Bazi insanlar evlenip aile kurmak ister bazilari ise sorumlulul almak istemez peki siz ne dusunuyorsunuz?
Cevabın nedir?
evlenıp balayını gıdecegıme? berkar kalır alıyana gıderım? derdım eskıden ama sımdı oyle degıl evlılık ıstıyorum yas 24 oldu.. anne baba torun ıstıyor evlende otrun seveyım dıooolar...:) evlılık guzel bıseye benzıyor gıbıme gelıyor ve küçük bır oda da kçük yavru baba die seslenıyor şir gibi adamım..
09 Yorumla
Soran+1 yıl24 yasinda evlilik dogru mu sence?
Soran+1 yılBence biraz bekle evlen ama dogru yasta :)
Soran+1 yıl25 yasindayim uygun adaylari bekliyorum :)
Soran+1 yılAramizda 1 yas var olur mu hic :)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. kaderine bağlı bir durum :D ben evlencem diyorum ama karşıma harbi insan çıkmıyor :) o durumda napcaz? :D
010 Yorumla
Soran+1 yılBenimle evlenir misin :)
Soran+1 yılHemen :)
Soran+1 yılAma ben cok guzelim bana uygunmusun acaba😂😂😂
Soran+1 yılCevreye gore tepkilere gore ;)
Soran+1 yılYoo sordum sadece uygun musun diye :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla evlenmeme taraftariyim ama belli de olmaz bu islere sorumluluk degilde benim gozumu baska seyler korkutuyor ozgurlugum gitcek hayatima biri daha soz hakki olcak :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ara diyordum ama artık öyle düşünmüyorum.
fakat bu gidişle evlilik hayal gibi geliyor bana.03 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Cevap sahibi+1 yılhayatında evlenmek istemeyen birinden hoşlanıyorum
Soran+1 yılOff o cok kotu. ama o zaman rota degistir evlenmek isteyen birileeinden de illaki hoslanirsin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
29Cevap
Evlilik şart soyunun devam etmesi için yaşlaninca mutlu huzurlu olabilmek için şart yasayamadigin bir ton duyguyu yaşamak için şart. Mesela annelik babalık kadınlık komalık daha sayamıycagim bir sürü sey
021 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bicol erkek maddi gucu olmadigi icin evlenemiyor o nolcak?
Soran+1 yılValla o kadar dogru dedin ki dicek bise birakmadin haklisin 👍
Soran+1 yılCevreye gore, insanlara gore, tepkilere gore.. yani guzel oldugumu soylerler :)
Soran+1 yılYanlis oldu :)
Soran+1 yılEvde kaldim burdan koca buldum bile ben 25 yasina geldim evlenim artik ama dimi esra erola cimak yerine burdan bulmayi tercih et. ben evlenim soz seni de evlendiricem 😂😂
Soran+1 yılNiye kendini kezbanlara layik gordun simdi :) şu an kendini asagiladin ama :)
Soran+1 yılKezban nasil bir tabir ya erkegin kirosuna da isim bulmak lazim ne desekki :) hanzo da guzel ama daha yaratici bise lazim :)
Soran+1 yılAhahahaaa bu olur👍
- +1 yıl
Kizla konusmayali, görmeyeli 4 sene oluyor ama onu halen 1. Asik oldugum gün gibi seviyorum
- +1 yıl
Kusura bakma yanlis yere yorum attim kendi yerime atcakdim. Özür dilerim
+1 yılDoğru kişi karşıma çıktığında neden olmasın şu an 26 yaşındayım zaten bana göre ideal evlenme yaşı erkekte 26-29 civarı yalnız karşıma kafamın uyuşacağı biri çıkmayadabilirde kader bakıcaz :) Anlayacağın benim için önemli olan evlenmiş olmak için evlenmek değil, bir ömrü paylaşacağım beni seven sevdiğim sağlıkta ve hastalıkta birbirimizi bırakmayacağımız biriyle evlenmiş olmak ;)
00 Yorumla
+1 yılBen o aile kurmayi falan düsünmüyorum artik sogudum birden. Birsey sey hani insan bir sefer asik olur ya haa o iste bende basarili gecmedi ondan beri hayattan sogudum
09 Yorumla
Soran+1 yılAmam ya daha ne aşklar yasicaksin sen rahat ol :)
- +1 yıl
Ne rahat olmasi? Insan bir sefer asik olur, ikinci bir sansin yok.
Ask onu görünce ölür.
Soran+1 yılSacmala bu laflar efsane insan uc kere bes kere bile asik olur. hatta ilkinden cok daha fazla olur
Soran+1 yılUzmanlar soyluyor. ben 19 yasinda asik olmustum ama deli gibi yani bir daha kimseye olmam sandim ama oyle bir oldum ki ilki de neymis dedim
- +1 yıl
Ben öyle heryere konanlardan degilim, sana laf etmek gibi bir derdim yok ama. Bir sefer severim ve ölümüne severim. Ben ölmedikce kalbimde o var olucak
Soran+1 yılGorecez 3 yil sonra dediklerimi hatirla
- +1 yıl
Emm sanirim 4 sene oldu ve kizdan artik bir haberdarim ama halen seviyorum ilk gün gibi ama hislerim sanki daha cogaldi gibi..
Soran+1 yılHersey gecer hayatta eger ilk ask unutulmasaydi su hayatta bir tane bile insan mutlu olamazdi
- +1 yıl
Jeder macht auf glücklich :) Problem burada zaten
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. ben cidden istiyorum haramdan korunmak için güveneceğim biri olması için ama maddi şartlar işsizlik varken imkansız gelecek pek parlak görünmüyor
015 Yorumla
Soran+1 yılNe is yapiyosun
Soran+1 yılHaklisin aslinda ama oyle dusunme bak benim cevremde asgari ucrete calisip evlenen o kadar insan var ki.. esinde calisir bir yerde o da asgari ucret alsa olur cunki yapanlar var
- +1 yıl
kadın çalışsada her zaman çalışamaz çocuk olunca ara vermek zorunda çocuk belli bir yaşa gelene kadar onunla ilgilenmeli iki kişi çalışsada masraflar çok fazla çocukta olunca lüks yaşanmasa bile çocuk büyüyünce çevresindeki akranlarına göre hep yokluk içinde yaşar hep yaşayamadıklarını alamadıklarını düşünür sence bunu o çocuğa yapmaya hakkımız var mı
- +1 yıl
Onu bu şekilde düşünmeyeceksin çalışmak istersen evl3nirsin bak sana mahallede birini anlatayım adamın 5 tane çocuğu var evi kira v3 tek çalışan kendisi! Adam tekstilde çalışıyor cumartesi oglenden sonra pazar ise komple ise gitmiyor. Adam kendine demirden araba yaptı için çay tezgahı koydu aksamlari işten gelirk3n arabayi ite ite işlek caddelere gidip çayını satıyor... daha detaya giremiyorum okadar çok yaptıkları varki... Peki soruyorum sana bu adamda CAN YOKMU?
Soran+1 yılYa bir yandan haklisin ama evlenmek yuva kurmak istiyosan ise gir calis mucadele et
Soran+1 yılLise mezunu musun
Soran+1 yılTamam yarin atarim konusuruz olur mu söz simdi gec oldu
Soran+1 yılEvet insanlarin dertlerini dinlemeyi severim
benim istegim ne bilion mu
seks ihtiyacım olmasa. sevmeye filan
hayat bu
bizim canımızı sıkan
ihtiyacımız oldugu halde karsılayamamak
eğer herkes karsılıor olsaydı
kimse seks muhabbeti etmezdi06 Yorumla
Soran+1 yılEvliliklil sadece seks mi
Soran+1 yılAsil o yasta evlilik lazim. yalnizlik Allah'a mahsus. insan daima yaninda birini istiyor senin duygularin yok o halde
aslına bakarsan sorumluluk üstlenmek zor geliyor bana şu anda asgari ücretle bir işyerinde çalışıyorum bana bile zor yetiyor ve ekonomik durumum düzelmezse aile kurmaktan çok korkuyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide kesinlikle evlenilmemeli. Evlilik dediğin hayatını boşa harcamak.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şu an için kararsız.
Durumlar neyi gösterirse.
Çok aşık olmadıkça evlenmem.00 Yorumlaevlenicem de en az 2. el geçmişinde erkekler olmuş biriyle evlenicem %90 diye şans var. sağlam kız kalmadı KURANDAKİ gibi namuslu kız. nabıcaz bilmiyorum.
07 Yorumla
SoranSen kacinci elsin peki
SoranSifir kilometremisin
Soran+1 yılKuranda sadece kizlarin namusundan bahsedilmiyor zina her iki cinse de haram ama erkekler yapiyor onlar da gunah isliyor zina yapan zina yapanla evlenmeli bu kuranda yaziyor. onla bunlabyatip bakire kiz aramak dinimizce de uygun degil
Soran+1 yılYani sen hic sevgilim olmadi oyle mi külahima anlat
+1 yılŞartlar olgunlaşırsa evlenmek istiyorum hemde gönülden ama şu an çok uzak
00 Yorumla
+1 yılYaş ilerledikçe bir şeyler daha da zorlaşıyor gibi. Evlilik fikrine hem çok yakın hem de çok uzağım.
00 YorumlaOrtalikta evlenilcek insan bulan olursa haberimiz olsun lutfen..
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenen nasil bulup evleniyo o halde?
Allahin emrine peygamberin sözüne itat etmek lazim yani evlenmek
00 Yorumla
+1 yılBana kimse bakmayacağı için evlenmeyi düşünmüyorum :D
00 YorumlaYaş 39 hala evlenemedim kadın gibi kadın yokki evleneyim nerdeeeee
04 Yorumla
Soran+1 yılKadin gibi kadin nasil oluyor anlatsana biraz
Soran+1 yılBelki de sorun sendedir
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden cok kararliydim evlenmiycem diye buaralar bazen evliligi güzel bir birliktelik oldugu düsüncesinedeyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Ne dion sen kuma almayı bile düsünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhaaa :) hep erkekler mi alicak yürü be kim tutar seni😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldım bir daha evlenmiycem.
00 Yorumla
+1 yılsorumsuz insanlar evlenmez bence
02 Yorumla
Soran+1 yılSorumsuzmusun sen
- +1 yıl
Onun için uğraşıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmiyelimde düz duvaramı tırmanalım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah bu iyiydi :)
diyen var bekarlık sultanlıktırr :D
00 YorumlaMotosikletim ile evlenicem sadece o olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılönce ortalığın tozunu atmayalım sonra evlenirim
00 YorumlaBilmiyorum bakalım nolucak sonumuz :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılSorumluluk almak istemiyorum açıkçası:)
00 Yorumla kendime o şansı vermiyorum
00 Yorumla
+1 yılben evlenmicem
13 Yorumla- +1 yıl
evet buldun
Soran+1 yılEski sevgilim Aydinliydi cok iyi insanlar Aydinlilar ama cok odun erkekleri :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdilik düşünmüyorum.
00 Yorumlaben yapamam
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye la. Biz insan degilmiyiz?
00 Yorumla
+1 yılEskiden derdim..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cok zor evlenmem
00 Yorumlaveletken diyordum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmüyorum.
00 Yorumla Düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenemicem:/
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!