Arkadaşlar çok uzun yazıp sizleri sıkmayacağım ben imam nikahlı eşim ile askerden sonra resmi nikaha geçeceğim Allahın izni ile lakin, eşimle ilişkiye girdiğimi evli olduğumu yani eşim olduğumu annem haliyle biliyor ve bana resmi nikah ile evlenmeden senin altına yattıysa faişe, kaltakdır diyor ondan sana karı olmaz diyor oysa evlendiğim kız daha önce el ele tutuştuğu sevgilisi dahi olmamış biri haliyle kafamda soru işareti kaldı acaba annem haklımı? ben ilkiydim ve ilkiyle evlendi, başka olsa ne yapar?
anneme ne cevap vereceğimi şaşırdım. aklımda deli sorular ve sevgilim hiç mal / mülk istemiyor düğün bile yapmayalım diyor (dul kadınmış gibi) boşver diyor. çünkü benim babam vefat etti aynı zamanda maddi durumum biraz kötü o ise villa'da zengin bir aile'nin kızı.
Allah razı olsun cevaplarınızı bekliyorum.
anneme ne cevap vereceğimi şaşırdım. aklımda deli sorular ve sevgilim hiç mal / mülk istemiyor düğün bile yapmayalım diyor (dul kadınmış gibi) boşver diyor. çünkü benim babam vefat etti aynı zamanda maddi durumum biraz kötü o ise villa'da zengin bir aile'nin kızı.
Allah razı olsun cevaplarınızı bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer