İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı.
Gerekli samimiyet oluştuğunda rahatça isterim. Benim için sorun olmaz. Karşı tarafta konuşmaya hevesli ise numarasını verir. Hevesi yoksa yok ben güvenmem etmem diye tutturur da tutturur. Ya da zaman falan der geçiştirir. Hep aynı ezberlenmiş sözler olur. Bende yapıyorum arada.
Başta hayırlı olsun demek istiyorum. :D Her sabah günaydın ve iyi geceler diyorsanız bu bile samimiyet göstergesidir. Bunu anlamaya da gerek yok hissetmek yeterli. Ufak şakalaşmalar dahi samimiyettir ve haberleşme aracı olan telefon numarasını vermekte sakınca yoktur. Sonuçta eve misafir etmiyor. :D
Valla hayırlı olsun deme çünkü cidden kimse yok şu an. Olsa samimiyetimle söylerdim :D Ama bazen buranın dışına çıkmak gerekiyor buranın sohbet uygulaması olduğunu düşünmüyorum, bu konuda adım atmayan kişiler olduğunda soğuduğum doğrudur. xd
Telefon numarası da sonuç değil. :D Hangi şehirdeysen ya da yakınsan maksimum oradan birisi ile konuşacaksın. Diğer türlü sanal dünya. :D Sanaldan ilişki de 1 hafta konuşursun 3 kez buluşursun ve 1 ayda karara bağlarsın. Sonrası laçka olur. Hem kimse kimsenin zamanını boşa harcamamış olur :D
Bayağı samimi olduğum kişilerle bir şekilde iletişim tak diye kopuyor ben ona anlam veremiyorum, sanal olması benim için fark etmez de la iki gün önce çok iyiyiz nasıl böyle oldun dedirtiyorlar adama... xd
Bana kardeşim kardeşim diyen kişi de arkamdan atıp tutuyordu en son bu kadar yüzsüz olma dedim. :D İnsanlar tuhaf. Mesela takip olayı gibi bende yaşadım. Hem takip ediliyorum hem sonra geri çekiyorlar :D
Ben takip ettiğim herkesin profilini günde bir kere incelerim. Hatta sorularıma her zaman geliyorsa onlara da girer bakarım. Sen bugün biriyle takipleştin bir günden az sürdü bu durum, böyle az sürünce insan şaşırabiliyor xd
Telefon istemem. İlla bir platforma geçeceksek Instagram’ı isterim. Buluşma vs olursa telefonlar da alınır verilir zaten. Kadınlar haklı olarak güvensiz hissedebileceğinden telefon için zorlamanın anlamı yok
Mahremiyete inanan biriyim. İnternet üzerinden bir kadından numarasını istemem, istemeye çekinirim. Herkese de numaramı vermem. İş icabı konular hariç tabi.
Samimi olduğum güvendiğim kişiye neden vermiyeyim ki. Saçma sanki iş arkadaşlarımızı iyi tanıyoruz onlardada numaramız var. Eğer gerekli yakınlık varsa isterim veyahut direk numaramı veririm dursun lazım olur diye.
Bence oluyor, ben bu sitede güvenirsem vereceğim insanlar var verdiklerim var 8 senede, ama gerçekten başıma bela olacağını düşünüp vermediğim kişiler de var. Bu biraz enerji ile alakalı. :) Benden o enerjiyi alamayan olursa da bir şey diyemiyorum. 8 senelik yorumlarım ortada, bir günlük hesap değil bu. Bir insan 8 senede başka bir insanmış gibi davranabilir diyen varsa da buyursun yapsıun.
Benimde bu siteden tanıştığım kız kardeşim var numaralastik benim için bu ilkti yani ama iyi ki numaralastik samimilestik diyoruz Rabbim bozmasın can cigeriz. Ama maalesef ki insanlar her zaman aynı olmuyor
Internetten numara istemek bile girişkenlik olduysa vayy halimize. Yüzyüze iletişimden bu kadar mı umudu keselim artık. Çok acınası hâldeyiz. Iletişim açısından rezil bir ülke.
Bı süre sonra espiri yaparım numaranı istesem sapık dersin mail ver derim. Bişe olmaz diyip no verirse iyi olur ama vermezse de Bİdaha istemem kendi verene kadar
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İnternetten tanıştığınız kişinin numarasını rahatça isteyebilir misiniz yoksa bunu karşıdan mı beklersiniz?