çok büyük bir günah işledik şimdide evlenicez yakın zamanda. İyi biri ama onu sevmiyorum, sevmek icin ne yapabilirim zamanlamı olur?
Cevabın nedir?
+1 yılNedeen biriyle sevişince evlenmek zorunda olasın ki? Sevişmek neden bu kadar kötü bişi algılanılıyor bu toplumda anlamıyorum. Doganın kanuna 'günah' demek ne kadar saçma. İki insan sevişirken her ikiside mutludur. Bunnun nesi kötü ki. Ben sevişene değil sevişmeyene acırım çünkü hayatın en güzel zevklerinden birini almamıştır diye. Türk toplumu olarak artık bu 'töre, namus, ayıp, günah' mevzularını aşalım. İki insan böyle bişi yaparken mutluysa diğer insanla buna karışamaz. Alan memnun satan memnun kime ne.
Eger onu sevmiyosan sevmeye çalışma. Kendini zorlama. Sevmiyosan da evlenme. Mutlu bir yuvanın olması için doğru eşi bulman gerekir.38 Yorumla
Soran+1 yılHamileyim
- +1 yıl
hamile oldugunu bilmeyerekten yazdım şu an ne diyecegimi bilemiyorum yani aldırsan yazık bebege aldırmasan sen mutlu olmayacan bu durumda bisi diyemem iyi düsün
- +1 yıl
sen biriyle seks yapsaydın gururla söylerdin demi ama kız yapınca oros.. oluyo haklısın ya. gerçekten ne kadar dogru bir dusunce.
- +1 yıl
'böyle orospulra ' derken kimi kastettiğini daha açık yazsaydın daha iyi olurdu. yanlış anladım elimde olmadan kusura bakma nolur
- +1 yıl
ya bu kıza or. spu dediğime yanıyorum. toplumda ezilen insanların her zaman yanında olmuşumdur. eziliyor ona destek olmak istiyorum bana küfürler ediyor. onca salakça yorum yapanlara bişey demezken oysa. Birden küfredesim geldi iyice kahroldum a q. Neyse ya bu site bana göre değil hacı eşitsizlikleri haksızlıkları kaldıramıyorum
- +1 yıl
ahaha valla gülsem mi aglasam mı bilemedim yaaa kızın durumuna değil tabiki senin yorumlarınaa
En İyi Cevaplar
+1 yılOnu bir ömür seveceğim de kendine.. ve gözlerinin içine baka baka onu ne kadar çok sevdiğini defalarca tekrarla... ama sevmen için güven gerekir.. o kişiye güvenmen gerektiğini bil kaynananla aynı evde oturma ve evleninve birlikte paylayabimeceğiniz değerli anlar yaratmaya çalış
116 Yorumla- +1 yıl
Hamile misin?
Soran+1 yılEvet :/
- +1 yıl
Keşke olmasaymış.. kürtaj diyenleri duymazdan gel.. o bir can ve senih zaten bu cana kastetmeye hakkın yok... ki zaten 5 aylık olmuş bile... ama bide şöyle düşüh görücü usulü evlenip bir ömür birbirlerini sevenler var... nerin olmasın ki... tavsiyelerimi ciddiye al nolur
- +1 yıl
Haa baktın olmadı sevemedin olumsuz özelliklerini gördün bu adamla bir ömür geçmez kararına vardın boşan !!! Sakın çocuk için katlanmaya çalışma ame bir kaç yıl çocuk büyüyene kadar sabret... birde ailenle aranı soğutma kattiyyen eşin yüzünden ilerde boşanma gibi bir durumun olacak olursa ilk çalacağın kapın ailen olsun
Soran+1 yılteşekkür ederim canım, iyi huylu ve iyi bir baba olucağını düşünüyprum...
- +1 yıl
bak kızım sana çözüm getirenlere kızmaktan vazgeç... bu işin bir çok çözüm yolu var... ama sen evlilik yönünde vermişsin kararını... bir ömür mutlu da olabilirsin ya da bir ömür hayatın da kararabilir... hepsi bir ihtimal... ama çocuğu babasız büyütmektense denemeye değer... ama olmazsa kattiyyen dayanmaya çalışıp kendi kendini yakma sen ona mecbur değilsin
- +1 yıl
ayarlarımı değiştiriyorum bana bir mesaj atsana... bu süreçte destekçin olmak isterimmm
Soran+1 yılTesekkur ederim gerek yok, ölmek en basiti. Kararımı verdim bn
- +1 yıl
saçmalama kızım ne ölmesi karnında çocukla
bir ablan olarak yanındayım muhakkak at mesaj - +1 yıl
bak kızım nolur yaz bana... bu süreci yalnız başına atlatamazsın
- +1 yıl
canım benim seninle konuşmaya ihtiyacım var bir ablan olarak... bunu tahmin bile edemezsin... nolur yaz tamam mı bekliyorum seni
Soran+1 yılOyle gecmisti aklımdan dün ama eveleneceğim ya başka caremmi var. En azından yalnız olmam. Sağol yardım etmek istediğin icin ama bana kimse yardım edemez Allahtan başka.
- +1 yıl
o konuda k-haklısın ama bu dönemi yalnız başına atlatamazsın bende destekçin olurum yaz muhakkak bekliyorum
- +1 yıl
canım nasılsın aklım sende kaldı nolur yaz bana
Soran+1 yılCok daha iyiyim canım ben sen merak etme
- +1 yıl
Umarı daha iyi olursun canımm... keşke yazsan... Hayat senin yüzüne gülsün inşallah
sayıp sövmek bana bişey kazandırmaz nasılsa. yapmışsınız bir rezillik madem çocuğun var annesin artık o da baba arkasında durucan sevsende sevmesende herşeyin bir bedeli var sonuçta.. hee durmuyorum mu diyosunuz Allah ne derse o olur ama ölene kadar tövbe kabul ama tövbe kqabul diyede el kadar bebeyi mundar etmeyin ne olur
sevmeyi deniyceksn kzm başka çaren yok madem iyi biri mutlu olursun zaten00 Yorumla
+1 yılZina Sanırım.. İki Videoyuda İzle..
https://www.youtube.com/watch?v=vjNXe9Iwr_g03 Yorumla
Soran+1 yılSagol gerek yokü
- +1 yıl
AZRAİL A. S. Göründüğü Vakit Tevbe Kapısı Kapanacaktır.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
60Cevap
Iyi bir adamsa zamanla seversin onu aranizdan saygi eksik olmasin yeter. Saygi ve guven olduktan sonra sevgi de zamanla gelir. Unutma ki bir evliligi ayakta tutan saygi ve guvendir ask zamanla gecer yillar gectikce ask biter ve geride saygi yoksa elinde hic bir sey kalmaz
00 Yorumla
+1 yılhem sevmiyosun hemde büyük günah işledik diyosun :) üstüne birde evlenmek zorundayım diyosun halamın sakalları olsada amca deseydik... kestirip atacaksın sevmediğin biriyle evlenmeyeceksin madem o bku yedin akıllı ol kardeşim ailen karşıda çıksa yapacak bişey yok. iş bul çalış gerekirse şehir değiş akrabalarının yanına filan git.
00 Yorumlabüyük ihtimalle birlikte olmuşsunuz hatta belki hamilesin. sevmiyorsan evlenme demek ilk tercihim ama illa evleneceğim diyorsan sevmek için ilgi duyman lazım ona bir şeyler almayı dene birlikte dolaşmayı da unutma. Aklına başka birini sokmaya çalışma
00 Yorumla
+1 yılnasıl hemen hamile kaldın ben orayı anlamadım. Hamile kalmak için biraz effor sarf etmen lazım. bir kerede olacak iş değil. Bence bu hatayı birkaç kere yaptınız sonrada kaza kurşunu oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılBir kere yaptık ya
- +1 yıl
eminim öyledir.
Soran+1 yılEvttt
- +1 yıl
heee şöyle itiraf et bunda utanılcak bişey yokki üzme keldı tadını cıkar derim
Başkasını sakın düşünme. Zor bir durum. Ama iyi yanlarını görmeye çalış. Birlikte çok vakit geçirin. O kaç yaşında?
03 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasınd
Soran+1 yılOyle yapıcam canım
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Zamanın da düşünmeniz gerekirdi çocuk varken evlenmek istemiyorum demek saçma oluyor kendine ve çocuğa bakarım diyemiyorsan
00 Yorumla
+1 yılKucağına atlarken iyiydi değil mi? İyi olmuş bir daha kine 2 defa düşünürsün.
00 Yorumlahayırlısı yani çok büyük günah işleyene kadar aklınız nerdeydi
00 YorumlaÇatır çatır sikiş sonra pişmanım de. yekyaaa. bize mi sordun l*n sevişirken şimdi napsam diyorsun
22 Yorumla
SoranNapsam demiyorum severmiyim diyorum
+1 yılzor ama imkansız değil. Zamana bırak da keşke yapmasaymışsınız
00 Yorumla
+1 yılzamana bırak Evlendiğinizde Aşkınız tekrar tutuşucaktır Merak etmeyin :D
00 YorumlaZamanla olur tabi o da sana kendini sevdirmek isterse bu zorla olan olay ikiniz içinde sevgiyi ne kadar destekler orası da meçhul :)
00 YorumlaÇok büyük günah derken ne demek istediğini anladım yazıklar olsun size diyorum çünkü zinanın adı yoktur allah sonunuzu hayırlı eylesin
00 Yorumla
+1 yılZamanla olabilir ancak.. Ne yaparsan yap ruh uyumu yoksa sevgi olmaz.. Haaa saygı ile güzel bir ilişki yürüyebilir ama..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmediğin biri ile neden böyle bir şey yaptın peki?
11 Yorumla
Soran+1 yılO an kendimi geri tutamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılSeveceğim diyipte sevemezsin sevgi hedef değildir hayatın tadını çıkarmaya bak
00 Yorumla
+1 yılzamanla olur, Onu yapmadan önce düşünecektin herneyse Allah mutlu mesut ömür versin ikinize inşallah
10 Yorumla
+1 yılMadem sevmiyosun niye cok buyuk gunah isliyosun kardes?/ mantiksiz hareket etmissin snucunada katlanacaksin.
00 YorumlaSevemiyorsan evlenmeyeceksin. İlerde daha kötü şeyler olabilir. Onu sevmediğin için aldatabilirsin bile hatta..
00 Yorumla
+1 yılUlan 21. yuzyildayiz arkadas neyse bisey demiyorum...
24 Yorumla- +1 yıl
yanlışlıkla begenme tusuna bastım kusura bakma :) gerçekten bu insanların hangi çağda yasaddıhıı çözemedim. erkek biriye birlikte olunca gururla söyler kadın gizler duyulursa yerin dibine girer nasıl bir toplum
- +1 yıl
Aynen oyle cidden tuhaf bir toplumda yasiyoruz yani su sitede o kadar cok var ki boyle sorular soran kadinlar inanamiyorum hep bos kafalarin doldurmalari bunlar yok evlencekmis yok evlene kadar olmazmis kimsenin derdi degil kimin hala bakire olup olmadigi
- +1 yıl
kesinlikle buna ilk önce bayanlar olarak bizim karşı çıkmamız gerek ki zamanla aşılsın bu saçma şeyler
+1 yılYapmışsın bir hata artık katlanacaksin belki zamanla olursun..😕😕
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. sevmediysen altına neden yattın?
44 Yorumla
SoranSevmekmi lazım?
Soran+1 yılolay nasıl gelişti bilmiyorsunki :(
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBoşver yol yakınken ayrıl ileride hiç geri dönüş olmayacak hiçbir şey için değmez daha çok gençsin
00 Yorumla Neden böyle bir aptallik yaptın ki prezervatif boşuna mı yapıldı 😑
00 Yorumla
+1 yılMadem sevmiyorsun ne günahı işlediniz.
Günahımı bile vermem sözü gelmedi mi sizin köye.00 YorumlaEvlenin. Sonra bosanirsin. Ornekleriniz cok nasılsa :/
00 Yorumla
+1 yılGavatlık yapmışsın bir kere cezasını çekiceksin :D
20 Yorumla
+1 yılzamanla olur tabi ki evlilikte keramet vardır ama onun da iyi huylu davranması gerek
00 YorumlaGu ah islediysen evlncksin evlnmk istmysn nie günah isledin otursaydin evinde rahat gene
04 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim
Soran+1 yılBasta biraz zorla oldu, sonra gevşedim
+1 yılZamanla olur, sonunu dusunmeden adim atmayin ders olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanında yediğin hurmalar şimdi böyle tırmalar. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklere abaza diyenler bu soru g**ünüze girsin l*n
00 Yorumla
+1 yılGunahini temizle iyi biriyse seversin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. iyi yönlerine odaklan. kadınsın yap işte bişiler.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapim
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanla olur kardeşim merak etme. görücü usulü gibi düşün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Iliskiye girdiniz kesin :/
04 Yorumla
SoranEvet :/
Soran+1 yılEvlenicez iste
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVermeden önce düşünmeliydin. Evlenince seversin.
00 Yorumla bakireliğini mi verdin?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Soran+1 yılSence
+1 yılonu sevmiyorsan neden ilişkiye girdin
01 Yorumla
SoranBilmiyorum
+1 yılŞu an 17 yaşındamısın?
06 Yorumla
SoranHayr
- +1 yıl
Yaş kaç?
Soran+1 yıl18 yaziyo ya
- +1 yıl
Neden sigiştiniz. Oğlanın aleti çok mu büyüktü...
Soran+1 yılOhaya
- +1 yıl
"çok büyük bir günah işledik şimdide evlenicez" dedinya.. ben başka bir anlam çıkaramadım.. Nasıl dı.. köküne kadar girdi mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılsevmediğin halde yapmuşsın sevmediğin halde evlen
30 Yorumla Hiç bir bedel hayatınla ödenemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE oha ama. Gören de hamile sancak
02 Yorumla
Soran+1 yılNapim
Cevap sahibi+1 yıltamam da bu günah ne?
sevmeden günahı nasıl işledin diye sorarım
16 Yorumla
Soran+1 yılSevmekmi lazimm?
Soran+1 yılOluyo
+1 yılZamnla alışmak zorundasın.
00 Yorumla
+1 yılyaptın madem cek cezanı.
00 Yorumla18 yaşında evlilikmi:d akılsızlar
04 Yorumla
Soran+1 yılNapimm
Soran+1 yılHamileyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünahı işlerken aklın neredeydi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla olabilir ama olmayabilirde.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. söyle ona ortak bir karar verin
00 YorumlaTırı vırı bunlar sevmiyodun niye yattın mk
00 YorumlaZamanla seversin iyi taraftan bak yani
00 Yorumla
+1 yılzaten reşit olmuşsun :D
00 YorumlaIyi biriyse zamanla seversin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı.
+1 yılHic sevemezsin sen onu
00 Yorumla Sevmiyorsan evlilik zaten yürümez.
00 Yorumla
+1 yılNe günahı işledin ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılzina
- +1 yıl
sevmediğin birisiyle evlenme bence. Ileride sevdiğin birisi karşına çıkar onunla evlenirsin.
+1 yılSevemezsin bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenmis
- +1 yıl
Sevmek o kadar birşey değil.
- +1 yıl
O kadar kolay değil olacaktı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeversin ciflese ciflese seversin
10 YorumlaZamanla olabilir m seninde istemen lazim
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında