Bana bu durumu açıklayabilecek var mı? Döner mi, ne yapmam gerekir?

2 yıllık sevgilimle ayrıldık 1 aya yakın oldu irtibatı keseli 10 gün olmuştu bugün aradım konuştuk nasılsın ne yapıyorsun dedim iyiyim dedi tekmişin evde evet noldu dedi hiç sordum dedim okuluna gidip gelionmu dedim evet dedi ama istemeye istemeye cevap verdii özledim dedim bekir ltfen dedi3-5 gün sonra müsait olursan görüşbeilirmiyiz dedim hayır dedipeki daha sonra dedim bilmiyorum onu dedidedim seni seviyorum bunu biliyorsun ama bana net birşey şöyle benimd ebir hayatım var sonuçta dedimtamamen bitiriyormusun bida hayatında olmuycakmıyım ben dedimoda suan için sotuyorsan evet dedi ama ilerişni blmiyorum dedi kendimi zaman geçtikçe iyi hissedersem unutursam olur dedi Sana mesaj atma arama diyorum bak yine aynı şeyi yapıyorsun mesaj atıp arıyorsun dedi bende ama seni aramasam iyi olduğunu nasıl öğrencem dedim onun için arıyorum dedimoda ben iyi hissedersem zaten sana mesaj atarım sana ulaşırım dedi bende tamam dedim son olarak fizik sınavını sorbalrmyim merak ettim dedim etme dedi peki dedim kapattık. He bide zaman isteme sebebini bunların sebebini sordum önceki yaptıkların birikti ondan öncekiler daha öncekiler dedi ben sıkıldım dedikçe üzerime geldin dedi bu hale geldim dedi sonra evet aile içinde kötü olaylar yaşadım onlarda geldi üstüne dedi bu hale geldim dedi..Bu kadar..

Ailevi olayıda ablası kaçtı annesi babasının izin vermemesine rağmen babası intihara kalkıştı kız yinede gitti sonra istemeye istemeye tatlıya bağladılar.

Bu durumu açıklarmısınız ve döner mi ne yapmam gerekir benim bu süreçte..

Güncellemeler
+1 yıl
ablası mezhep farkı olan bırıne gıttı o yuzden boyle oldu aılesı cok modern yoksa boyle zorluk cıkarmıycaklardı ve benı sevıyor annesı akrabayız uzaktan ve aynı koyluyuz annesı hıcbır sekılde baskıda yapmıyoruz dedı o konudan sıkıntı yok yani
Bana bu durumu açıklayabilecek var mı? Döner mi, ne yapmam gerekir?