Doğru düzgün ailem yok evde sığıntı gibi yaşıyorum diğer aileleri görünce özeniyorum
Karşıma düzgün biri çıkarsa 1 sene sevgili kalıp evlenmeyi düşünüyorum
Karşıma düzgün biri çıkarsa 1 sene sevgili kalıp evlenmeyi düşünüyorum
İyi birini bulursan neden olmasın ki? Evlenmek için illa 30 a kadar beklemeye gerek yok. Bence erken evlilik herr zaman iyidir. Yalnizzzzz evlenecek kişiyi iyi sevmek kaydıyla. Yoksa hayat zindan olur. Bence bekarlık sultanlık ama diğer yandan iyi biriyle karsilasirsan da cennet diyebilirim. Umarım öyle birini bulur ve kurtulursun
Umarım inşallah 😀
Bunu istemen kötü değil, sadece şu an duygusal olarak çok yaralı hissediyorsun canım 💔 Evden, ailesizlikten kaçış gibi geliyor sana, çok normal… ama evlilik kaçış noktası olunca genelde insan daha çok üzülüyor.
Biraz kendine yatırım yap, eğitimine, ayaklarının üstünde durmana odaklan, sonra aşk ve evlilik gelsin 💫 Sence şu an evlenseydin, gerçekten mutlu olur muydun, yoksa sadece “yalnız kalmama” hissi mi iyi gelirdi? 💭
Cevap
20Cevap
kötü evet
O hasta kaliteli ins aı nasıl seceveksin? Yağmurdan kaçarken doluya denk gelirsen daha boktan hayatın olur. Bende çok ksiiyle gorustum ama evlenecek kadın bulamadım. Hepsinin niyeti hayat birleştirmek değildi
Hakkında hayırlısını iste bildiğin deli bilmediğine bin basar
Ne deyim hayat senin hayatın nasıl değerlendirmek istersen öyle yap ama önce iyi bir iş bulursan daha iyi olur evlilik için..
Okumak hiç istemiyorum
Okuma ama çalışmalısın bir işte..
Zor olur senin evleneceğin erkek en fazla 22-25 yaş arası olacak oda da kendine doğru düzgün bakamaz
Evlenince mutlu mu olacanı sanıyorsun her şey güllük gülistanlık tarzı şeyler okadar yanılıyorsunki
Karşıma iyi düzgün biri çıkarsa neden dediğiniz gibi olmasın
Adam sandık fos çıktı vıttırı vızdık adamlar evlenince gerçek yüzü de çıkıyor bil istedim
Bu senin gençlik hatan olur bence. Çok erken henüz sizin için. 👍
Ergenlik döneminde evlilik hevesi oluyor 25 den sonra 🤣 evlenmek istemiyorsun
Kötü değil neden kötü olsun. İnşallah bulurda evlenirsin
Çok gençsin
yaşına denk bilinçli sadık birini bulman çok zor
Doğru diyorsun zaten evlenmek istesem bile istediğim gibi biri zor çıkar karşıma bu 4,5 seneyi bulur
Gideceğin yerde daha kötüsünü yaşama ihtimalini de düşündün mü?
İlk önüme çıkanla evlenmicem😂
Tanışırım tanırım iyi düzgünse en önemlisi seversem evlenirim
Neden illaki kötüsü olsun?
Herkes en başta ben şiddet uygularım ben katilim diye gezinmiyor ortalıkta zaten 😂
Hemen evlenmiyoruz 1 veya 2 sene tanırım en başı kalmaz merak etme ayrıca herkes senin dediğin gibi değil öyle olsa Türkiye'de kadın kalmaz
Ya insanlar gerçek yüzlerini çok iyi saklıyor diyorum 1 yilda kimi ne kadar tanıyabilirsin sanki
Kaç yıl tanıyım söyle
Tamam koş kocaya var hadi banane ya😂
Tmmmm
Okumuyorsan olur amma seçimine dikkat etmelisin. Evlendikden sonrada ayni durimu yasamamak içim
Aslında şöyle okuma hevesim yok yinede üniversiteye sırf mezun olmak için açıktan bitirmeyi düşünüyorum
Başka hayallerim var kendimi geliştirmek için ama yaşadığımız yer o kadar küçükki burada hiç bir şey yapılmıyor evlenip büyük şehire gidip üniyi yine açıktan bitirip dediğim gibi yapmak istiyorum acelem yok gerekirse kişiyi yıllarca tanırım sonrası kader
Kendi ayaklarının üzerinde durmayı bil önce
Takmışsınız buna illaki okuyunca mi kendi ayaklarının üzerinde duruluyor zaten açıktan bitiriyorum o ayrı ama bir sürü mağaza, market personelleri kendi ayakları üzerinde durmuyor mu bide evlenince hayat kararıyor mu?
Bu kafayla devam et...
Tmmmm
Kesin ciddimisin bu konuda
Evet
Peki var mı aday
Yazanlar oluyor ama begendigim biri yok
Anladım
Sorumluluk bilinciysen neden olmasın. ama yasin biraz küçük bu konularda iyi düşün derim.
Eger çok güzel boyun posun varsa şansın yüksek olur
Zengin koca bulunca evlen.
Normal şey varsa olur
Evlen sonra çatara patara
bazen kaçış yolu daha zor ve kötüdür
Nasıl bir erkek istiyorsun peki
Nerdensinn sen yakın konuşmak iyi olabilirdi
Okul okuyun ya
Tamam ya
Mantıklı
Düzgün biri yok evlenme sen
Evlenme