa ya bunu kabul edeceksin ya da ondan ayrılacaksın. onunla konuş, ben böyle bişeyi kesinlikle istemiyorum de, bakalım o zaman düzelecek mi. başka niyeti yoksa zaten kendisi sürdürmez.
Soran+1 yılhaklısın canım teşekkür ederim ben iyi niyetle düşünüyorum ama anlıyamıyorum onu bir anlasam
En İyi Cevaplar
bunun abazalıklıkla ya da seni sevmemesiyle bağlamamalısın bence. seni cinsel olarak istemesi güzel bir şey olmalı senin için. tabiki yaşamak istemiyorsan yaşamazsın ama bu isteği de sapıklık olarak algılama bence. en doğal şey sonuçta.
00 Yorumla
Seni sevmiyor seven kişi sevdiğine öyle konuşmaz öyle bişey olsada belli etmez onun aklı sadece cinsellikte seni kullanıp atma derdinde gönül eğlendirme peşinde vur tekmeyi gitsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim galiba öyle bende öyle düşündüm
Soran+1 yılteşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sizde bir garipsiniz bir ilişkide cinsellik hiç konuşulmucak diye bir kuralmı asıl konuşulmassa sıkıntı var demektir
07 Yorumla
Soran+1 yılniye
Soran+1 yılilginç
- +1 yıl
Benim şu ana kadar çıktığım kızlarla en fazla 2 hafta sonra cinsellik konuşurum hiçte sıkılmazlar utanmazlar aksine hoşlarına gider bunda bişey yok bence ben bazen okuyorum burada 3 yıldır çıkıyoruz ama cinsellik konuşmadık daha hiç diyolar bunedir anlayamıyorum evlendiği zamanki sıkıntılarını bir düşünsene
Soran+1 yılama bir doğru vardır herkez istekli olur ama biyerde dur demeli insan yok öyle ya her sevgiliyle bişeyler yaşasan olrmu öyle şey tamam bazı şeyler sorulur öğrenilir ama süreklide bu başka bişeye girer
Soran+1 yılevet öyle galiba
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
+1 yıl:))) Oyuna girmeden önce ısınma turları diyelim. Sohbeti sürekli bel altına indirip tahrik olmanı sağlamak, gardını düşürüp kıvama getirmek niyetinde. Yani kısaca niyeti fena bozuk. Topukla tez elden :)
00 YorumlaNe desemde bu kızla o muhabbetlere gursem diye plan yapiyodur ama her sederinde husran tutmus konuyu sesten aciyor sende gaza gelesin diye birak gitsin sevgini hakedene ver sanada helal olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim bıraksın gitsin haklısın birdaha öyle derse fena terslicem kapatıcam telefonu belkide komle hattımı değiştiricem bişey demek istemiyorum ama olmuyor böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılo nasıl erkek öyle..sesten etkilenip boşalıyor bide..ağır abaza kesin..
sen arkana bakmadan hemen ayrıl..01 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım zaten öyle bir insanla işim olmaz artık
+1 yıleğer gerçekten ciddi ve aklı başında biri ise evlenene kadar sabırlı bir şekilde bekler ve bu süre içerisinde senin üzülüdğünü bile bile buna devam etmez
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın zaten böyle düşündüğü için ayrıldım neden böyle insanki anlamıyorum beni sevdiğini sanmıyorum
agır abazha bir arkads galiba sesten tahrik olması bunu gosteriyor bence ama cinsellik lafını acmak için boyle dior
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. sesinden mi boşalıyomuş? erken boşalmada çığır açmış sanırım:)
0316 Yorumla
Soran+1 yıl:))) bilemem
Soran+1 yıl:))))))ama öyle değil aslında anlaytamıyorum işte
Soran+1 yılya fazla konuşunca öyle oluyor hemen değil konu direk oraya gidiyor
- +1 yıl
bak o konulara gitmesini yadırgamamalısın.. sonuçta bunlar doğal ve normal şeyler, kimisi konuşmayı sevmez kimisi yaşamayı.. bu tercih meselesi ama senin hoşuna gitmiosa söyleyebilirsin bu durumu ona.. benim kafama takılan boşalıyorum demesi,sanırım çok da tecrübeli değil bu konularda :)
Soran+1 yıl:)) YOK HEMEN DEMİYOR ZATEN SONRASIYMIŞ KAFAYI YICAM
Soran+1 yılYANİ 1 SAART KADAR NORMAL KONUŞMADAN SONRA DİYOR SENLE UZUN UZUN KONUŞUNCA TUAF OLUYORUM FALAN İŞTE
Soran+1 yılçok bekler çünkü olmaz öyle bişey
Soran+1 yıl:)))))))) evet öyle olucak malaesef
Soran+1 yılvalla aslında burada sormak istedim niyet ne olabilirki sevmiyormu beni bilmiyorum anlayamıyorum
Soran+1 yılhaklısın ama artık neyapacapımı bilmiyorum kafam okadar karışıkki sevdiğini düşünmemeye başladım
Soran+1 yılya aslında onda bişey hissetmiyorum gözlerime bile baktığını görmedim yanımdayken çok yakın durmaya çalışıyor buyüzden çok tartıştım
Soran+1 yılben sevdim hemde çok ama onun sevdiğinden emin değilim artık galiba ki amacı farklı bana evlenmeden dokunamaz asla öyle bişey yok kesinlikle ama üzülüyor insan ister istemez sen güzel hayaller kurarken
- +1 yıl
bu konuda senden farklı düşünüyo çünkü o bir erkek;) siz nasıl regl dönemlerinizde farklı oluyosanız erkek de o hormonlar salgılanınca farklı oluo, o yüzden böyle istekleri var diye yargılama.. seks istio die sevmio diemezsin haksızlık olur.. önemli olan sadece seks mi istio onu anlamak
Soran+1 yılEVET HAKLIDA OLABİLİRSİN
Soran+1 yıl2 YIL AMA
Soran+1 yılHAYIR YAPMADIK ELİMİ TUTMAK SARILMAK DIŞINDA TABİ
Soran+1 yıl:) YOK SIKINTI DEĞİLDE NE BİLEYİM BAŞLARDA SÖYLEYEMEDİ ZATEN YENİ YENİ SÖYLEDİ BEN HEP BÖYLE OLUYORSUM YANINDA AMA ÇEKİNDİM SÖYLEYEMEDİM DEDİ YANLIŞ ANLAMIYASIN DİYE AMA MORALİMDE BOZULDU BİRAZ
Soran+1 yıl:)))))) ama napıyım şüphe ediyorum beni sevmediğinne hiç görüştüğüm biride olmadı ondan başka ve birden böyle demesi garip geldi
Soran+1 yılDSENE 2 SENE ZOR DAYANMIŞ
Soran+1 yılgözlerinden hissedemiyorum yani gözlerime hiç bakmadı ben yüzümü çevirdiğim zaman baktığını hissediyorum sadece
Soran+1 yılBENDE ANLAMIYORUM İŞTE :)))
Soran+1 yılYA SEVİYELİ BİR İLİŞKİ DÜŞÜNDÜM ASLINDA
Soran+1 yılYANİ HERŞEYİ EVLENDİKTEN SONRAYA SAKLAMAK İSTEDİM AMA DÜŞÜNCE FARKLIYMIŞ
Soran+1 yılyakınlaşmak istedi sarılmada yanımdan ayrılmak istemiyor ama gel gelelim güvenemiyorum işte
Soran+1 yılöpmedim valla yalan değil ne yapalım benimde doğrularım istesemde öpmedm
Soran+1 yılama durum şöyle erkekle bayan farklılar bayanlar daha duygusallar erkek öyle değil kusura bakma
Soran+1 yılanladım demek istediğini
Soran+1 yılyok ya iyide oldu konuşmak teşekkür ederim
Soran+1 yıl:)))))) nayaplım ya gizledim
Soran+1 yıltamam :))))))
Soran+1 yıltamam abi neyapsak acaba
Soran+1 yılevet :)
Soran+1 yıl:))))) yaa öyle doğru diyorun
Soran+1 yılöyle fikir ayrılığı var :)))))))
Soran+1 yılgünaydın :))
Soran+1 yıliyiyi teşekkür ederim sen nasılsın :)))))
Soran+1 yılseni burada gördüğüme sevindim :)
Soran+1 yıl:)))))) hım iyiymiş aklına sabah sabah gelmişm ilginç aslında
Soran+1 yıl:))))))) çok iyi olmuş bende iyiym neolsun işteym bende
Soran+1 yılsorun değil rahatsız olmadım :)
Soran+1 yıl:)))))) teşekkür ederim
Soran+1 yılevet öyleyimdir ama bayadır moralim bozuktu
Soran+1 yılevet bir o bide başka konularda vardı
Soran+1 yılteşekkür ederim :))))) evet biraz öyle oldu sizi burada mesaj attığınızı görünce şaşırdım aslında
Soran+1 yılevet
Soran+1 yıl:)))))) niye cevap vermiyimki kimseye yüksekten bakmam selam veren birinin selamını alırım yani neden siz iyi birisiniz bilmiyorum açık sözlüsünüz
Soran+1 yılyok ya :)))) alışkanlık diyelim sürekli öyle konuşuyorumda
Soran+1 yılgünaydın :)) nasılsın bugün
Soran+1 yılben de iyiyim :) seni burada gördüm daha iyi oldum
Soran+1 yılyokmu güler yüzlü biri şaka biyana valla sevindim seni burada mesaj attığını görünce garip ama öyle
Soran+1 yıl:))))))) ilginç olanda bu neden ama onuçta tanımıyorsun beni
Soran+1 yıl:))))))
Soran+1 yıl:))))) sen neden böylesin beni tanımıyosunki
Soran+1 yılyok sadece şaşırdımda alışık değilim birinin hersabah gümnaydın demesine :)
Soran+1 yıl:)))))))) negüzel ozaman
Soran+1 yıl:)))) bıkarsın eninde sonunda :)
Soran+1 yılhımm doğrudur :)))))
Soran+1 yıl:)))))))) güldürme beni ya
Soran+1 yılne gibi belli etmemeye :)))))
Soran+1 yıl:) açık konuşmak gerekirse ben sözlerini dürüstçe söyleyen insanlara kızmam tabi seviyeli konuşnlara hoşumada gider yalan değil yani seni tanımasamda
Soran+1 yılburdayım :) sen nerelerdesin
Soran+1 yılyo zorla değil ben zorlamak stemem :)
Soran+1 yıl:)))))))) yeminle güldürdün beni saol çok iyisin
Soran+1 yılteşekkür ederrim :)
Soran+1 yıldürüt olayımmı düşünmedim aslında:)
Soran+1 yıl:)) sen çok yaşa emi
Soran+1 yıl:))))) tamam anlaştık
Soran+1 yıltamam inşallah iyi akşamalr kendinize çok iyi bakın :)))))))
Soran+1 yıltamam tamam alışkanlık seklik bir durum değil kusura bakma bak valla tamam kendine çok iyi bak iyi akşamalr oldumu :))))))
Soran+1 yılgünaydın birileri şimdi geldi :))))))
Soran+1 yıl:)))))) dün akşamda ben yamazdım olsun
Soran+1 yılhımm :)) ilgniç
Soran+1 yılevet kötü düşünmedim :))))
Soran+1 yıl:) güzel bişey ama neden
Soran+1 yıltamam sıkıntı yok sadece sordum evet senin bukadar yakın davranmak ilginçti itiraf edeyim
Soran+1 yıl:) bilmem olabilir
Soran+1 yıl:))) vet öyle oldu galiba yok zorlamıyorsun
Soran+1 yılhım sen hem gizli yorum yapan hemde neyse
Soran+1 yıltama sıkıntı yapma :))))) problem yok
Soran+1 yılasma yüzünü :)))))
Soran+1 yılnegibi mesaj :)
Soran+1 yılyaaa kesin öyledir :)
Soran+1 yıltamam sende iyi bak görüşürüz :)))))))))
Soran+1 yılgünaydın:))))))
Soran+1 yılevet :)) aSLINDA BİLGİSAYAR BAŞINDA DEĞİLDİM
Soran+1 yıl:)))))) tamam bak buradayım şimdi
Soran+1 yıl:))))))) iyiki geldim tamam sen nasılsın bakalım
Soran+1 yıl:))))) napıyım ya kusura bakma canım çok sıkkın
Soran+1 yılya yanlış anlama beni hayatımda biri vardı bahsetmiştim zaten ama ne öğrendim beni defalarca aldatmış dahaa önce beni sevdiğini söylerken sevmiyorum seni dedi
Soran+1 yılhaklısın zaten önemsemiyorum artık çünkü sevseydi gitmezdi neyse :)))))) gülmek güzel ağlamak istemiyorum ben
Soran+1 yıl:))) merak etme inan bana şuan üzülmüyorum sadece geçen zamana üzülüyorum beni sevmiyen biri sonsuza dek biter benim için allaha hesabını verir
Soran+1 yılnerelerdesin :)))))
Soran+1 yılyok üzülmüyorum çok ağladım ama şimdi anladımki değmez :)
Soran+1 yılteşekkür ederim :) utandım şimdi bak
Soran+1 yıl:)))) olabilir :)
Soran+1 yıl:)) yakışıyormu bilmiyorum açıkçası
Soran+1 yılgünaydın buralardayım :)))
Soran+1 yılsana tatil ama bana değil :)))) iyiyim çalışıyorum
Soran+1 yıl:)) doğrudur
Soran+1 yıl:)))) niye göremeden geçicek bencede sanırım öyle
Soran+1 yıl:))) ben görme bence sonuç olmicak zaten
Soran+1 yıl:) öerhaba yeni bakabildim daha cevap vereyim dedim :))
Soran+1 yılgünaydın :))))
Soran+1 yıl:) bilmem ya sen neden böylesin şaşırıyorum sana biliyormusun
Soran+1 yılDEĞİLİM :)
Soran+1 yıl:))))) ilginç
Soran+1 yıl:)) bilmem öylemi dersin
Soran+1 yıl:))))) görsen ne değişicekki hiiç bişey olsun böyle konuşmak daha iyi görmeen daha doğru
Soran+1 yılevet baya bir yoğunum :)
Soran+1 yıl:)) ama sen neden böylesin beni hiç tanımıyorsun
Soran+1 yılgünaydın :)))))
Soran+1 yılburalardayım ama sen yok sun :)))
Soran+1 yılvay vay vay teşekkür ederim beklenmek güzelmiş .)))
Soran+1 yılbak bak bak iltifatlara bak :)))))))) saol
Soran+1 yıl:)) senden kaçmıyorum napalım işlerim var
Soran+1 yıl:))))) geliyorum arada zaten :)
Soran+1 yıl:)))))) düşünmem lazım
Soran+1 yıl:)))))))) benmi şekerim sanmıyorum
Soran+1 yılhımm işte bu ilginç :)
Soran+1 yıltamamsende çok iyi bak kendine görüşürüz byyyyyyyyy :)
Soran+1 yılhoş geldin :))) ama ben gittim ve yeni geldim şimdi gene gidicem :)
Soran+1 yılgünaydın :)) nasılsın
Soran+1 yılsevindim buna ozaman :)
Soran+1 yılİYİYİM AMA UYKUSUZUM YA UYUYAMADIM TÜM GECE :)))))
Soran+1 yılNİYE ÖZEL OLSUN ÖYLE UYKU TUTMADI :)
Soran+1 yılbenim eşim yok sevgilimde yok :) sadece rahatsızdım biraz ondan
Soran+1 yıltamam tamam bende laf olsun diye dedim söylemiştim sana zaten :))))) ama yok üşütmüşüm biraz yoksa önemli bişey yok
Soran+1 yıl:))))))))) yani olmadı ama :)
Soran+1 yılyok bişeye demedim aslında demek istediğim sana söylemiştim tekrar bir espiri olsun diye ama olmadı ona dedim :)
Soran+1 yıl:)))))) imrenme bana görmsesen daha iyi
Soran+1 yıl:))))) nelaka ya öyle deme kızarım ama bak :)))
Soran+1 yıl:)))))) ya alemsin he güldürdün beni burada
Soran+1 yılbaksen :)))))) oda güzelmiş*teşekküre derim sana gerçekten moralim bozukken gülmsetmeyi başabiliyorsun
Soran+1 yılgünaydın :))) iyiyim senden naber
Soran+1 yıl:)))))) iyiyim ya merak etme :) süperim hemde
Soran+1 yıl:))))) ne güzel
Soran+1 yıl:)))))))))))) kırarız neden olmasın
Soran+1 yıl:))))))) yaaa ben inadımdır birazcık napalım :)
Soran+1 yıl:)))))) yok okadarda yapma yani istemem açıkçası ama neyapalım arkadaşya böyle oluyor
Soran+1 yıl:)))))) hahaha alemsinya nediyim sana ben ya ne sana amuda kalk diyen olmadıki zaten istemem :)))
Soran+1 yılgünaydınnnn :))))
Soran+1 yılçok iyiyim sen nasılsın :)
Soran+1 yılhımm zaten scevap verdimki bir kişiye
Soran+1 yıl:))))))))))
Soran+1 yılaynen öyleydi canım :)))))
Soran+1 yıl:) yok terketmediim buradayım :)
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yıl:) günaydın evet aynen
Soran+1 yıliyiyim :) nasıl olayım hep aynı gidiyor yani
Soran+1 yılyok canımya iyiyim sadece canım sıkkıntı biraz ama şimdi iyiyim
Soran+1 yıl:))))
Soran+1 yıl:)) MERAK ETME İYİYİM BEN
Soran+1 yıl:))) SEN İYİ OLDA BENDE İYİ OLURUM
Soran+1 yıl:)))))))))
+1 yılağır abaza olabilir, cinselliği açıp durumu büyütmek istiyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ondan uzaklaştım zaten soğudum sonuçta ben istemiyorum
bence sen o konuları actırma hıc bır sekılde bak bakalım senınle konusuyormu?
016 Yorumla
Soran+1 yılben açtırmıyorumki
Soran+1 yılaslında bende anlamıyorum normal konuşuyorum 1 saat kadar konuşuyoruz başlıyor değişmeye aslında çokta üzülüyorum böyle olunca insan ciddi düşünse böylemi olur ya sesten bile etkilenirmi konuşmalardan
Soran+1 yılhaklısın ama birtek sende böyle oluyorum diyor ben inanmıyorum gerçi
Soran+1 yıldoğru bende öyle düşünüyorum buyüzdende ondan soğudum ben dürüst kendini bilen biriyle olmak isterdim aslında ama söylediğine göre değil
Soran+1 yılben senle evlenmeden kesinlikle bişeyler yapmam diyor ya aslında ço saçma gelicek ama sesten etkilenmeye falan inanmıyorum
Soran+1 yılçok bekler ayrılsın gitsin valla umrum olmaz ben yanlızca helalimle birlikte olurum evlendiğim kişiyle gerisi beni ilgilendirmez
Soran+1 yılöyle yaptım ben seninle buyüzden konuşmuyorum seni çok seviyorum sevdiğim için böyle diyor ben inanamıyorum çünkü böylemi nerde kaldı eski aşklar
Soran+1 yılyanyır yanlış anlama birilerine değilde normal konuşuyorum cilveli faland edğilde ruhen etkilenityorum hislerime engel olamıyorum diyor
iğrenç bir insan aklı sende değil sadece o pis şeyde terk ett gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sevse öyle söylemezdi değilmi üzüldüm :(((( bense seviyordum onu
+1 yılyok artık ya sevgılınin burcu ney :)))
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmediği kesin.. Bırak gitsin..
03 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((( benki onu gerçekten sevmiştim sürekli böyle demesi canımı sıktı teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim.. Önemli olan temkinli adım atmak.. Onunla hiç buluşup baş başa kalmadıysan şanslısın.. Dikkat etmelisin..
Soran+1 yılyok başbaşa kalacağım yerler hiç gitmedim gitmemde zaten
+1 yılseni hem seviyor hem arzuluyor
014 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum bu sevgimi
- +1 yıl
bunu normal karşılaman lazım her erkekte oluyor bazen bnde de olmuştu bir kaç kez konuşurken sesten tahrik olup boşalma
Soran+1 yılne bileyim ya bana garip geldi süreklei böyle söylemesi
- +1 yıl
hmm peki hiç öpüşüyor musunuz
Soran+1 yılhayır öyle bişey olmadı
- +1 yıl
anladım kararı sen ver onu seviyorsan ayrılma
Soran+1 yılya bilmiyorumelimi tutmasından başka bişey de olmadı izin vermem zaten
- +1 yıl
illa cinsellik düşünen erkek kötü olcak değil
Soran+1 yılhaklısın ama birazda insan mantıklı olur dimi ama ben düşünmem hehalim olmadan biriyle bişeyler yaşamak
- +1 yıl
sende haklısın bazen ona da hak ver anlayışlı ol
Soran+1 yılöyle yapmaya çalışıyorum zaten
Soran+1 yılama nereye kadarbilmiyorum
- +1 yıl
sen bilirsin :) sen instagram kullanıyor musun
Soran+1 yılöyle hayır yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam abazalığın kitabını yazmış yersmen
028 Yorumla
Soran+1 yılöylemi desene yanlış kişi hayatımdaki
Cevap sahibi+1 yılyani. Dikkat et kendine.
Soran+1 yılteşekkür ederim ederim zaten yanlız kalacağımız biryerlere gitmemeye çalışıyorum ne olur neolmaz
Cevap sahibi+1 yılyani. Bu zamanda bu tip adamlara güven olmaz.
Soran+1 yılilmiyorum ya aslında üzülüyorum ben gerçekten değer verdim kötü bir niyette beslemedim hiç onla ciddide düşünüyordum ama korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılzarf at bakalım. Niyetini anlamaya çalış.
Soran+1 yılbianlık oluyor öyle çok denedim
Cevap sahibi+1 yılneyse bakalım hayırlısı olsun. İyi birisine benziyorsun
Soran+1 yılkendi çapımda iyi biri sayılırım ama yine allah bilir ya aslında korkuyorum neden böyle diye sonuçta insan tamam sevdiğiyle bişeyler konuşur paylaşır ama bu vbeni tedirdgin edenlerden niri
Cevap sahibi+1 yılİyi tanımaya çalış karşındaki insanı.
Soran+1 yılhaklsıın yoksa üzülen ben oluyorum ama iyi niyet gerçekten buzamanda kötü tanıyamıyorsun ama allah büyük doğru olanı bilir elbet
Cevap sahibi+1 yılİnsan eşini bile tanıyamıyor kaldıki sevgilisini tanıyacak. Aklına yatmıyorsa bırak gitsin.
Soran+1 yılDOĞRU DİYORSUN
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç ?
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılaslında doğruyu yanlıştan ayıracak yaştasın
Soran+1 yılBİLİYORUM FARKINDAYIM AMA İŞTE İYİ NİYETLE DÜŞÜNMEK İSTEİDM HEP
Cevap sahibi+1 yılbu işin iyi niyeti olmaz :)
Soran+1 yılevet haklısın
Cevap sahibi+1 yıleeee düşüncn nedir peki
Soran+1 yılbilmiyorum aslında erkek bayandan farklı tabi istek olabilir bende anlamadığım neden
Cevap sahibi+1 yılbence bu adam sana değer vermiyor.
Soran+1 yılbilmiyorum haklıda olabilirsin kafam okadar karışıkki
Cevap sahibi+1 yılben sevdiğim kıza ciddi düşündüğüm kıza asla böyle şeyler söylemem.Onu seks objesi olarak görmem yani.
Soran+1 yılhaklısın işte buna katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılBundan başka düşünceleri varsa sana karşı sevgisi yoktur.
Soran+1 yılevet
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHe yaw
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt