son ailevi olayı kaldır at aynısı kısa zaman önce başıma geldi.
bu durum oluyor. ve senin hatan da hepimizin yaptığı gibi yüklenmek oluyor. neden çünkü oyun oynamayı sevmiyorsun ya da bilmiyorsun. ama sanırım bazıları da ufak tefek oyunları seviyor ya da kolay kanıyorlar .. bilemiyorum.
ama hala geç kalmış sayılmazsın. arama mı dedi? arama. kaybol mesela bir hafta senden haber alamasın. sonra bir den olduğu bir yere git gözünün önünde dur yarım saat falan. selamlaşırsırsın orada bırakırsın. bakalım o seni bir yabancı olarak görmeye hazır mı. test et. bu arada kendini de denemiş olursun. yabancı olmak nasılmış görürsünişte. bir gece çık kafa dağıt. ne bileyim eski arkadaşlarınla görüş. bi üzerindeki gerginliği at.
ne oluyor sonuçta?
-kız hakikaten senden vazgeçmişse, sevgisi bitmişse bunu çok kolay öğreniyorsun.
-dış dünyaya, yalnız adam olmaya ilk adımını atıyorsun
-kız da rahatlıyor seni normal grdüğü için.
- kızın bir gün sevgilisi oluyor , kafandan aşağıya kaynar sular dökülüyor da dökülüyor
bak kardeşim bu kız da maalesef sorunlar yaşayan, meltemce nickli arkdaşın da dediği gibi ilgi ihtiyacı olan, hem egosunu tatmin edecek hem de vicdanını rahatlatacak ortam yaratan ya da bunu isteyen bir kardeşimiz. dediğim gibi aynısından bende de vardı. kaç sen. sevsen de kaç. çünkü sen nasıl olsa uzaktan seveceksin. fakat onun gözünde dimdik bir adam mı yoksa yamulmuş bir zavallı mı olmak istediğine karar ver.
eğer aklında saygılı, seni seven ve her türlü zorluğa rağmen dimdik ayakta kalabilen bir adam olarak kalabilirsn ne mutlu sana. vazgeçerken kendisinin vazgeçilemez olduğunu bir anlar.
kızı yormuşsundur ama sen de yorulmuşsundur. sen de dinlen. bir bak bakalım o biriken dedikleri sende de birikmiştir aslında. bir soğu kızdan. sıradan bir insan olduğunu gör. ilk iki ay çok canın acıyacak ve bu dönemi kariyerine odaklayarak geçirirsen çok mutlu olacaksın.
ve evet bu kadar uzun yazdım istediğin noktaya geliyorum : yüzde doksan bu kız sana geri dönecek öyle ya da böyle. belki flört edeceksiniz belki sevgili olacaksınız. çünkü sen güçlü, başarılı ve sen merkezli bir adam olacaksın o zaman. o zaten bir dönem seviği seni daha üst level da görünce yine sana ilgi duyabilir. ama sen o eski sen olur musun bak onu bilemem.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle kardeşim , bu kız kardeşimizin haleti ruhiyesi sağlıklı değil.Kız,yaşamış olduğu hayat ve çekmiş olduğu sıkıntılardan (anlattığın kadarı ile) bunalmış.Bu gibi durumlarda özellikle bayanlarda ruh hali hiç iyi olmaz.Her şeyden,herkesten uzak durmak isterler,kimse ile görüşmezler,yemezler,içmezler vs. Kişiden kişiye değişen belirtiler oluşur.
Belli ki kızın üzerine sende zamanında çok gitmişsin.Kız çevresinde bunaldığı zaman kendine sığınacak bir liman,yaslanacak bir omuz,tutacak bir el arar.Eğer bu aradıkları sevdiğin de yoksa onu da gözü görmez.Şimdi sen onun üzerine gitme,arama,sorma bir süre.Bırak kalsın kendi halinde,bırak o istediği hayatı kendi dünyasında yaşasın bir süre.Ama sorunlar sadece bu anlattıkların ile sınırlı ise.
Şu da var,bir kız severse vazgeçmez,ne yaşarsa yaşasın.Eğer vazgeçmişse sevmiyordur demektir.İhtimaller dahilinde başka biri de olabilir,sen her türlü sonucu ciddiye alarak duruma yaklaş ve her türlü sonuca da hazırlıklı ol.
Son olarak benim şahsi fikrim ise,araya zamanın ve boşluğun girdiği ilişki koca bir hüsrandan ibarettir.Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.01 Yorumla- +1 yıl
Amin sagolun yorum ıcın :(
+1 yılTek cevabımmm aramaaaa...
Abi görmüyormusun kız bunalmış senden kaldırmışsın bir taraflarını. hem ayrılıyor hem arıyosun madem öyle bırak zamana bırak..Şuan onun için elde varsın. O senden daha iyisini bulduğu an sna dönmesini bekleme bir daha.Kız arkadaşın arayışlarda yeni aşklara doğru ilerlemekte başkalarıyla konuşuyr belki bunu nerden bilceksin.Seni seven seni bekletmez sana yemin ederim sen aradığında heyecanla aşkla kpatmanı istemediği bir tarzda konuşur..Bunu ben yaşadım ve deli gibi seviyodum..Bırak bu işleri bul yeni birini ondan daha güzel onu göstere göstere çık at havanı.Ama onu unutmuş gibi davranarak hiç olmamş gibi davranarak sonra ayrıl onunda haberi olsun her haltında bunu sağla ortak arkadaşlarının yardımıyla bakalım kız sana mesaj atcak mı eğer ayrıldıktan sonra hala mesaj atmıyorsa sen at ve son yorumnu al olmuyo kimse kimse sen gibi değil falan dee.nASIL davrnırsa artık sende ona göre ya hiç arama birdaha yada onun yanından ayrılma vee son olarak onu sıkmaaaaa00 Yorumla
+1 yılsiz erkekler birşeyi iyi anlamalısınız..bir kadın severse vazgeçmez..siz onu istemeseniz bile o sizi elde edebilmek için delice şeyler dahi yapabilir..yeter ki istesin..asla ve aslaaa yalvarmak yakarmak,zırt pırt aramak "nasılsın?" "seni,sorunlarını sınavını vs vs ni merak ettim" ler işe yaramaz..
siz bunları yapmışsınız,kızın kendiliğinden size dönebilmesi için epey bi uzak durmanız gerek.. sanki bir daha asla geri dönmeyecekmiş gibi hayatınıza devam etmeniz, elinin altında olduğunuzu hissettirmememiz şart..620 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim analiziniz için çok haklısınız gerçekten benimsin duygusunu sonuna kadar verdim ona. Başkasıyla olmayacağını söyledi 3-4 kez sordum bunu anneside yok dedi en yakın arkıda 2 cıhan bır araya gelse olmaz başkasıyla dedi bilmıyorum ama korkuyorum zaman geçtikçe iyice unutmaycak mı beni..
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
korkunun ecele faydası olsa ölümsüz korkaklarla dolardı etraf..kısaca tek yapman gereken güçlü karakter sergilemen ki olması gereken de bu..öbür türlü emrime amade bir aşık var karşımda diyor kız..ilgilenme..hiç ilgilenme ama..yaparsan kazanırsın yapmazsan ayağının altında paspas eder hatun seni..bil yani..
- +1 yıl
Peki yapacağım bunu zaten başka bir yolda gözükmüyor. Rica etsem arkadaşlık isteği gönderirmisiniz Siz kapalısınızda.?
- +1 yıl
Peki epey zamandan kastınız nedir yani belli bir süresi vardır kaç ay mesela 1 ay kısa mı?
- +1 yıl
super kesinlikle dogru ,sure yok sureyi o belirleyecek sen lutfen eksikliklerini tamamla sana soylediklerimi ki iliskinin gelecegi ve surekliligi olsun yoksa ne olursa olsun ilerde bir kez daha biter ebediyyen.
- +1 yıl
Anladım o zaman dediklerinize göre tek yapmam gereken hayatıma devam etmek onu mesaj atıp aramamak ve tabi gidipte bir başkasıyla olmamak.
- +1 yıl
Ordamısınız forovernew birşey dıyecegım lütfen cevap verırn ordaysanız..
- +1 yıl
şuanda evet..buyurun..
- +1 yıl
Benım psıkolıjım tamamen bozulmus durumda Sizden bırşey rıca ediyorum olayın bıraz daha ayrıntııs var seyrini değiştirebılır onu yazmam ıcın ıstek gonderırmısınız bana arkadaslık Size kucuk gelebılır ama bana cok buuyk yardım edıp duamı alacaksınız ve belkıde farkında olmadan bir yaşam kurtaracaksınız sızden tek ıstegım bu... :(
- +1 yıl
Lütfen :((
- +1 yıl
peki ekliyorum
- +1 yıl
Ordamısınız Ablacım..
- +1 yıl
buradayım şuan..
- +1 yıl
Nasılsınızz
- +1 yıl
Ablacım yardımın sayesınde şu an cok ıyıyım ama yıne aklıma gelıyor özellıkle sabahları ılk konustugumuzda tamamen rahatlamıstım :(( yavaş yavaş yıne gırıor :(
- +1 yıl
ben sana objektif bakış açısı vermeye çalıştım,beyin nakli yapmadım.. aklına gelmesi gayet normal kısaca..ancak kendin için neyin doğru neyin yanlış olduğunu en iyi sen biliyorsun..yeterince konuştuk,artık gerisi senin kararın olmalı..bol şans..
- +1 yıl
Evet Ablacım çok sağol yardımın cok oldu ve iyi yönde etkiledi inşallah beynımın dedıklerını kalbımde dinlerde yanlıs bırsey yapmam kendımı tutamayıp ona mesaj atmam inşallah öyle olrsa cok kotu olr bılıyorum :(
- +1 yıl
zayıf,ezik ve aciz görünmek istiyorsan durma yap..yap ki bu sıfatlar karakterinin bir parçası olsun ve bundan sonraki ilişkilerinde de öyle biri olarak kal..ne diyeyim sözün bittiği yerdeyiz..acı ama gerçek bu..dün de söyledim, biliyorsun..bu tavrın değişmediği sürece artık yazmayacağım sana.. nokta koyuyorum şuan..umarım mantığını biran evvel devreye sokarsın..
- +1 yıl
Değişecek abla sözzz :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Dostum, öncelikle bu olay benim de başıma gelmişti. Sanırım kızın üzerine çok düşmüşsün çok ilgilenmişsin, sorularınla bunaltmışsın. Böyle sorular sormayı kesmelisin bence. Onu önemsediğini gösterebilmenin bir çok yolu var ya da onu sevdiğini. Bırak her şey onun istediği gibi olsun o mesaj atsın o peşinden koşsun. Kaçan kovalanır diye bir söz vardır. Sana düşecek olan tek şey böyle etrafta üzgünüm seviyorum diye gezinmemek. Özgüvenin yerinde olsun dışarı çık gez dolaş arkadaşlarınla takıl. Onu biraz unut kafanı boşalmaya çalış. Zaten kız çok az bile seviyorsa geri döner. Senin yapman gereken tek şey biraz daha olgunlaşmak. Mesaj atmıyor mu boşver. Arayıp sormuyor mu sen hiç arayıp sorma. Emin ol o senin sevgini kaybetti sen bir şey kaybetmedin. O da bunu almak için geri gelir eninde sonunda. Sen sadece mutlu ol ve hayatını yaşamaya devam et. Sakın ona bir şey sorma bir şey isteme. İnsanlardan sorularına cevap bile istersen onlara bağlı olursun. Soru sorma Gül eğlen geç. Eminim geri dönecektir sen kendine hakim olduğun sürece.
00 Yorumla
+1 yılMutlaka kıskançlık olayları çeşitli tripler vs bişeyler olmuş. Kızda bunalmış net belli. Kız senden zaman ister gibi yapıyor bence. Düşüncem falan lafları hani o anı geçiştirmek için. Kibarca lütfen artık beni yanlız bırak diyor. Şahsi kanaatim dönmeme ihtimali yüksek. Çünkü artık ona heyecan vermiyorsun. Heyecan bir ilişkinin yanan ampulu gibidir. Ampul sönmüş malesef artık seni görmüyor. Yapman gereken tek ama tek şey onu kendi haline bırakman. Sen üstüne gittikçe hem kızı daha da sıkarsın hemde kendini üzersin. Yerinde olsam onu yanlız bırakırdım hatta unutmaya çalışırdım...
00 YorumlaKardeşim sen unut o kızı. Sana açık ve net bittiğini söylemiş. İlerde iyi hissedersem geri dönerim diye seni umutlandırma sebebi ise egosudur. Sadece ilgiye ihtiyacı olduğundan, sana açık kapı bırakıyor. Ama onun kalbinde yerin yok, bunu aklından çıkarma. Kendini üzmek istemiyorsan uzak dur derim ben. Hatta başka biri bile olabilir hayatında. Sen kendine onsuz bir yol çizmeye bak. Hem aile içi problemleri çok olan birinden, sağlıklı bir eş olmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben ona bırsey yapmadımkı tamamen hayatında ıstemıyorsan kendı yoluma bakayım dedım kardesım ama yok mesela sehır dısına gıtcemı bıda gelmıycemı soylemıstım gıt ama uzun surelı olmasın derdı sacmalama derdı :(
- +1 yıl
Güven bana. Seni tanımıyoruz, ne menfaatimiz olabilir ki yalan söyleyelim. Bu kız huzursuz. Ve eğer seninle huzurlu olsaydı, ne yaşarsa yaşasın senden vazgeçmezdi. Seni dayanağı olarak görseydi, başına gelen herşeyi hayatında sen varken aşmaya çalışırdı. Ama o senden çoktaan vazgeçmiş.
- +1 yıl
İsteği kabul edermsınız bir.
+1 yılkızın ailevi sorunları var birde seninle mi uğraşsın ona karşı anlayışlı ol bana sorarsan dönmez ama zaman ne gösterir bilemem
kız seninle görüşmek istemiyor yani bende böyle cevplar verirdim kızın üstüne gitme bence aile herşeyden önmli birde senin yüzünden tekrar ailevi durum yaşamak istemiyorsan bu kızı unut derim16 Yorumla- +1 yıl
Yok oraya yazmadım ama ablası mezhep farkı olan bırıne gıttı o yuzden boyle oldu aılesı cok modern yoksa boyle zorluk cıkarmıycaklardı ve benı sevıyor annesı akrabayız uzaktan ve aynı koyluyuz annesı hıcbır sekılde baskıda yapmıyoruz dedı o konudan sıkıntı yok yani kusura bakmayın onu yazmayı unutmusum
- +1 yıl
o zaman durum değişir fakat kızı arama derim çünkü yukardaki anlattığına göre kızı sıkmışsın biraz nefes alsın eğer o seni severse bir sebeple bulur gelir sen takmıyormuş gibi hayatına devam et
- +1 yıl
Peki kusura bakma onu yazmayı unuttum ya.. Evet bende tamamen çekilmeyi düşünüyorum hayatından çiçek felan yollamayı dusunuyorumbazen ama ıyıce sogur dıye vazgectım.s
- +1 yıl
sakın öyle bir şey yapma daha da itici gelirsin belkide kız seni sevmiyordur yani öyle de düşün içini karartmak istemem ama en azndan seven kız bu kadr da tepkili cevp vereceğini düşünmüyorum
- +1 yıl
evet ama ayrıldıktan sonra 2 hafta sonra bıle sevdıgını söyledi en azından benı sveıyomusun dedıgımde ben sana bunun cevabını daha önce defalarca verdım dedi.
- +1 yıl
demekki bir şeylere sitemli belkide biraz düüşünmek istiyordur
o hala beni seviyor. şuan ayrılmış olsak da ben isteğimi yaparım o hala beni düşünür diyordur. sen sen ol unuttuğunu ve onsuz yaşadığını göster. o bunu anlasın. senın tamamen koptuğunu görünce ve belki ciddi yaslara doğru ilerledikçe gelir. üzme kendini boşuna sal gitsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki teşekkür ederm :(
kafası karışık olabilir veya seninle ilgili bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyodur raahat bırak arayıp sorma mesaj atma zamana bırak biraz sen onun üstüne düştükçe o senden kaçıp soğuycaktır emin ol aynı olayı bende yaşadım 1 hafta falan hiç arayıp sormadım geri geldi. seven insan döner lafını unutma dönmezse kafandan tamamen sil demek ki ayrılmak istemiş açık açık söyleyememiş sana sen anla diye beklemiştir
03 Yorumla- +1 yıl
anladım 1 hafta hc mesaj atıp aramadım sonra nasılsın dıye attm cevap vermedı hıc :( ılk 20-25 gun sureklı attım mesaj
- +1 yıl
ewt :((
+1 yılKiz babasinin acisiyla kivraniyor belli o yuzden de kendini babasina ve ailesine karsi sorumlu hissediyor yani birde benim icin uzulmesinler diyor olabilir.sende uzak dur biraz zaten ailevi meseleler hassastir sen yorum bile yapma.zaten hersey zamanla tatliya baglanir .ama kizin ailesine cok uzuldum:((
03 Yorumla- +1 yıl
Benım mezhep sorunumda yok ama yınede kendını suclu gıbı hıssedıyor olabılır :((
- +1 yıl
Evet kesinlikle sorun bahsettigim gibi.senin yapman tek sey yanina geldigi zamanlar asktan meskten soz etme cunku su an ona cok gereksiz ve anlamsiz geliyor tek yapman gereken bir dost gibi davran.zaman ilaci tesir edincede duygularini tekrar dile getir.cunku eger hamle yapmakta gecikirsen kiz bittigini dusunebilir...
- +1 yıl
Ya o yeterkı gelsin mesaj felan atsında ben ayarlarım o durumları ama sanmıyorum yani dönceğini sanmıyorum :(
biraz sevgi selinde bogulmus bence arkadasin :(( valla bunlari banada yapsan kovalardim seni heralde hani yani dogrudur bunalmistir bence rahat birak biliyorum insan yapamiyor eli gitmiyor ama kendinden daha cok sogutmak istemiyorsan uzaklas yani o seni seviyorsa zaten seni birakmaz :)))
02 Yorumla- +1 yıl
bu sürec ne kadar sürer sizce aylarca mı :((
hacım br bayanını ne ıstedıgını asla anlyamazsın kımı cok ılgıden hoslanır kımı ufak bı tebesumden anlattgna gre kız aılevı olarak zor bır surecten gecıor yanı ılgını bıraz daha azaltmalısın hacım erkek adam fazla ılgı gsterdı mı kızlar tepene cıkar ve bu snn ıcın hos olmaz bıraz olurunabırak hemde askı bu kadar dernden yasama yoksa uzulursun sen erkeksın boyle dernden asık olunmaz
00 Yorumlakiz şu an zaten kotu durumda ustune gitmemelisin bende ayni hatalari yaptim aradim dayanamadim mesaj attim islerim gittikce zorlasti zaten su donemi atlatsin o sana doner donmese bile sana bi isaret verir boyle cevapsiz birakmaz ama bu aralar ustune gidersen tamamen kaybedebilirsin anliyorum icin icini yiyor acaba nasil iyimi ne yapiyor beni ozlemismidir ama sabirli olman lazim
02 Yorumla- +1 yıl
ayrıldıktan sorna 2-3 hafat gıttım uzerıne nedenını ogrenmek ıcın duzeltmek ıcın ıste son konsumada buydu 10 gun once falan oldu onedena sonra hc kurmadım iletişim :(
dostum öncelikle kızın dediğini yapıcaksın yani su sıra aramak sormak yok merakından çatlasanda yok sadece arada o da arada bak mesaj atıcaksın ama soru sormak için değil soru mesajı olmuysak kısa anlamlı şeyler yazıcaksın en basitinden iyi geceler bana dönücen gün olur belki dye sabahı iple çekşiyorum. buna benzer aralıklarla mesaj at derim sadece hala aklında oduğunu bilmesi için ama soru sorup buluşma isteğinde bulunmak falan yok
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumun için Dostum zaten bana ne yapmam gerektiğini söylüyor arama mesaj atma ben böyle toplayamıyorum kendimi iyi hissedince ben sana her şekilde ulaşırım diyor ama ben ona yük mü oluyrum bensiz olunca daha mı iyi oluoyr bunu anlamıyorum :(
anladığım kadarı ile ve maalesef senden baya sıkılmış görünüyor çünkü onun sorunları ne kadar çok olursa sanada o kadar çok ihtiyaç duyar ama o bu kadar sorunun içinde senden uzak kalmayı seçiyorsa sana açıkça diyorki BENİM DERDİM BANA YETİYOR BİRDE SEN YÜK OLMA BANA anlayacağın bu dostum boşuna bekleme derim ben
03 Yorumla- +1 yıl
Peki teşekkür ederim :(
- +1 yıl
Even bana mesaj atma arama dıor zaman gectıkce toparlayınca iyi hissedince zaten ulasmak ıtseyınce her sekılde ulasırım dıor Sana ama anlamıorum bensız napıorkı :(
+1 yılkız istemiyor artık baksana,bıkmış bu olaylardan,bence şu anda düşüneceği son şey bi ilişki hele bi de yara aldığı bir ilişkiyi aklından zoru mu var ki hayata döndürsün,çok seviyor olması lazım kiii büütün olanlara rağmen gelsin sana:(
04 Yorumla- +1 yıl
Çokk sevıyordu cok teklıfı bıle o etmıstı nrdeyse bana ılk baslarda tabı ama şu an blmıorum o kdar sevmeıdı gı kesın :(
- +1 yıl
İlişki sevginizi yıpratmış:(
- +1 yıl
Hanı baskasıyla olsa degısen bırsey sadece kısı olcak cunku ben onu cok fazla mutlu ettım beklıycem ama :(
- +1 yıl
sen bilirsin...
Kiz gercekten bunalimda.ablasi kacmis gutmis ama evde kalanin vat haline.simdi bu kizin ustunde baski vsrdir.saglikli dusunemiyirdur bsk hem iyi degilim diyor.bekle ustune gitma.hersey yoluna girince o arar bulur seni dabirli ve anlayisli ol
02 Yorumla- +1 yıl
Annesiyle konustum baskı yok kesınlıkle dedi cunku ablasın evlendıgı kısı mezhep farkı vardı ondan ızın vermedıler sacma ama öyle napalım ama benım oylebır sorunumda yok zatn aynı köyluyuz ama olaylardan etkılendıgını dile getırdı annesı 2-3 hafta önce konustuk. annesinede belki ilerde daha ıyı olcaz demıs benım anlamadııgm nokta su şuan benden ayrı kalınca daha mı ıyıye gıdıyor herşey ben ona yuk mu oluyorum dedım sadece destek olmak sıtıyorum baska hcbırsey ıstemıyorum dedım bn bunu anlamıorm.
- +1 yıl
..?-
+1 yılBu durum karşısında verilebilecek en mantıklı cevabı "forevernew" nickli arkadaşımız yazmış ve zaten sen de bunu "en iyi cevap" seçmişsin... Ben de "en iyi cevap"ın altına imzamı atıyorum...
03 Yorumla- +1 yıl
Yani tek yapmam gereken hiç birşey yapmadan beklemek.. öyle mi.
- +1 yıl
Aynen kardeşim, sen üstüne gittikçe onun sana karşığı ördüğü duvar daha da güçlenecektir... Ve senin bu duvarı aşman da giderek imkansızlaşacaktır... O yüzden hayatına sanki O hiç yokmuş gibi devam edeceksin... Tamam bu öyle kolay bir şey değil ama onun sana geri dönme ihtimalini ancak bu şekilde sağlarsın... Hakkında hayırlısı olsun kardeşim...
- +1 yıl
Tamam abicim :(
Şimdi ilk olarak ayrılık sebebinizi sorabilir miyim?Birde önceki yaptıkların ondan önceki yaptığın şeyler nedir?
06 Yorumla- +1 yıl
ayrılık sebebımı bende tam blmıyorumkı. öncekı yaptıklarımda bı ara baya gorusmedık bıraz soguk davrandım felan bunlar bırsey degıldı ama aile olayları olunca zaman istiyorum dedi bende sacma buldugum ıcın ustune gıtmıstım sureklı ıntıhar etcem felan dedım sacma sapan.. sevıyorum devamda etmek istyrm ama buna gucum yok diordu eskısı gıbı olamıyormus
- +1 yıl
Anladım... Ama bu ilişkide sürekli siz koşuyorsunuz siz yoruyorsunuz kendinizi bu böyle olmaz yani zaten istemiyorum falan da demiş o yüzden daha fazla yorulmayın sizi gerçekten sevebilecek sevginizin karşılığını verecek birini bulmalısınız. Siz ona yalvardıkça onu hep bekleyeceğinizi söyledikçe o canı istedikçe size döner gider gelir gider boş işler bunlar o kızdan hayır yok kardeşim.En ufak bi umut olsa dönerdi zaten.
- +1 yıl
:((
- +1 yıl
üzülmee..Bak karışına neler çıkacak daha bi görsen .bişey olmuyorsa mutlaka Allah'ın bir bildiği vardır zaten böyle düşünmelisin ya sürekli gidip gelse ? Böyle yıpranırsın ömür biter gider. Şimdi derin bi nefes al ver. Yeni sayfanın başlangını yap. Unutma hayatta her şeyin bir mantıklı açıklaması var.
- +1 yıl
Ya bana seni svemıyorum felan dese de gitsem cıksam hayatından yada bana senı bıda hayatımda gormek ıstemıyorum dese tamam ablası kactı ondan sonra bu hale geldi.s
+1 yılbence biraz tek bırak o mutlaka kendini toplayp mesaj atacaktr sana ulaşacaktr biraz zamana bırak beklemelsn braz
02 Yorumla- +1 yıl
Peki başka bir durum sezdinizdi başka birisinin olması vs ?
- +1 yıl
walla insan oğlundan herşey beklenr o yzden bilemiorum
+1 yılarkadasim bu ne ?destanmi yaziyon kisadan kesseydin keske
01 Yorumla- +1 yıl
En kısa bu Dostum.s
+1 yılyapman gereken tek şey beklemek durum öyle gözüküyor. hem zaten gerçekten seni sevmişse dönecektir hiç değilse arar sorar
05 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumun için bende öyle düşünüyorum ama bunun ne kadar bir aralık olduğunu bilmediğim için umudum azalıyor. 1 ay mı 2-3-4 ay mı bilmiyorum..
- +1 yıl
orası hiç belli olmaz ama sen kendi hayatını da düşün ve buna göre bir zaman belirle. son olarak da bir yerlerden seni görüyor takip ediyorsa mutlu görün karamsar takılma derim ben...
- +1 yıl
Bir facebook'tan görebilirdi onuda dün kapattım Dostum dondurdum.
- +1 yıl
iyi yapmışsın seni takip ediyorsa eğer öyle görün demiştim zaten sonuçta elbet özler
- +1 yıl
İnşallah kardeşim eğer bir başkası yoksa veya olmayacaksa zaten bana döner diye düşünüyorum :((
Kendini zorlama hiç bunun dönüşü yok geri dönüşüde olsa eskisi gibi olmaz
00 Yorumlazorlama kizi illa kufredecekmi fazla kirmadan ustelemeden birak kizi...
00 Yorumlasen kızın üzerine gitme kardeş sen gittikçe bunalır we kaybeden sen olursun tabiiri caizse tınlama
03 Yorumla- +1 yıl
öyle yaparsam o bana dönus yaparmı kesinliklle?
- +1 yıl
belliki kızın kafası çok karışık şu an hayatıyla satranç oynuyo sen tınlamazsan onda bıraktığın boşluqun acısını farkedecektir .. şu andan sonra araman sms atman çok kötü bi tercih olur tamamen soğur senden ama dediğim gibi yaparsan geri dönme ihtimali yüksek..kesinlikle arayıp sorma..
- +1 yıl
Peki arkadaşım çok sağol..
bekir fizik sınavını bahane edip rahatsız etme kızı.bekle dönerse döner
20 Yorumlakaç yaşındasın sen kardeşim
01 Yorumla- +1 yıl
21 :(
boş konuşmuşuz o kadar...
08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani neden?
- +1 yıl
Haklısın abı psıkolojım bozuldu hrgun aynı syeı yapıom :((
- +1 yıl
Geçmesini değil dönmesini bekliyorum :( off
- +1 yıl
Aynen Abicim dönmeıs ıcın ypmam gereken sadece bklemek mesaj felan atmamak ama bunu kafam almıor bugun pazar mesela gezmıs tozmustur aılsıyle :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar