isa07 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet benim sevgilimle aramda 20 kilo falan var biz de guresiriz ama o beni yener hep
1196 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilimin hosuna gidiyor ustune cikmam :)
Cevap sahibi+1 yılBen ustune cikinca kendimi iyice bastiririm hatta :)
Cevap sahibi+1 yılDenerim bir dahakine
Cevap sahibi+1 yılSiz baya baya guresiyorsunuz. Biz tatli tatli guresip tatli sona ulasiyoruz
Cevap sahibi+1 yılBilek guresi de yapiyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım. Ben ,175 boy 85 kilo falanim
Cevap sahibi+1 yılSevgilim benden 2-3 cm uzun
Cevap sahibi+1 yılO da alttan bastiriyo bana :)
Cevap sahibi+1 yılKalcasini ittiriyor bana dogru yani
Cevap sahibi+1 yılOldu tabii
Cevap sahibi+1 yılErkek gücü farklı bisey :)
- +1 yıl
www.facebook.com/.../?type=1&theater aynen şu fotoğraftaki gibi.
Cevap sahibi+1 yılOha o fenaymis ben tam seyinin ustune oturuyodum
- +1 yıl
www.facebook.com/.../?type=1&permPage=1 ya da bunun gibi her zaman yenersin.
Cevap sahibi+1 yılOo bu cok iyiymis ama çocuk ölür ya bunu yapsam. Yuzune oturmustum evet o da nefessiz birakmak icin birebir
Cevap sahibi+1 yılEvet ama nefessiz birakmak da hosuma gidiyordu
- +1 yıl
www.facebook.com/.../?type=1&theater benim favorim bu ama daha söyleyemedim sevgilime.
Cevap sahibi+1 yılTam yuzunun ustune oturarak
Cevap sahibi+1 yılEvet bu fotodakini de yaptim :)
Cevap sahibi+1 yıl:) cok buyuk degil 90 beden
Cevap sahibi+1 yılAynen aklima deli deli fikirler sokuyorsun :)
- +1 yıl
Sinirlendirirse seni yüzüne otur ellerini ayaklarını kilitle altında çirpinsin karşı koyarsada hoplarsin biraz yatağa yapiştirirsin iyice bide dersin beni sinirlendirdi şimdi bana yalvar bakalım dersin biraz yalvarır vajinami bu şekilde yalarsan bırakırım dersin 20 dakka falan yalattirirsin zevten uçarsin zaten bosalirsin ve kalkarsin üzerinden onun zaten senle değişecek hali bile kalmaz.
Cevap sahibi+1 yıl:) 20 dk yalamaya mi bosalicam ben
Cevap sahibi+1 yılBen cok zor bosaliyorum yaa
Cevap sahibi+1 yılSevgilimden önce de baska cok tecrubeli erkeklerle birlikte oldum ama beni daha şimdiye kadar kimse bosaltamadi
Cevap sahibi+1 yılSanirim sado mazo var bende
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle yeniyordum
Cevap sahibi+1 yılEvet kalcalarim dolgun baya. Boğazını sıktıgim oldu tabi
Cevap sahibi+1 yılYok kurtulamaz oral yaptiririm ustune oturup zaten zevkten gozum donunce birakirim
Cevap sahibi+1 yılO takatsiz kalana kadar :)
Cevap sahibi+1 yılHep derken genelde yani alasagi eder beni zaten uzun uzun guresmeyiz ki biz tatli kismina geceriz çünkü birbirimize hiç dayanamayiz
Cevap sahibi+1 yılBen onun hassas noktalarini biliyorum kendinden gecirir ustune cikarim
- +1 yıl
www.darkstargirls.com/.../still31.jpg bunları yaptığın oldumu hiç www.darkstargirls.com/.../still21.jpg
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılIlk attigin fotodakini yaptim. Ayni pozisyonda 69 yaptik sonra da
Cevap sahibi+1 yılIhhh diyordu nefessiz kaldikca
Cevap sahibi+1 yılKonusacak firsat vermedim agzina soktum
Cevap sahibi+1 yılIste onu hic yapmadım ama yapicam kesinlikle. Elini ayagini bagliycam ve onu zevkten 4kose yapicam
- +1 yıl
Sevgilim daha önce sadece opuyodu beni üstüme çıkıp gureşmekten. bir gün guresesim yok dedi ısrar ettim 7 sefer falan saçını çektim iyice sinirlendi ve mutfağa su içmeye gitti bende yatakda oturuyordu geldi demek güreş istiyorsun deyip bogazimi sıkıp yatağa yapıştırdı üstüme çıktı boğazından skip kaldırıp kaldırıp vuruyordu yatağa beni bir yerden de hooluyordu sonra öpmeye başladı 1 saat falan her yerini ben artık tamam edelim diye söyledim daha yeni başladım dedi göğüslerini acti gogsude baya iri 100 u geçik olabilir arasiına kafami sıkıştırdı nefes alamadım yarım saat falan ben yalvarsin yine nilur kalk diye gülerek yuzume yüzüne oturdu kalçasida 110 cm civarında her yerini kapladı yüzüme bastırdı kalçasiyla Ben yine lütfen kalk aşkim dedim beni sinirlendirmiyecektin dedi takatim kalmamıştı bir sartim var dedi beni bu pozisyonda bosaltirsan kalkarim üstünden dedi 1 saate yakın yalayarak boşaltım ve gülerek kalktı Ve üstüme oturda bende artık seks te yapalım dedim üstüme çıktı seks yaptik
- +1 yıl
https://www.facebook.com/ikiciman beni face den eklesene
Cevap sahibi+1 yılIyiyimdir. Sevgilim beni gorsun ben agzimi falan acayim mesela hemen seyi dimdik olur biliyo musun
Cevap sahibi+1 yılEvet onun sahibi benim bu cok hosuma gidiyor kadinini gordugu an hazir ola geçiyor
Cevap sahibi+1 yılCeza verme olarak bisey yapmadim
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=ODSxYiBLSJc bu videoyu izle tam sana göre
Cevap sahibi+1 yılInternetim az video izleyemem
Cevap sahibi+1 yılBen demistim gel yapalim mi diye
Cevap sahibi+1 yılEvet cok iyi oluyor
- +1 yıl
sevgilinin ıhhh ıhhh demesi aslında senin kalçanın geniş olmasından dolayı yüzünün tamamen araya sıkışmasından sevgilinin de bundan kurtulmak istediğinden fazla güç sarfetmesinden fakat senin vucut ağırlığından dolayı sana karşılık verememesinden ve güçsüz düşmesinden kaynaklanması nefes alamadığı zaman poponu kaldır 10 saniye nefes alsın yine otur yüzüne altında fenalaşıp ölebilir fazla zevke gelip sevgilini öldürme.
Cevap sahibi+1 yılYoo burdayim
Cevap sahibi+1 yılBisey yapmadim ya o tatilde ya gorusemiyoruz kac aydir
Cevap sahibi+1 yılTabi ilk bulusmada off ki ne offf :)
Cevap sahibi+1 yılAynen :)
Cevap sahibi+1 yılNe yapıcam biliyo musun. Onu yataga bagliycam ellerini ayaklarini
Cevap sahibi+1 yılSonra harika bir sakso cekicem sonra tam yuzune dayiycam amcgimi deli gibi yalattiricam offff
Cevap sahibi+1 yılOna da soyledim seni yataga bagliycam dedim. Neden dedi. Fantezim var dedim
- +1 yıl
arada ağzına tükürürsün kıdıklarsın yüzünü göğüslerinin arasına sıkıştırırsın sevgiline ağda yap www.haberler.com/.../ şu haberdeki gibi sevgilini oldürme.
Cevap sahibi+1 yılBurdayimm
Cevap sahibi+1 yılTamam gell dedi kendine guveniyordu
Cevap sahibi+1 yılYo sasirmadi guclu oldugumu biliyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir şaşırdı geri bırakınca aşkım nefessiz kaldim yaa dedi
Cevap sahibi+1 yılOhh iyi oldu :) askim iyisin di mi falan dedim hemen
Cevap sahibi+1 yılIlk baslarda sesini cikarmiyordu nefessiz kalinca cirpinmaya basladi
Cevap sahibi+1 yılYakinda bulusunca kesicem
Cevap sahibi+1 yılHi hiii :)
Cevap sahibi+1 yılbir kiz mesaj atip duruyordu sevgilime. Sevgilim cevap vermiyordu ama ben cok kiskancim o yüzden
Cevap sahibi+1 yılDun gece sevgilimle telde konustuk dedim ki sen yanima gelince seninle guresicez dovusucez dedim ama acima yok dedim tamam dedi
Cevap sahibi+1 yılBakalim dovuscez de gurescez de
Cevap sahibi+1 yılBenim hosuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum tutmadim ki süre
Cevap sahibi+1 yılOnu bagliycam bir gece. bir gece de gurescez
Cevap sahibi+1 yılGiyinik basliyoruz
Cevap sahibi+1 yılBen de yalatiyorum
Cevap sahibi+1 yılAtsinnn ben de ona atarim
Cevap sahibi+1 yılYok dovmem ya bunlar tatli atismalar :)
Cevap sahibi+1 yılPenisini ısırıcam
Cevap sahibi+1 yılBağlayınca ısırıcam
Cevap sahibi+1 yılDolgun baya
Cevap sahibi+1 yılEvet baya bir cirpindiricam
Cevap sahibi+1 yılOff baya fena olacak
Cevap sahibi+1 yılKelepce yok ama iple bagliycam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayifim bu zevki hic tadamiycam demekki cok ozenilesi ama
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYuh 48 kgdan zayif erkek varsa olur tabi neden olmasin 😭
Kızlar Ne Diyor
+1 yılFazla fark yok aramzda ama iliskilerde bole şakalar iyidir sevgiyi arttirir sadik kalmayi saglar :)
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne ayaksın sen :D
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler