3 aylık evliyim ilk defa dün diz üstü etek giymek istediğimi söyledim diye ağza alınmayacak küfür etti. Ben de çantamı, telefonumu alıp çıktım evden. Arıyor açmıyorum telefonlarını
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim neden şu erkeklerin kadınlarla aynı zihniyette olduğunu düşünüyorsunuz? Kadın ve erkek zihniyeti birbirinden çok farklıdır. Sana göre bunda tepki gösterilecek birşey yoktur ama ona göre dağlar kadar vardır. Tamam kabul küfür etmesi doğru değil. Ancak erkeklerin sinir seviyesi çok yüksektir hemen parlayabilirler. Ağızdan kaçma olasılığı çok yüksektir. Ha bu arada o eteği giymene izin verseydi onun erkekliğinden şüphelenmeliydin. Ki eşin akıllıymış şükret.
21 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman erkek haklı. Ben kıyafetlerime özen gösteriyorum yerine göre giyinirim zaten. Sonuçta dediği oldu zaten giyemedim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Iyi yapmissin hatta keske evlenmeseydin boyle bir denyoyla 😔
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlendik bir kere
Eşin daha önce kısa etek giymeni istemediğini söylediyse ve sen ona rağmen bunu tekrar dile getirdiysen adam haklı.
Ulan görende kızları arkadaşları arasında hiç küfür etmiyo sanacak pürü paksınız anasını satım.
Bizden daha iyi küfür dağarcığına sahip olduğunuzu bilmeyen hemcinsim yok.33 Yorumla
Soran+1 yılKendine köle mi aldı? Ben giymek istediğimi söyledim daha önce de yine söyledim. Eşim oldu diye her şeye karışacak hali yok. Ayrıca hayatımda hiç küfür kullanmadım çok sinirlensem bile. Bir bayana küfür yakışmıyor kimseye yakışmıyor aslında
- +1 yıl
Sen bu şekilde dusunuyorsan evlenmekle en buyuk hatayı yapmissin soran!!!
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Çok iyi yapmışsın.. Suç cezasız kalırsa tekrarını doğurur. Bu nedenle sana küfür edemeyeceğini öğrensin.
33 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
44Cevap
Baba evini hemen gidigim diye gorme cok ciddi olaylarda evden gidilor boyle biktirirsin esini. En azindan telefonlarini ac ama ozur dilemeli tabiki kufur agir kacar yeni evlisin daha
11 Yorumla
Soran+1 yılBiraz zaman iyi gelecek belki. Yalnız kalsın belki aklı başına gelir
+1 yılÇocuk musun? Elbetteki tepki göster ama ailenin evine gitmekte nedir şimdiden böyle yaparsan zor yürür o evlilik..
24 Yorumla
Soran+1 yılKüfür etmesi çok mu normal yani
- +1 yıl
Ben ona normal dedim mi? Tepki göster demişim yorumda di mi ama evini bırakıp gitmek nedir her tartışmada olmaz ki öyle..
Sana tabiki küfretmemeli şiddetin her türlüsüne karşıyım ama evinde çözebilirdin bu durumu.
Soran+1 yılO anda aklıma o gelmedi işte. Ilk defa başıma böyle bir şey geldi
- +1 yıl
Tamam ama bir daha bir sorun olduğunda kaçma evinde çözümlemeye çalış önce daha iyi olur sizin için aranızdaki bağ için..
Agır sorunlardan bahsetmiyorum burada yanlış anlama ama fiziksel ya da ağır psikolojik şiddet değil bahsettiklerim..
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEsin sana daha önce bu konuda uyarmış ya da rahatsız olduğunu söylemiş miydi?
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken de söylüyordu ama bu derece değildi. Ben ilk defa küfür duydum ondan
- +1 yıl
Sevgiliyken bu konuyu konuşman gerekiyordu..
Madem söylüyordu önlemini alman lazımdı.
iyi ettin diyemem ama oda iyi etmemiş neden evlendiniz ki tanımadan?
12 Yorumla
Soran+1 yılTanıdım ama ne bileyim küfür edeceğini
abla kusura bakma da çocuk oyuncağı mı bu birkaç tartışmayla anne evine dönmek çok saçma, hem eşin yaptığın şey yüzünden sıkılır bıkar hem sen yani ne biliyim çok saçma bunu sorman bile mantıklı değil, tamam kızarsın küsersin de evinde dur davranışlarınla kırıldığını belli et
10 Yorumlailk defa mı görücü üsülümü evlendiniz ya da hep pantalon mu giyiyordun evlenmeden önce ! ! ! ! !
12 Yorumla
Soran+1 yılEtek giyiyordum çok nadir ama. Severek evlendik evet. Sevgili olduğumuzda karışıyordu ama bu kadarını tahmin edemedim
Kıskanıyordur belki seni. O yüzden giymeni istemiyordur. Sırf bunun için evi terk etmen pek doğru olmamış. Eğer her konuda böyle kabaysa sana karşı onu uyarmalısın ve gerekeni yapmalısın.
12 Yorumla
Soran+1 yılKıskanıyor diye küfür etmesi gerekmiyordu :( Her konuda böyle değil
İyi yapmışsın daha 3ay olmuş evleneli ne küfürü severek mi evlendiniz
14 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik
Soran+1 yılKıskançliķ iki katına çıkıyor evlenince bunu anladım. Benim için öyle oldu en azından
Kocan sana küfür etmiş çok kötü bir şey buna tepki vermek en doğal hakkın kusebilirsin ona tavır yapabilirsin ama bunu kendi evinde yapman daha doğrusu çünkü çok aileyi sarsacak bir durum olmadan cantayi alıp anne evine dönmek evliliğe zarar verdiği gibi anne babanın da tedirgin olmasına sebep olur. O nedenle küçük meseleleri kendi evinizde halletmelisiniz. Bir de bu hareket bir tür ben bas edemiyorum baba evime dönüyorum anlamına geliyor
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç? Cidden merak ettim.
Evliligin bu kadar kolay birşey olduğunu bilmiyordum.21 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım o da 26
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyaptığında yanlış bir şey yok, kocan dahi olsa sana küfreden bir adamın yanında elbette durmayacaksın. ama bu adam evlendikten sonra değişmedi, evlenmeden öncede böyle küfürbaz biriydi, sen görmek istemedin bu durumu, hatta belkide onun bu kaba tavırlarına güzel anlamlar yükledin. bu adam bundan sonra ne yaparsan yap değişmez. evlilikler kolay kurulmuyor, evliliğini bitirmek istemiyorsan bu sana küfreden adamla bir ömür yaşamak zorundasın.
00 Yorumla
+1 yılbence 2nizde hatalısınız kocan sonuçta senin kıyafetine karışabilri doğal olarak bu toplumda öküz dolu sonucta oda senin güzel olmanı ister tabiki ama sen açtığın zaman illaki bakıcaklar kocanda kıskançsa tabiki rahatsız olur ama hangi biriyle uraşsın bütün millet mermiyi ucuna vermiş geziyo abazalıkta. ama sende evi terketmeyipte trip atsaydın nebilim salonda yatsaydın daha iyi olurdu :D
00 YorumlaSeni kıskandığı için tepkisi sert olmuş. anlamaya çalış empati yap. evlilik basit bisey değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama küfür kaldıramıyorum
Bir küfürüyle evi terkedecek kadarmı sevdin onu?
sen ona hakaret edersen o da çıkıp gitsin o zaman.
Cidden ergenler gibisin. Kocanın yerinde olsam böyle bir sebepten babaevine dönen birine direk boşanma davası açardım. Kocan niye arıyor anlamıyorum bu kadar yüzsüz olmamalı...00 Yorumla
+1 yılNiye güzelce tatlı tatlı anlatmıyorsunuz ki. Aç telefonunu özür diler belki. Her seyde anne evine gidilmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraz zamana ihtiyacım var hemen kolay affedemiyorum
- +1 yıl
Zaman her seyi daha beter ediyor. En azından yüz yüze olmasa bile mesaj, telefon konuşmasında fayda var. Umarım iyi olursunuz.
yanlış da yapmış olabilirsin doğru da yapmış olabilirsin?
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım Sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamam tepkini ortaya koymuşsun ama çok sert koymuşsun. bunu anlıyorum da telefonu açmamak nedir. ileri de çok pişman olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraz anlasın yalnız kalsın anlar o zaman
Cevap sahibi+1 yılhuylu huyunda vaz geçeceğini mi sanıyorsun. küçük bir olayda ev terk edilmez. böyle olayda ayrı bile yatılmaz. o değil sen yalnız kaldığında değerini anlarsın
+1 yılşimdi ben olsam ben de eteğe izin vermezdim diz üstü olana. Ama o şekilde de karşılık vermem. Ha nedir, dizüstü etek giyecek biriyle en başından bunu konuşurdum, baktım umut yok evlenmezdim. Yani bazı şeyler evlilikten önce konuşulmalı
00 Yorumla
+1 yılbak canım bu ilk yaptıgı ya onun nasıl davranması gerektiğini ona bildirmen iyi olmuş yani olayın başından tavrını koymuşsun ama fazla uzatma derim sonuçta evlilik ciddi bir iş. ama ders aldıgı kesin tavrın belli oldu artık ona göre davranır. ha bu arada kısa giymene bu ladar kızdıgına göre seni önemsiyodur. doğru yapmışsın ama bu tavrını sürkli tekrarlama liseli sevgili değilsiniz sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlıs yapmıssın, her şeyde annenin evine mi kacman gerekir, pes edip biriniz bari anlayıslı olsun evde 3 aylık üstelik neden diz üstü giymek istiyorsun hem? esinde hatalı eger direk kufur ettiyse. iki tarafıda dinlemek lazım bu işler tek taraflı olmuyor. devam et acma baglarınız darma duman olsun. evine dön bacım geri telefonunda ac :)
00 Yorumlaİkiniz de hatalısınız bence, bir küfür etti diye evden gitmekte olmamış küsersin konuşmassın da en ufak şeyde böyle olacaksa o evlilik zor yürür.
10 YorumlaDiğer odaya geçip konuşmasaydın daha mantıklıydı, ama kocanda haklı kızmakta ama küfür etmeseydi keşke. Bende bir erkeğin kadına hakaretini küfürünü hiç sevmiyorum ve zoruma çok gidiyor
20 YorumlaSeninle yuva kurulmaz. En küçük tartışmada annesine giden kadından hayır gelmez.
30 Yorumlao kadar erkek olsaydı o kapıdan çıkamazdın, keko herif!
00 YorumlaNiye evlenmeden önce bunları bilmiyor muydu. Ya da sen o istemediğini bildiğin halde inadına bir tavırla mi söyledin? Bilmeden ezbere konuşmak olmaz
00 Yorumla
+1 yılBence tartismalarda enne evine gitmek dogru degil cok buyuk sıkıntı olmadigi surece
konusulabilir bir konu00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılherşeyde ewi terkedersen olmaz yarın boşar bu adam seni haberin olsun oda hatalı sende hatalısın. kusura bakma dön ewine biraz yapıcı ol etekte giymeyiver oda kufur etmesin birdaha yuvayı dişi kus yapar ılımlı olun bırbırınıze.
00 Yorumla iyi yaptın burun sürtmesi iyidir ipleri eline çok verirsn ilerde çok ağlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden kocan dışındaki erkekler bacaklarını görsün istiyorsun?
Adam haklı kızmakta ama küfür etmesinde haksız.00 Yorumla
+1 yılbitek küfür etti diyemi?
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bence biraz saçma olmuş ya adam sinirlenmiştir istemedende olsa etmiştir biraz böle düşünmek lazım her küfür ettiğinde evden gidersen sen o eve giremessin bence geri dön
Gizli Üye(30-35)+1 yılnan etek giysen ne olcak orani burani acican adam hakli tepkisini koymus bos insansiniz siz kizlar varya adami katil edersiniz
20 Yorumla
+1 yılCicim ayları geçti sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
o seni arasın be o ne öyle.
13 Yorumla
Soran+1 yılO arıyor zaten
Soran+1 yılÖyle olması gerekti çünkü
+1 yılbende aksine eşimin mini giymesini isterim eşim çok cesur giyer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. gercekten yazık evlenmeden bu tur konuları konussaydınız bu sonuclar ortaya çıkmazdı
00 Yorumla
+1 yılIyi yaptin küfürlü adam olmas
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılİyi yapmışsın küfür etmek nedir ya
12 Yorumla
Soran+1 yıl:( . Sağol
- +1 yıl
Acmamakla iyi yapmışsın ailenin yanına gitmeseydin keşke hem seninle barışmak için cabaladigini gorurdun
Boşanacaksın yani ne kadar güzel.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Neden dizüstü etek giyiyorsun? Erkeklerin ilgisini çekmek için değil mi?
00 Yorumla
+1 yılkendisiyle konuşmayı denemelisin... sakin bir şekilde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılOnun sana kufretmesi kadar senin kocanın istemediği bir şeyi yapmakta ısrar etmen de yanlis
00 Yorumla burnunu sürt ablası ögrensin sana karışamayacagını. köle almadı eş aldı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılİkinizinde hataları var
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılOr. spu musun sen diz ustu etek giyince diger erkeklerin aç köpek gibi bakacagini bilmiyor musun? Ben o erkeğin yerinde olsam tek bisey derdim sana daha da bisey yapmazdim.. s. ktir git
00 Yorumlayanlıs yapıyorsun ama bence baskasını bılmem
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
sana küfür ettiğinde buna tepki göstemelisin fakat tahmin ediyorum ettiği küfürleri sen su musun bumu sunda bu etegı gıyeceksın flan demıstır kıskandıgı ıcın dıye tahmın edıyorum bu sebepten oturu senın tamam gıymıyorum fakat bı daha bu tarz konusma demen ya da en fazla esıne tavır alman gerekırdı evden gıtmek araya sogukluk katar bence
Evlilik bukadar basitmi sayginiz yok birbirinize sonra niye herkes bosaniyo
00 YorumlaÇok saçma her kavgada Babanın evinemi gideceksin? Olmaz böyle
10 Yorumlayanlış yammışsın ondan uzaklaşmak yerine yakınlaşıp böyle yapmamasının söylemen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDisardakiler bacaklarini goruncebl mutlu mu oluyosun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ailenin Tepkisi ne?
11 Yorumla
Soran+1 yılAilem ılımlı bakıyor. Yeni evlendin olur öyle şeyler diyor
Ikinizde hatalisiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim hatam evden gitmek mi
+1 yıliyice bokunu çıkardınız evliliğin.
10 Yorumlaya sacma saban nedenlerden sıkma kendini
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da olmuyor
Soran+1 yılYazamam burada ayıp olur
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılAbartmayin
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılİyi yapmışın
13 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Şimdiden küfür ederse ilerde döver de...
Soran+1 yılHaklısın canım
doğru
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılİyi yapmış
24 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani küfür etti diyorum
- +1 yıl
Diz üstü etek giymek istedim de diyorsun ama? evli kadının diz üstü etekle ne işi var.
Soran+1 yılBunda ne var ya? Olayı çok büyütüyorsunuz
- +1 yıl
Adama yazık olmuş keşke böyle seni daha önce tanısaydıda rahatlıgını evlenmeseydi iyi yapmışsın evi terketmekle en azından adam en kısa yoldan döner sende sonra olayı anladıgın zaman geç olur
Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Hayır evden çıkacak birisi varsa o da erkektir.
00 Yorumla
+1 yılYa giymezsen ne kaybedersin
00 Yorumlaööle yüzüne yüzzne dümmdük mü dedi?
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim bana küfretti ben de ailemin yanına geldim. Doğru mu yaptım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne