Kız arkadaşım her zaman hasta ne yapmalıyım?

6 yıldır beraberiz. Ayağında varis var ama görünmüyor ondan hasta oluyor. Midesinden hasta oluyor. Şimdide memesinde kist varmış. Bu kız 6 senenin 4 senesi bir yerinden hasta ciddi ben çok sıkıldım. 27 yaşında ama hep dişi kıçı başı bir yeri hasta. Hiç birşeyi olmasın ateşi çıkar. Sadece buda değil mesela dün akşam eve geldim 21:30 da yemek yiyorum dedim. Aradan 1 saat geçti Birşey yazmadım diye aferin beni çok seviyorsun görüyorum yazdı. Halbuki 6 sene oldu ya. Bırak be kadın arada bize nefes alalım bunalttı beni. Az ilgi göstermesem veya bir gün içinde sadece 1-2 sefer yazışsak akşam ortalık ayağa kalkar sen benle ilgilenmedin diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni çok bunalttı bu ya bıraksam 6 sene beni neden oyaladın diyecek. İyi bir insan ona sözüm yok ama bunun kadar ilgi manyağıda olunmaz ki arkadaş. Yurt dışına gittiğimizde otobüsten inerken ben neden elinden tutmamışım buyrun hanfendi diye benle küstü yani bunalttı ya çıldırtıcak. Bazıları hasta ise sahip çık demiş kardeşim hastalık sorun değil ki. Hasta olup hastalığının arkasından kapris yapması ben hastayım sen benle ilgilenmiyon demesi. İyide bir insan sürekli hasta olmaz ki.
Kız arkadaşım her zaman hasta ne yapmalıyım?