İnternetten tanışıp hemen telefon numarası vermek kadını basitleştirir mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Varsayalım ki biri ile tanıştın, uzunca bir sohbet imkanın oldu konuştun ve devam etmek istiyorsun. Telefon numaranı verdin, konuştunuz. Basit olmazsınız arkadaşım, samimi olursunuz sadece. Tanıştın, konuşmaktan haz aldın devam etmek istiyorsun ama telefon numaranı veremezmişsin. Neden peki? Sadece ön yargıdan başka bir şey değil. Kime göre neye göre basitleşir insan? Tanıştık ama 3 gün sonra vereyim numaramı mı diyeceksin? :) İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın...
Neler veriyolar :) numarayla mi basitlesiceksin ;) Verenler varken sevenlere sıra gelmez de sevdiğim bir laftir ;)
Numaranı vereceğin kişinin karakterine bağlı bir anda tanıma gibi durumunda yok nasıl biri güvenilirmi güvenilmezmi bunların ölçüp biçmen lazım sanal ortam sahte bir ortam illa herkes sahte olucak diyede birşey yok ama örneklerini çevremizde gördüğümüz duyduğumuz zaman ağızımız açık kalıyo güven meselesi.
Yoo bu biraz güven meselesi herşey güvende bitiyor zaten bir kadın 1 haftada güvenir telefonunu verir 1 ayda güvenir telefon numarasını verir. bu kadar basit. yani önemli olan numaralarda değil kadinin güvenini kazanmakta. kadının güvenini kazanmak önemli gerisi zaten gelir.
Cevap
27Cevap
ben ce basitleştirmez benim basitlik kriterlerim çok farklıdır
bana çok numara veren oluyor ara konuşalım dien mesaj atan var konuşuyoruz
sohbet etmenin nesidir basitlik
modern toplum gerekliliğidir sohbet etmek konuşmak
hiç de basitleştirmez. alt tarafı bir numara... evet diyenlerin içi fesat. bir aşamadık bazı şeyleri:/
hemen vermek bence yanlis. benim bir arkadasim vardi burada 6 ay konustuktan sonra numaralari verdik. bence karsindakini tanimalisin önce
Basitlikle ne alakası var anlayamadım Kadını o basitleştirir, bu basitleştirir iyice saçmaladınız.
bence evet senin kaşar oldugunu düşünür ona göre davranır köprüyü ğecinceye kadar.
hemen telefon numaranı vermen yanlış olur gözünde değerin düşebilir bir anda sağlam ve ağır adımlarla ilerle hız bazen iyi değildir
bir kafede tesadüfen tanıdıgın birisine numaranı vermek gibi neden basit olsun ki
basitleştirmez ama hemen numarasını vermek yanlış olur
telefon iletişim icindir
telefonunu arayıp rahatsız ediyorsa blocklarsın
Evet basitleştirir , ne verici bir kız derler.! Basitlikle bunun nasıl bir bağlantısı varsa artık..
Rahatsız olursan engellersin. Baktın yapıştı sülük gibi ver savcılığa o uğraşsın
Hiç alakası yok telefon numarası sendede olsa yine koymak istediği mesafeyi koyar
Hayir.. Ne alakasi var telefon verince sanki sevisiyorlar mi ama herkesede vermemek lazim
Karsindaki insan bu guveni sana verdiyse onu iyi tanidigini dusunuyosan neden olmasin
seviyorsan numaranı verirsin...
basitlik ile ilgisi yok...
yok hayır güven meselesi. güvendim diyorsan basit olmak söz konusu değil
farketmzki erkekte basit o zaman hemen numara istiyoya :))
Tabiki evet ulan sanki çok tanıyoruz da birbirimizi hemen aliyoz numarayı :D
Ben vermem. Gerisi Ilgilendirmez
Hayır ama hemende değil yani
sanırım ruhlarımız hepımızın cok yalnız :(
intenette kimseye numara vermem
Düşünceler fikirler uyuyorsa vermen normaldir ki
Öyle saçma şey mi olur ya
hatta numaranı bana verebilirsin
Vermeyince sanki zor kadınmı oluyor
Saçma bir durum
alakası yok..
Evet