Genç kızlarımızın kendilerinden yaşça büyük ağabeylerine duydukları ilgi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kendimi ve diğer yaşıtlarımı göz önünde bulundurarak bu soruyu sorma hakkı tanıdım şahsıma. Hükümsüz cevaplar gelmezse sevinirim.

Toplum dilinde, büyük adamların kendilerinden yaşça küçük hanım kızlarımızla bir şeyler yaşamalarına "sübyancılık" diyorlar. Genelde bu tür ithamda bulunan kişiler, her daim erkeğin suçlu taraf olduğunu ve kızların kandırıldığını öne sürer. Ve büyük olasılıkla feminendir. Fakat ben böyle düşünmüyorum. Belki yaşın gereği sınırlı düşünce seçeneklerin var ama bu kanman için yeterli bir sebep değil. Bu aslında sebep değil. Tüm suçu kızlarımıza da yüklemiyorum sonuçta hepimiz karizmatik öğretmenlerle ve çevremizde yakışıklı büyük abilerle büyüdük. Aynı süreçten bende geçtim, -ki hala geçiyorum.

Merak ettiğim nokta şu, neden yaşıtın var iken kendinden büyük birisi? Sebep ne? Olgunluk mu arıyorsun? Bunun yaşla bir ilgisi olduğunu hiç zannetmiyorum. Örnek vermeyeceğim, edindiğiniz tecrübeler karşısında benim örneğime ihtiyacınız dahi kalmaz.

Haydi, eteğinizdeki incileri dökün. Zengin olalım -fikir zenginliği- <3
Genç kızlarımızın kendilerinden yaşça büyük ağabeylerine duydukları ilgi hakkında ne düşünüyorsunuz?