Dini duyguları ağır basıyor çok güzel ama bak sen şimdi üstü kapalı veya açık her konuyu konuşamazsan hep günaha bağlarsa ileride sorun yaşarsın ve kulaktan dolma yalan yanlış bilgilerle aranıza set çekilir.Evlilikte ne sen ne o aradığınızı bulamazsınız.Sen gel konuşalım de ve "Bence sen beni yanlış anlıyorsun aslında demek istediğim ne sen ne ben birbirimizden çekinmeden başkalarına sorma gereği duymadan herşeyi konuşup çözüm üretebilmeliyiz.Ona bakarsan senin benimle konuşmayı bırak bakman bile günah ama yanımdasın değilmi.Sana sevgimden elimi tut vs dedim ama sen beni ters anlıyorsun "vs vs diyebilirsin
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu devirde böyle erkek çok zor bulunur ne güzel işte kıymetini bil
103 Yorumla- +1 yıl
pardon ama dedikleri dogru katılıyorum yani her sey evlendikten sonra olmalı şayet asla bir kızı kırıt aşağılayark bu durum söylenmez ne kadar mübarekse o kadar da öküz bu adam
- +1 yıl
evet bira öküzlük var
+1 yılo erkek arkadas sayet hiç bir bayanla tokalaşmıyor yada öpüşmüyor ise seninle de mesafeli ise seninde ona mesafeli olman sartı ama sevgine yenilmişsin bu bir hata degil kusur degil bence erkek arkadsın hatalı neden cunku öpmese dokunmasa bile seni kırmaya hakkı yok ve bunu nazikce dert edebilirdi neyse olan olmus ama sana ufak bir tavsiye ilerde evlenice de aynı sorunlar cıkabilir mesela sen cinsellikte özel seyler istersin o asla olmaz der hatta 2 dk öper 5 ilişki döner uyur bu da evliliğin sarsılmasının en büyük sebebi olabilir bence sen bu ilişkiyi bi gözden gecir
04 Yorumla
Soran+1 yılher konuda eglenceli biri. okonuda şüphem yok. sadece Allh korkusu agır basıyo
- +1 yıl
sanırım ben yanlıs anlaşıldım benim düşüncemde aynen erkek arkadas gb ama sadece dille alakalı sorunum vardı o da ilk yazı ile ilgili idi o sorunda cözüldü
hacı roller deişmiş sanki:D:D:D ama kesinlikle bırakma o adamı daha iyisi şamda kayısı senin için erkeklik duygularından wazgecmiş keske bende ole olabilsem..
24 Yorumla
Soran+1 yılevet roller değişti ve ben yerin dibindeym
Soran+1 yılya ben nasl biriym?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Herkes taktir etmiş, iyi hoş da bu farklılıklarınız ileride sorun olmayacak mı? Sen ona uyabilecek misin? Bence fazla, gerçekten fazla. Kültür farkıdır bu. Oğlan iyi hoş da kendi gibilerle yaşayabilir. Senin için basit gözüken herşey onun için çok bilinmeyenli bir denklem olacak :) Iııh.
32 Yorumlafazla abartmış bence istediğin cok normal bişey ama madem onun istegi bu o zaman sen de elini tutmadan beklersin
14 Yorumla
Soran+1 yılevet beni böyle bekle. bizi bitirme dedi
Soran+1 yılya ben eksilemedimki. niçin eksiliym. biri herkese eksi atms heralde. evet öyle biri.
Evliliği ertelemeyin çok fazla. Mümkün mertebede bitirin şu işi. Çocuğu da taktir ettim.
43 Yorumla
Soran+1 yılhaklımı
- +1 yıl
herşeyin fazlası zarar huu çekmek neyin nesi pardesü okey çarşaf neyin nesi.. sakal okey şalvar neyin nesi..?
- +1 yıl
ben kapalılara asla laf etmem etmedimde ama çarşafı ben anlamıyorum sadece gözleri açık burnu bile kapalı içindeki erkek mi kadın mı belli değil bana saçma geliyo güzelce pardesösünü giysin başına türbanını yapsın çıksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılya seks yapmak istemez bi kız anlarım.
bi erkek?... onuda anladık suç değil ya doğru olanı.
ama öpüşmek?
el ele tutuşmak?!?!?
onadamı hayır diyor...
ozaman abiler kadrosunda yeri hazır
link10 Yorumlavayyyy helal olsun böyle bi devirde bir erkek bide diyor çok şaşırtıcı gerçekten...
29 Yorumla- +1 yıl
pardon ama dedikleri dogru katılıyorum yani her sey evlendikten sonra olmalı şayet asla bir kızı kırıt aşağılayark bu durum söylenmez ne kadar mübarekse o kadar da öküz bu adam
- +1 yıl
yani ben sunu diyorum esiniz sevgiliniz yada arkadasınız hata yaptıgın bu hata cok önemli olsa onu yerin dibine sokarak sizin iyilikte dogrulukta zirve yapmanız ne kadar dogru bence bu tarif tam bu olay için uygun
Soran+1 yılya arkadaslar beni çok iyi dille uyarmıştı. ama ben üzerine gittim zorladım onu. o da dayanamadı. bir kızsın sen böyle olmamalısn dedi:(
- +1 yıl
o zmn sen erkek arkadasını hiç tanımıyorsun yani bu tarz insan belli olur yani her bayan mesafelidir sana da mesafelidir seninde ona mesafeli olman gerekti ama olan olmus artık üzülme sevmeye devam et ve davranıslarında dikkatli ol
Soran+1 yılokan? napmam lazımç gururum çok kırıldı . onu istemiyormuş artık elini tutmk bile istemiyomuş gibi davranmak istiyorum yani napıcam
- +1 yıl
tamamen bence yorumlarım benim karakterimle alakalı olup sen istediğin gb yorumla uygula ama su var zaten erkek arkadasın senden sevmeni ama ona karsı mesafeli olmanı ve bu mesafeleri evlenince bas basa ike kaldırmanı istiyor yani sonuc olarak sevmeye devam et ama soguk davran hem sen kırıldıgın için erkek arkadsın anlasın hem sen onun istediği gb biri olmus ol
Soran+1 yılsoguk ve mesafeli olayım dimi?
+1 yılbokunu çıkarmış abartmış resmen dinden bahsediyo ama kalbini yerle bir etmiş bu kadar oklu sözler yerine daha mütevazice anlatabilir yada açıklayabilirdi bence bildiğin sıçmış yani kendimi göstercem derken bence rezil etmiş bi kalbide viran etmiş .
213 Yorumla
Soran+1 yılbna güzelcede anlttı ama ben üzerine gittim
- +1 yıl
sanırım onu savuncaksın kalbin kırılmamışsa benim için no problem . iyi akşamlar .
Soran+1 yılonu savunmadım. sadece bu yeni olay degl. ben bi kaç kere gurursuzluk ettim ve istedim elimi tut vs diye iyce üzerine gittim. ve o da dini konuda aynı hassasiyet içine olmadıgmıza üzüldü.
- +1 yıl
benimde anlatmak istediğim tamam dini korumak için dini hatırlatmak için sana anlatabilir ama yanlış heceleri cümle yapıp konuşmuş şahsen bu denli konuşması benim zoruma gitti kırıcı olmuş seni suçlamıyorum çünkü kızsın bir bayanın duyguları her daim hassastır onun önüne geçim duygularını durdurcak olan doğruyu göstericek olan erkektir ama bu şekilde değil
belki sence ve herkezce ben yanlış olabilirim ama kimse kusuruma bakmasın benim doğrum bu duyguları kırıp dökmeden durdururdum seni . - +1 yıl
soruyu soran arkadasımıza bir soru maden biliyorsun bu hassasiyeti neden hala zorluyorsun ve ilerde evlenince aynı sekil hassas konularda da zorlarsan sonuc ne olur düşündün mü
Soran+1 yıldüşündm. ve ona söyledim . bagırdım ve dedimki sen evlenince de istemezsin hiç bişey fobi gibi bişey olmuşsun dedim. bana çok kızdı. şuanda yapmadıgım için böyle düşünüyosun ama helalim oldugunda herseyi yapmasınıda bilirim. benim erkekliğime laf etme. diye kızdı bana. sınırlarım yok bana imalarda bulunma. herseyi yapmasınıda bilirim ded
- +1 yıl
ufff bence ben artık yorum yapmıyım neden cunku erkek arkadsın bazı konlarda cok hassas ve bu konulara ilk dokunan sen değilsin cok kızmıs ve bnce dikkatli ol fazla üzerine gitme sonuclarını kestirme sansın yok
Soran+1 yılben ona gay mısın ya sen bile dedm. çunku hırslıydım. o da dediki istedigini yapmadım diye bana hakaret etme dedi. kızdı baya bi :(
- +1 yıl
benden son yorum bence siz oturun konusun siz bir birinize uygunmusunuz diye karar verin ya devam ya tamam diyin ama unutma bas basa olmaz cevrenizde baskalarıda olsun bas basa kalmak dinen uygun degil haram
- +1 yıl
ya seni anlamıyorum kız arkadasların sevgilileri ile yasadıklarını anlatıyorda kıskanıyormusun sende yasamak ve anlatmak mı istiyorsun neden cocugun üzerine gidiyorsun bu kadar iş basit evlenene kadar hiç bir sey yok evlenince gösterim sana erkekliğimi demiş zaten bekle gör
Soran+1 yılevet açıkcası yürürken görüyorum el ele gezenleri ne bleyim arkdslarla otururken görüyorum arkdslarım anlatıyo vs.. ve istiyo işyte nefsim. etkileniyorum. basbasa zaten tek basımıza hiç kalmadık. kafeleri biliyosun gayet herkes var. tamam bekliycem işte bende. ama bundan snra dedigin gibi uzak durucam. mesela yanlıslıkla carpsa dikkat et! diye kızıcam
- +1 yıl
buraya yazdıgını sakın söleme arkadasına yine kızar ve ilerde evlenirsenizde aile içi sorunları sakın dısarı anlatma böyle mahrem konular insanlarla paylaşılır mı der sana kızar kavga cıkar
- +1 yıl
ya kusura bakma arkadasında sanki az dengesizlik var yani dindarlık günah ve benzeri dini hassasiyet ok ama her seyin belli miktarda olmalı yani madem beni günaha sevk edenle olamam diyorsa sana neden hala seninle evlenmeyi düşünüyor hiç sordun mu yada neden seni tercih etmiş gitsin kapalı bir kızla evlensin
İyi demiş.
Tebrık ederım adamı bence ayrılın yazık olmasın çocuga.33 Yorumla- +1 yıl
pardon ama dedikleri dogru katılıyorum yani her sey evlendikten sonra olmalı şayet asla bir kızı kırıp aşağılayarak bu durum söylenmez ne kadar mübarekse o kadar da öküz bu adam
Soran+1 yıl:(
senin suçun değil sevdiğine dokanmak istemen gayet doğal utanılacak bişey yok. adamada lafım yok seni düşünüyor ama evlenene kadar sana dokanmadan nasıl durabilecek onu anlamadım:D illaki temas olacak ister istemez
10 Yorumlayoo histetme zamanla unutulur.. ne güzelallah korkusu olan birini bulmussun karekterli adammıs sonucta düğün tarihine bir gün kala ayrılan insanlar var bir yerdede seni korumuş cocuk türünün son örneği kacırma
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen öyle düşünen adamı başımın üstüne taşırım. Ama el el tutusmamasi, sarılmaması da çok abartı.
23 Yorumla- +1 yıl
Zinaya yol açan davranışlar...
Soran+1 yılharama yaklaşmamalıyız dedi.
+1 yılvayy be öyle adamlar hala nefes alıyolarmıymış..
tarikattan falan diil dimi14 Yorumla- +1 yıl
Hala varmış bacım :)
Soran+1 yıldegil gayet cemaatsiz biri. ama dinini yaşamaya calısan ve çok Allah korkusu olan biri. mesela diyoki beni günaha sevk eden biriyle olamam diyo
- +1 yıl
Allah korkusu olması güzel tabikide hani şu cemaatçiler huucular var karaçarşaf şalvarlı tayfası korkuyom ben onlardan:(
+1 yılBen de sevgilin gibi düşünüyorum bu konularda ama el ele tutuşmamak kadar değil, bir de ben öpüşmeye karşı değilim :)
00 YorumlaAslında baştan hata yapmış.Seninle çıkmayacaktı.Gidicek görücü usulu eline erkek eli değmemiş kapı dışarı çıkmamış birini bulucak sende oda rahat edicektiniz.
10 Yorumla
+1 yılo adamı kaçırma adam mübarek valla :) Utanma bişi olmaz ama bence çok sevmiyor seni biraz formaliteden çıkıyo senle sanırım
24 Yorumla
Soran+1 yılnçn çok sevmesin
- +1 yıl
Allah aşkı daha çok basıyır demiş ya normalide bu ama senin ne düşündüğünü hiç önemsemyior senden iğrniyorum nedemek ya odun mu bu abi
Soran+1 yıligrenmek nedir ya demedi öyoe bişey?
- +1 yıl
itici dicektim :)
+1 yıldogru soylemisel ele tutusmak olabilir ama illaki opusnek mi istiyorsun bekle nolacak ulan simdiki kizlardan korkacaksin a.q.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:(
el ele tutuşmk öpmek mi iistiyor ama ötesi degil mi diyor orayı anlamadım yoksa hiç dokunmadan sadece sevmek mi ?
07 Yorumla
Soran+1 yıldokunmadan sevmek
- +1 yıl
Bana göre çok abartı.
- +1 yıl
El ele tutusmaktan cinselliğe mi götürdün simdi?
- +1 yıl
ben kapanmaya söz laf etmiyorum çarşaf ve şalvar olayı bana tuhaf geliyo
bumudur dini yaşamak ? çarşaf giymek mi
o halde çarşaf giyip naptığımız belli olmasın çarşaf giyenlerin hepsi dininimi yaşıyodur
+1 yılher konuda eglenceli biri. okonuda şüphem yok. sadece Allh korkusu agır basıyo cevabına karsılık cevabım olarak benim dedgm cinsellkte olusabilecek sorunlar senin için sorun degilse sorun yok ama anal oral dinen caiz degil dip not söylemk istedim
00 Yorumla
+1 yılsevmiyor da olabilir. insan sevdiğini öpmek ister sonuçta. şahsen ben olsam ayrılırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle düzgün karakterli birini bulmuşsun..asla kaçırmamalısın...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılmillet ne güzel yazmış ya ne ilginç... el ele tutuşunca dinden çıkılıyo sanki
00 Yorumla el ele tutuşurken öpüşürken neden korkmuyormuş keşke bir sorsaydın sonuçta onlarda zina kapsamında sana ağır kolpa yapmış
01 Yorumla
Soran+1 yılne el elesi.sorumu iyi okuyun. elimi bile tutmuyo.
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılinsan yapmayınca geri kafalı yapınca sapık,çapkın diyorlar anlamadım gitti vallah
00 Yorumla kapmıssın adamın hasını bravo ona kalmadı böleleri bence bida YAPMA öyle bisi ve onu bekle.
02 YorumlaBiraz zaman geçsin görürüm ben onu :))
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl ?geçti.
+1 yılsarila biliyormusun bari?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır. ya el tutmaktan bahsettim ben onu yapmayan adam sarılırmı ya.
- +1 yıl
uff baya acayipmis, ben kiz kankama sariliyordum falan sonra kucama oturuyordu, parkta bulusuyorduk falan filan ben bunu kankamla yapiyorsam düsün sevgilimle napmisim
+1 yılSeni Seviyorsa Neden Elini Tutmuyor.
Ne Garip Davranışları Var Yoksa Gay'mi ?01 Yorumla
Soran+1 yılallah korkusu var çünkü. Allah yasak etmiş sonucta.
+1 yılŞakirtmiş o anlaşılan.
20 Yorumla
+1 yılSevgi öyle kolay kolay bitmez saçamalıyor ya
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni günaha iten biriyle olamam. çok sevsemde dedi... gayet yapablir yani.
helal olsun vala bu devirde zor olesi
10 Yorumla
+1 yılo çocuğa yakışmıyorsun, daha iyilerini hakediyor
07 Yorumla
Soran+1 yıl:(niçin
- +1 yıl
o çocuk adam gibi adam, haram peşinde değil senin gibi
Soran+1 yılçok üzülüyorum:(
- +1 yıl
üzül üzülmek iyidir, aklın başına gelir belki
Soran+1 yılya uff:( napmam lazım
- +1 yıl
ne istediğini bilen bi insan ol
Soran+1 yılbiliyorum. onla evlenmek:(
ben bi bakmadan almam :) sonuçta ömür geciricez
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı..
16 Yorumla- +1 yıl
değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli demiş hacı..
- +1 yıl
Evliliği düşünmeye başlayın bence...Ama o zamana kadar kendimi tutamam diyorsan ayrıl çocuktan.
Soran+1 yılseviyorum:(
- +1 yıl
Ama bide şu var eger baska birisi olsaydı belki gunah işlemiş olacaktın ama karşına o çikti ve buna engel oldu. Bence sevinmelisin boyle biri cıktı diye. Nefsine hakım ol...
Soran+1 yılevet baskası olsa sevdigim için ona dokunurdum ve buyuk ihtimal izin verirdi. ve gnaha girerdim evet. benim gibisinibulamazsın diyo zaten
- +1 yıl
Evet zor..
+1 yıldoğru söylemiş..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılirandamısınız ?
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem