kendimi çok namussuz hissediyorum, kendi gözümden düştüm, ne yapsam bu pişmanlıktan kurtulabilirim, bu vicdan azabı nasıl diner :(
kazanılır
kazanılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Namus anlayışı"na sahip kültürlerde, erkeğin namusu ailesine dair kızların cinsel çekimserliği ile korunur; Bir kızdan, ailesinin namusunu tehlikeye sokmaması için daima belli kurallara uyması beklenir. Bir kızın ve ailesinin namusu, ancak o kız bakire olarak evliliğe girmesi ile korunur. Bir erkeğin namusu, harama el uzatırsa bozulur.
keşke öyle olsa her şey o zaman çok basit ve kolay olurdu :(
Hiç olmazsa hatalarının farkındasın tekrarlamazsan yeter bence. can sıkmak yerine aç bir recep ivedik izleyelim 😉
keşke gülebilsem, günlerce ağlasam çıkmaz bunun acısı :(
Tamam hadi hep birlikte ağlayalım ne kazanırız? Hiç... Şimdi aklını başına alman gerekiyo sadece ders almalısın yaşadıklarını ama kendini üzmeden 🍁
teşekkür ederim.
Napdin, ne ettinde kendi gözünden düsdün bilmiyorum. Fakat tevbe ettip bir daha o hataya düsmemeye calis.
Kazanalir yeterki sen bidaha o hataya düsme.
çok sağol moral oldu :)
Kendi ic huzuruna yonel. Dua et. Tek kal biraz. Iyilik yap. Sevaba gir. Temiz bir insan olmaya calis. Zamanla bu dusuncen yok olucaktir.
sağol ya iyi ki varsınız ne diyeyim
Cevap
20Cevap
namus muhabbeti kadar saçma bir muhabbet var mı acaba... bu uğurda ne canlar gitti. eğer kız/erkek sana sadıksa sorun yoktur demektir öyle yok öncesinde şununla yatmış yok böyle yapmış felan muhabbeti çok saçma birde bizim millette ilk olma sorunsalı var yok ilk olacağım böyle saçma şeylere takan bir halkız ilk olmak mı son olmak mı önemli onu bile bilmiyoruz
5 dk lık bir zevk için değdimi be güzelim. Bak ben Askeri okuldayım yani anlıcagın insan isteklerinin en çok arttığı yerde. Ve karşıyakada oturuyorum. Şu türkiyenin kızlarının meşhur oldugu yer karşıyakada. Ama bu zamana kadar hiç Bir kızın duygusuyla oynamadım. Ve Hiç bir şekilde Cinsel bir ilişki yasamadım. Değdimi be güzelim.
bende cinsel ilişki yaşamadım ama bir insanın duygularıyla istemeden farketmeden oynadım maalesef :(
Bunun üzülebilicek kadar iyi biriysen bence o seni bu kadar sinirlendirdiği için pişman olmalı. Sen uzulme olurmu?
Şimdi damlar namus iki bacak arasında değil diye kendi vicdanını rahatlatmak isteyen namus bekçileri.
hem beden hem ruh namuslu olmalı benim bedenim namuslu ama ruhum değilmiş bunu öğrendim :(
Fe sebbih bir hamdi rabbike vestagfirh, innehu kane tevvaba.
Yüce Allah Nasr Suresi 3. Ayetinde: "O zaman Rabbini hamd ile tespih et. Ve O’ndan mağfiret dile. Muhakkak ki O, tövbeleri kabul edendir." buyurmuştur. Ayrıca bugün Kadir Gecesi. Bin aydan daha hayırlı bir ay bugün. Allah'dan bağışlanmayı dileyebilirsin ve hatalarından ders çıkarabilirsin.
çok sağol
Ne yapıp yapmaman konusunda son karar sana ait. Dediklerimi uygular, hatalarından ders çıkarır kendine çeki düzen verirsen mutlu olur, kurtuluşa erersin. Yok eskisi gibi davranmaya devam edersen de... Herneyse. Allah'a emanet ol. Her şey gönlünce olsun.
Bu namus konusu varya saatlerce konuşulur.
Bence herkes namus kelimesinin tanımını kendine göre yapmalı yani bazıları bacak arasında der bazıları ruh da der. Bu herkesin kendine kalmış bişey :)
namussuzum ben, namus ne arkadaş :D bakire, zar, tek bizim ülkemizde var bu bakire muhabbeti, ben bakire istemiyorum banada tecrübe aktarsın tecrübezisim ben :D
Namus elle tutulur gözle görülür birşey değildir aslında sadece düşüncedir kendine saygını kaybetmen dir bence
namus genellenemeyen bir kavramdır. kime göre neye göre olduğuna bağlı. namuslu hissetmeye çalış ve öyle davranırsan namuslusun canım
Namus 2 bacak arasında bir zarda değildir ama ruhen kaybettiysen namusu bulman zor sanıyorum
Her insan hata yapabilir. Kendine 2. bir şans ver. Kafana takma
Bir erkekle bir kız zina yaptığı zaman, veyahut birbiriyle aşkla sarmaş dolaş olduğu vakit erkeğin de kızın da namusu gider.
namus dediğin dürüstlüktür sen kendine göre dürüst olduğunu düşünüyorsan sorun yok demektir
namus davarların uydurduğu aslunda hiç olmamış ve olmayacak bir kavramdır. Olmayan birşey n kazanılabilir ne de kaybedilebilir
Herkesin değişik bir yerinde nitekim oralara girmiyorum. Bilinen şu ki; kaybedersen bir daha bulamazsın.
namus denilen şey illaki kızlık zarı mıdır ey türk halkı düşünün
türk erkeğinde namus mu varki? 12 yaşında karı mikiolar. bunlara namus mu layık.
namusunu kaybettigini mi dusunuyorsun peki neden
kafama silah dayasalar sölemem dediğim şeyleri söledim sanal alemde kendimden utanıyorum olay bu :(
her insan hata yapar. böyle düşünme
Tövbe et Allah affedicidir.
Allahın affından şüphem yok ya insanlar affetmesse :(
insanlara söyleme Allah günahınızı örtün der.
namus bacak arasında değildir kafadadır kızım
2 bacak arasında değildir bunu bil yeter...
hayırdır nedir seni bu duruma düşüren
ne kadar dingil bir soru
Sezen Aksu - Namus
kusuyorum şu an
hassas bir mideye sahipsin demek ki saygı duyarım
Dikttince duzelir
ruhunu diktirebilirmisin
Evet
Hayırlısı
Galiba kazanilmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar