ona aşığım çünkü ...
evet cümlenin devamını siz getirin:)
evet cümlenin devamını siz getirin:)
aşkın nedeni yok aşkın nedeni olmaz eğer neden diyebiliyorsan aşk olmaz düşün bir kız var çok zeki diye ona aşıksın ona kadar ne zeki kızlar var daha iyisini bulur ve onu terkedersin o yüzden aşk yıldırım çarpması gibidir ilk görüşte vurulursun seni darmaduman eder rüyalarını süsler çünkü diyemezsin nokta
bi nedeni yok..işte bu yüzden ondan vazgeçemeyişim..bunun çünküsü olsa onun daha iyisine sahip olursun istersen ; daha güzeli daha doğalı , daha karakterlisi , daha güzel bakışlısı..hiç biri değil ama hepsi de ..onu o yapan her şeyiyle aşığım ona..ama bi nedeni yok, gerçekten yok...
beni tamamlayan beni karakter anlamında büyüten düşüncelerimi değiştiren bi gülüşüyle hayatımı rengarenk yapan adam birbirimiizi her noktada tamamlayan ben cümlemi bitirmeden devamını getiren adına aşk diye seslendiğim adam AŞKımsın:) işte ben onu bowle tanımlıorumm
çünkü sadece ona bu kadar yakın olmak istiorum, nefesi kadar serinletici bir rüzgar yok..çünkü onun ruhununda tenininde veriği tadı başka hiç bşyde hiç kimsede bulamıorum..anlatamam ya hakketen ölüorum onun için..ama ayrıyız:(
Cevap
23Cevap
açıklamaya çalışıyorum ama doğru kelimeyi bir türlü bulamıyorum. ne bileyim her şeyini seviyorum iyi, kötü, saçma, mantıklı... en önemlisi mutlu olması. illa bir nedeni olması gerekmiyor, sadece seviyorum :)
aşkın herhangi nedeni olmazki..onu sevıyorum çünki güzel..onu sevıyorum cunki kendımı ıyı hıssettırıyor diyemeyız önemli olan nedensız sebebsız sevebilmek
haklısın
Nedeni yok sevmenin...
Göğsünün en orta yerine;
Aşk fırtınasına inat,
Misafirliği reddeden bir gemi çapası misali yerleşir.
Kahvenin kırk yıllık bedelini ödeyecek uykuya yatarcasına.
birine aşık olmanın nedeni yoktur .kalbin anormal bi şekilde atıyorsa aşık olduğunu hissedersin nedeni yoktr :))
kimsenin bakmadığı gibi bakıyor nefesi nefesime o kadar yakınken bi okadarda masum
beni üzüntülere boğsada asla kızamıyor onun mutluluğunu düşünüyorum..
konuşması imimikleri,anlayışı,dürüstlüğü,sadakati,gven veren tavrıı işte bu yüzdenn ona aşığımm :) ona bu soruyu sorsann kesinn renklerine der BEŞİKTAŞŞ der :):)
▬çünkü öşyle biri yok
o değilde gizli kullanıcı profiliyle referans soru sormanın mantığı nedir?
benım hayatımı s*kıp gıttı sap gıbı ortada bıraktı ne kadar hayal kırıklıgım varsa sayesnde oldu daha sayayım mı
Ona asigim cunki Kalcalari cok iyi ...yada ona asigim cunki gozlerinde hayat bakislarinda umut .sicakliginda gunesi buluyorm
kalbimiz aynı çarpıyor. :)
O sacla o bakısı yokmu bitiriyor beni .)
keyfimin kahyası benim (;
çok gereksiz aşık oluyorm :)
çünkü daha tanışmadım.
Çünkü o hızlı (Sağelim)
geçerli bi sebep olabilir :)
AĞZIMA S*CTI GİTTİ :)))
çok yakısıklı paralı altında ferrarisi var:)))
çünkü ona neden aşık olduğumu bulamıyorum.
Henüz çıkmadı karşıma :d
çünkü çok ateşli sevişiyo
ona ... daha aşık değilim çünkü karsıma cıkmadı
...because i can never stop thinkin about him
ona aşığım çünkü Evleneceğim kadın olabilir :)
aşkımı bulabilsem söz sana devamını getirecem :)
Aşka inanmam.
inansanda sana kimse inanmaz zaten
sevdamız renklere
Kimseye aşık değilim zaaa xdxd
O benim değil.
Tadından yenmıyo
sebepsiz ...
onda .m var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar