Merhaba BİR Hocam var 32 yaşında evli ve küçük bir kızı var . dersimiz olmadığı halde tenefüslerde bana sınıfta gelmeyeni soruyor aslında o gün bu onu ilgilendirmiyor.Sonra sürekli konu anlatırken bana bakıyor sanki benden bişiyi onaylama mı istiyor.Dünde ona bişi sormaya gittim ama sorumu yanıtlamadam çenenin altı mı şişti senin dedi sonra oturduğu yerden kalktı tam dokunacaktı ki aynaya bakabilrisn dedi.Sizce hoca bana karşı ne hissediyor olabilr ?
Cevabın nedir?
Hoca sana karşı birşey hissettiğinden değil , işi görevi icabı butun sınıfla iletişim kuruyor, sana özel de birşey değil ama sen burnunun ucundan sinek geçse hoca mı gonderdi benle mi ilgileniyor diye kendine ilgi hedefi seçmissin .
Kötü olan , şimdilik bu sitede yayıyorsun bu konuyu ama bir de sınıfta kanka durumlarına yayarsan , inanan da çıkıp kendi ailesine aktarır, onlar da idarenin kulağını çekerse, bir öğretmene çamur atmak bir yana, disiplin kovuşturması, meslekten el çektirme maaşına ceza getirtirsin .
Senin için bu konu günlük hoş geyik olabilir ama , bir yetişkin ve ailesinin itibarı ve ekmeğiyle oynamak üzere olabilirsin . Sil böyle şeyleri kafandan , daha yaşıt takıntılar bul . Bunlar öğrenciliği de bozan konular, dersinle işinle ilgilen önce, bu tarz sosyalliğin yaşında değilsin henüz.12 Yorumla
Soran+1 yılOnu takan kim ?
- +1 yıl
Fikirlerini karşındakine yansıtarak , yani o bana asılıyor gibi gorunuyor cümlesiyle , bir çıkış bulman sadece seni rahatlatır . Bu düşüncenin devamı zaten " onu takan kim " demen . Seni takmasını umsan da oyle hissetsen de, gerçek bu değil. Kendi kendine gelin güvey olmaktan daha önemli şeyler var okulda ve hayatta.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha somut bilgiler lazım bunlar hoşlandığını belirtmez her hareketinide insanların bu benden kesın hoşlanıyor diye görme banada diyorlar yakışıklı çocuk diye ama hemen bu bana asılıyor diye görmedim
08 Yorumla
Soran+1 yılTaam dostum :)
- +1 yıl
Dese bile açılsın bakayim kabul edecekmi?
Soran+1 yılBirz daha acik konusursak
- +1 yıl
Tersleyip gönderir
Soran+1 yılHoca dimi tersleyip gonderecek olan
- +1 yıl
Tam bilmiyorum birdene bakalım senden gerçekten hoşlandığını nerden anlıyorsun
Soran+1 yılAnladigimi nerden cikardin ben sizin gorusunuzu sliyorum denememde istemiyorum cunku
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ders anlatırken çocuklara dokunurum hep mesela, omzuna dokunurum saçlarını karıştırırım, bi şey soruyosa çenesi tutarım. kendilerine değer verdiğimi anlasınlar diye. kendilerini iyi hissetsinlerr diye. bu bahsettiğim çocuklar orta okuldalar. o halde benimkiler tüm bunlardan bir sürü anlam çıkartmalılar. sonuçta ergenler. evet hocayla aranız iyidir ama böyle şeyler düşünmeni gerektirmez.
17 Yorumla
Soran+1 yılSiz bir bayansınız. Genelde bayan hocalar yapar bunu erkekler daha mesafelidir.
Cevap sahibi+1 yıltabi ki beşer şaşar da ama bu anlattıklarından bu anlamı çıkaramazsın. kuruntu ve takıntı olur. hoca öğrencisine yakın davranabilir. kötüye yorumlanmamalı.
Soran+1 yılTaam.Ben zaten soordum. Size imkansız geliyorda dünyada var böle şeyler.
Cevap sahibi+1 yılsen ilgisinin olmasını istiyosun anladığım kadarıyla.
Soran+1 yılYaa siz iyi misiniz ? Delirmeyin bakayım Çocuğu var evli diyorum siz neyin kafasını yaşıyonuz ?
Cevap sahibi+1 yılkaç kişi yazmış öyle değildir diye ben de yazdım. sen hala arıyosun bi şeylerr.
Soran+1 yılHıhı anlıyorum sizi
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Seni kızı veya kardeşi gibi görüyordur muhtemelen.Birşey arama altında.Arayacak olursa ağzının payınıda ver.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl veriyim mesela :) Kızı veya kardeşi gibi görse çoook mutlu olurum :) Ayy keşke böle bişi olsa
Soran+1 yılİnş.Öledir ve öyle olur.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılhocalar sevdigi ve başarılı olmalarını istedigi ögrencilerinin gözlerinin içine bakarlar ben 26 yaşındayım ünide sınavdan 1 hafta sonra anfide milletin ortasında hocadan ayar yedim neden biliyormusun bu kagıdın hali ne diye bu kadında benim gözümün içine bakar anlatırken hatta sınıfa gec kalanları almaz ki ben gec kaldıgımda görmezden gelir beni şimdi bu beden hoşlanıyormu anlamına gelir şizofrene baglama merak etme dünya senin etrafında dönmüyor
15 Yorumla
Soran+1 yılOlabilr .Durum sadece yüzüme bakması diil .
Cevap sahibi+1 yılne peki südyen askını gerdirip şak diye bırakıyormu
Soran+1 yılBundan mı bahsediyor böle bişşiyi okulda yapması mümkün mü ?
- +1 yıl
en iyi cevap yapmalısın
Soran+1 yılAnlamadım :(
+1 yılhiç bişey hissetmiyo tabi ki derslerin iyidir sana bakarak anlatıyodur sende hocaya bakıyosun sonuçta o da göz teması için bakıyordur sapık değilse bir şey olucağını sanmıyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılAma sınıfta beneden başka öğrencilerde var
- +1 yıl
ee onlar dersi dinlemiyolardır hoca takmıyınca adam da sana bakıyodur
Soran+1 yılOoo hic dinlemezler mi onun dersini dinlemeyen olmaz
Ne bu üniversite heralde diecem... üniversitede gelmeyenleri sorun hocada ilginçmiş... koskaca kız senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamıyomusun ? Mühim olan sana ilgi göstermesi senin hoşuna gidiyor mu ?
01 Yorumla
Soran+1 yılHocaya adam king yaa diyor herkes.O yzden hoşa gitmemk elde diil.Ama olsun istemem
Adamdan uzak dur, adamın selameti için..
Madem hissettiğinden şüphen var ne demeye yanına gidiyorsun, kaşınma!11 Yorumla
Soran+1 yılNapim Sınıf Hocası onsuz olmuyor
+1 yılHocanın sana karşı tek isteği olabilir oda bir geceliktir. Kapılma böyle şeylere. Biraz mantık.
012 Yorumla
Soran+1 yıl:( Bir gecelik istediğini sanmıyorum hiç istemiyordur yani :) Yoksa uzatmazdı
- +1 yıl
bir gecelik dediğime bakma. Cinsel dürtülerine göre hareket ediyordur. Sevgi aşk felan asla olamaz. Sakın inanma derim :)
Soran+1 yılZatn ggün içinde değişik hareketler sergiliyor.Küsmeler faln
- +1 yıl
kızlara trip yaparsan hep ilgi çekersin. Bu benim gözlemim. Sen biraz mantıklı düşünürsen aranızda hiçbirşey olmaması gerektiğiini anlayabilirsin. Biraz düşün yeter.
Soran+1 yılBunu anlıyorum dostum.AMa hocaya sölemek lazım gerçi değildir öyle bişi uf puf :/
- +1 yıl
Bence sen biraz sabret bir adım atmayı sakın düşünme bekle bakalım ne olacak :)(
Soran+1 yılBen her gün bekliyorum.Bugün herkes kitap okuyor biz birbirimize yüzleri çevirmişiz bakıyoruz . SOnra ben napıyom ya dedim Öksürdüm Arkadaşıma bişi sölermiş gibi yaptım :D
- +1 yıl
Senin frenleme sorunun var ben sana diyim :))
Soran+1 yılBirz acik konussan
- +1 yıl
yani duygularına dem vuramıyorsun. Koskoca bir adama aşık olmamalısın. Ama o bir öğretmen bir otoritesi var ve bu senin ilgini çekiyor. Bence bakışmayı falanı filanı kesip kendi yaş scalanla ilgilenmelisin :)
Soran+1 yılHoca bana bakiyordu.Bende bakmis bulundum
- +1 yıl
tamam sygılar :)
+1 yılHocadan Uzak Durmak İstersen Erkek Arkadaşınla Hocanın Gözü Önünde Kal Arkadaşının Olduğunu Görünce Bırakır Seni.
010 Yorumla
Soran+1 yılErkk arkadaşın var mı diye bi sorsana hoca sayesinde yok. Her şeyi engelliyor :( Belki de bir öğretmen olarak kolllamak istiyordur
- +1 yıl
Engelleme işini nasıl yapıyor onu anlamadım ::)
Soran+1 yılBnde :)
- +1 yıl
Benim anladığım seninde hocaya karşı bir takıntın var , hoca sayesinde erkek arkadaşım yok ne demek :) kafanda kurmuşsun ki diğer erkeklerle ilgilenemiyorsun :)
Soran+1 yılİlgilenmez miym bişi yapıyor engelliyor .
- +1 yıl
mesela ne yapıyor ?
Soran+1 yılBen bi erkk arkimle konuşuyorum.Görüyor yanına çağırıyor sonra da anlamsız şeyler söylüyor .Neyse yaa faln dio...
- +1 yıl
gitme yanına :) bizide çağırırdı hocalarımız bi bekle *iki dakka geliyom derdik :)) ya da göremeyeceği bir yerde konuş , bahçe olur , sınıfın arka sıraları olur :) nasıl iş anlamadım ki adamın işi gücü yok mu seni her yerde takip edemez ya
Soran+1 yılYa gördüğü yerde çekiyor işte :)
- +1 yıl
Okulunu Değiştir :)
hissediyor olabilir yani güzel bir kızsan hisseder .. yaş önemli değil . ama evliymiş :/
00 Yorumla
+1 yıllink hadi.
10 Yorumla
+1 yılsen adamı idama götürüsün ◄◄◄
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyin kafasını yaşıyon sen
öyle bişey varsada boyu posu devrilsin yani :D
10 Yorumla
+1 yılsende üstüne üstüne gidiyorsun aranıyorsun sanki
028 Yorumla
Soran+1 yılHeee öyle yapıyom Tövbe Est.
- +1 yıl
kızma tamam..uzak durman iyi olur sorularınıda bayan hocalara sorarsan daha uygun olur sanki:)
Soran+1 yılBayn hocaları çekiyo zatn kendine
- +1 yıl
asıl soru şu sende ona karşı birşey hissediyor musun?
Soran+1 yılHayır !
- +1 yıl
olabildiğince uzak dur durum iyiye gitmez yoksa skandal çıkmasın sonra
Soran+1 yılBişi olmaz . ya abarttım ben :)
- +1 yıl
memleket nere eğer haberlere çıkarsanız tanıdıktı diyelim :)
Soran+1 yılAabarttım diyorum Sen neiyn kafasını yaşıyon.
- +1 yıl
aynı kafadayız :)
Soran+1 yılNe güzel
- +1 yıl
konuya dönsek..tartışalım diye gelmemiştim
Soran+1 yılTamm dönelim.Ne konuşucaz
- +1 yıl
konun çok ciddi.hoca ilgisini çekmezse üzerinden sen sürekli rahatsız olacaksın.kaçıncı sınıftasın
Soran+1 yılİlgili mi anlayamıyorm.Gün içinde değişmelr faln .( küsmelr
- +1 yıl
adamın aklı evinden dışarıya kaymış gibi senin suçun yok tabi ama vazgeçirtmen lazım hamlelerini hesap et ona göre yanından uzaklaş veya bakma ona
Soran+1 yılYa Geçn sene hep eşiyle konuşurdu.Ama geçn sene davranışları daha azdı bana karşı.Bu sene çoğaldıı.Belki bu sene eskiden bir öğretmne arkadşaı geldi ondan konuşmuyordur.
- +1 yıl
erkek arkadaşın var
- +1 yıl
mı ?
Soran+1 yılYok ki :(
- +1 yıl
kaçıncı sınıftasın peki
Soran+1 yıl8 :) Uf çok kızdın dimi şimdi
- +1 yıl
kızmadım :) iyi ya bu yıl bitirip kurtulursun işte sevindim ama korkma daha diyorum :)
Soran+1 yılOk. :) Tamm korkmuyom sen endişelenme sadece merk yoksa korkulacak bişi yok
- +1 yıl
benim endişelenmeme gerek yok tabi ki senin için koınuşuyoruz asıl sen endişelenme :)
Soran+1 yıl:D Benden daha fazla endişeleniyorsun gibi de :D
- +1 yıl
iyiliğin için endişeleniyorum tabiki :)
Soran+1 yılÇook saol öok iisin ya
bence hocanın olayı senle değil çenenle D:
238 Yorumla- +1 yıl
:dDDgsgs
Soran+1 yılNe çenesi neyin kafasını yaşıyon sen ?
Soran+1 yılKes saçmalamayı dostum .Ama çeneme bakacakken Öğrt.Odasındaydık. hihihi
- +1 yıl
sende bilion herif sapık*ne gidiyon adamla öğrt. odasına allah allah sonra çenemi taciz ettiler yok efendim çenesi üç kişi tarafından saldırıya uğrayıp şahıslarca cinsel olarak sömürüldü diye haberler çıkıo ya kask takacan ya da çeneni herifle yalnız bırakmacan allah allah D:
- +1 yıl
Yollu bu yollu :) Adam seni öğretmenler odasına kadar götürdüyse kurtuluşun yok :) Bari not felan iste karşılığında :d
Soran+1 yılOnu bulmak için oraya gittim :D Sapık olup olmadığını size danışark karar vermek istedim ben :D ama... Öğret.Odası diyom sen çene tacizinden bahsediyon
Soran+1 yılİşi şakaya vurma dostum :)
- +1 yıl
Şimdi adamı burada zan altında bırakmak olmaz , olayı olay yerinde görmek lazım :) belki sende adamı kışkırtacak bir şey yapmışsındır :) öğretmenler odasına gitmek mesela :)
Soran+1 yılYa Öğrt. odasına bi tek ben mi gidiyorum hadi diyelim öyle bişi için gittim orada tek hocamı var diğerleri hayvan mı anlamıyacaklar mı ?
- +1 yıl
xD birader sus ya şurada ciddi bir iş yapmaya çalışıyoruz xD gerçi sana da hak vermiyor değiliim , bizim bir beden hocası vardı adam çene hastasıydı hele şişkin oldumu adamı tutamıyoduk :ZXDFScvxs
- +1 yıl
Uzak dur o zaman elinden geldiği kadar , adamdamın küçükte bir kızı varmış , yuvalarını yıkma yazıktır :)
Soran+1 yılYa Bedn hocası yalanını nie söylüyorsun ki :D ATMAA .Birde kendi bulaşıyor böle bir işe kızını o düşünmüyor
- +1 yıl
xD beden hocası yalan değildi , birçok insanın çene takıntısı vardır :) genellikle öğretmen olur bu insanlar :) sen bir şeyler hissediyo musun peki hocana karşı ?
Soran+1 yılÇene takıntısı nedir abi ya :( anlatsana
- +1 yıl
Çene takıntısı :D D basbaya ne bilim bacak takıntısı vardır birinin , diğerinin çene felan filan :))
Soran+1 yılBacak anladımda çene ne abi yaa Ne var çenede
- +1 yıl
Adam bacaktan tahrik olmuyo da çeneden oluyo :) bacakta ne varki :) bacakta bir erkeği çekebilen ne varsa o adamda onu çenede buluyo :D ki zaten neyin çektiğini her iki organ içinde kimse söyleyemez çünkü bilinmiyor :D
Soran+1 yılDostum ben çene hiç duymadım.Düşünsene Aaaaa terbiyesizz çeneme bakıyor.Pis sapık sen böle bişi duydun mu ?n:D
- +1 yıl
Beden hocası vardı diyorum ya :))
Soran+1 yılBedencileer zaten ayrı bir sorun napıyordu mesela
Soran+1 yılSöler misin ? Ya ii misn ne jileti :D
Soran+1 yılYaa senin ruh sağlığın bence yerinde diiil.Parmakla çene çoook farklı :)
- +1 yıl
ya bi git yaw allah aşkına kızım hastamısın sabahtan beri kafa buluoz sen de ciddiye alıyon ne çenesi yaw sen cevap verdikçe ben kafa bulasım gelio saçmalama ben ne diyon der insan yaw keser atar çene fantezisi ne diyor allah allah o hoca da sapık belli uzak dur işte biz ne bilelim senin ortamını ortaına göre uzak dur onu uzak tutacak arklar bul ye bi halt ama biraz saf olma yaw
Soran+1 yılMal mısn 2 saaten beri çene olmaz die anlatamya çalışıyom sen kendi halindesin :( :( Bişi sorucam hocanın sapık olduğunu bana yaptığı hangi harekteninden çıkarıdn ?
- +1 yıl
Bedenci mesela , voleybol oynarken felan nasıl vurulacağını gösterirken felan , işte basket topunu nasıl tutacaksın felan gösterirken bir yandan da çeneden çeneden götürürdü :) Ya anlaşılan sende hocayı istiyosun ver gitsin işte çok düşünmeye gerek yok keyfini sürün zaten korunma yolları belli , kimseninde haberi olmaz .
Soran+1 yılYa su bedenci yalanlsrini kesin artik.Hocayla berabrr olmaya gelince ise sence o istiyor mu ve bunun kanisina nerden vardin hem bole bisi olmaz nerede yapicaz ki hocayla ciddi bi sekilde konusmamiz olmadi
Soran+1 yılSorularima cevp verirsen sevinirm
Soran+1 yılAnlsamiyoruz gqliba seninle ben.diyorum ki hocanin.sapik olduguxnu benim soledigim hangi sozumdrn.cikardin
- +1 yıl
Bence sapık olan sensin , nerede yapacağız felan baya isteklisin galiba yer söylesek yapacak hiç beklemeden hurra :)), sen ayarla hocayı ben size yapacak yer bulurum , belki ben ve diğer cevap yazan arkadaşta dahil oluruz :)) Baktın hoca olmuyo gel bizde yardım ederiz :))
Soran+1 yılBen o soruyu sorarken o anlamda demdim hivc olanak olmadigini anlatmak istedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana Kabaran duyguları var
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ? Açıklasan şunu biraz
Cevap sahibi+1 yılolur. Seni güzel buluyor ve yatağına girsen çok mutlu olacak.
Soran+1 yılCiddi misn? Bunu hangi sözümden çıkardın peki ?
Cevap sahibi+1 yılEvli ve çocuğu olan bi adam bir kıza asılıyorsa ben bu anlamı çıkarırım.
Bekar olsaydı ciddi düşünme ihtimali var derdim. sonuçta yaştan bağımsız olarak güzel olanı kim istemez..
Ama evli ise ve öğrencilerine yazıyorsa cinsel boyutunu düşünürüm.
Biraz araştır ilgilendiği başka kızlar varsa veya kızlardan onun bakışlarından ve hareketlerinden şikayetçi olanlar varsa bu benim tezimi destekler.
Soran+1 yılYa ben anlamıyorum hocayı tam anlamıyla asılıyor mu anlayamadım ki ?
Cevap sahibi+1 yılalenen yapmıyor işte yokluyor. Eğer istemiyorsan sınırlarını iyi belirle.
Soran+1 yılNassıl belirliym gardaş hani emin olsam tam Tam bişiler yapıcam.Ama emin olmadığım için öyle bişi yoksa yanış anlayabilr. :( Onu soruyorum işte bu davranışlardan var mıdr bir şey
Cevap sahibi+1 yılo sınırlar korunmak içindi ama sen işin o kısmıyla ilgilenmiyor gibisin. Aynen devam et sen belki bi gün açılır sana
Soran+1 yılBunu istemiyorum Açılmasın .
+1 yılbence uzak dur boyle gavatlardan
10 YorumlaNerenden uyduruyorsun bunları ?
10 Yorumla
+1 yılkaşınma. aranma.
10 Yorumla
+1 yılsanmıyorum .
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşeytan vesfeseleri bunlar..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşizofrenik sancılar
11 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun dostum
:D alakası yok
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi