2 aydır görüşüyoruz diş görünusu yasini fazla gostermiyor ve fikirleri olgun benimle ciddi dusunuyor ve varlikli her istedigimi yapiyor ve beni bunaltmiyor ama karisi var ve 3 yasinda oğlu karisi bosanmak istemiyor ayri yasiyorlar bende ona imam nikahi teklif edicem sizce mantikli mi? Ve bu durumu henuz ailem bilmiyor cevremden cok tepki gelir mi siz ne dusunursunuz boyle bir iliski hakkinda?
Cevabın nedir?
Fikirler uyuşuyor olabilir ama eğer olgunsan biraz öyle düşünelim bundan 15 sene sonra sen tam olarak bir kadın oldun diyelim seni karşılayamaz çünkü yaşlanmış olacak hem cinsel anlamda hem sosyal. Dışarda gezerken baban mi sorusu sana hoş gelmeyecek. Fikirler uyuşuyor olabilir ama ilerde çok fazla sıkıntı seni bekliyor gerçekten o kadar seviyor musun? Birde çocuğu var o çocuğu anne babası ayrı olarak büyümesine neden olacaksın sevgin bu kadar şey için yeterli mi ya da değer mi bir düşün derim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinde hakli olabilirsin ama bazi insanlar 60 ina kadar cinsellik yasayabiliyor bu da oek problem degil benim icin acikcasi cocuguna duskun etkilenecegini sanmam cunku zaten ayri yasiyorlar ben herhangi bisey yapmadim ama imam nikahi olursa korkuyorum kadindan zaten 1 yil falan flort etmeden evlenmem
En İyi Cevaplar
yapma derim yani bir düşün doğru bir şeymi uygun mu düşün bence yani yaşı yaşına uygun değil onu geçtim o çocuğu düşün babası başkasını seviyor ne insanlar var cidden çok yanlış kararlar alıyorsunuz. beni ilgilendirmez ama sormuşsun cevap veriyim kendi kendini yakma yaşına uygun kimse yok mu sankı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaş farkı önemli olmuyor, kafa yapılarınız uyuştuktan sonra. Fakat, beyefendinin evli olması ilişkinin devamı konusunda sıkıntı yaratır. Medeni durumu ayrılması gerekiyor. İmam nikahı yapmayın. Bence ailenizde tepki gösterebilir konuda. Anlıyorum mutlusunuz, ama eş boşanmak istemiyor. Aileniz ile durumu paylaşmayın.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. bana ev açsın gelsin çaksın istediği zaman paramı da eksik etmesin keyfime bakayım diyorsun, nikaha gerek yok devam et hiç olmazsa kendini kandırmamış olursun, imam nikahı diye bir şey yok bu devirde boşuna dini alet etmeyin çarpı iki yapmayın günahlarda meleklerin yıllık kalem kağıt bütçesini de aştırmayın
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
71Cevap
Nikah ın anlamı ilan etmektir. Gizli yapılan nikahın hiçbir geçerliliği yoktur. Eş rızası alınmadan imam nikahı kıyılamaz. İki ev aynı derecede ilgi alaka görmek zorundadır vs vs yani siz illede evlenceksen bunu meşru yollardan yapmanızı tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılsaçmalık ötesi yuva yıkmak hoşuna mı gidiyo senin? çocuğu var adamın bir de :/ hepsini geçtim yaş farkı fazla eğer ailen gerçekten böyle bir şeye tepki göstermezse durum vahim olur. karısını seninle aldatan seni de başkasıyla aldatmayacak mı sanıyosun sen?
00 Yorumla
+1 yılOlgun düşünüyor diyorsun ya
Nasıl olgun düşünebiliyor bir bilgin var mi?
19 yaşındaki bir kızı orospusu yapmak olgunluk mu?
Adamlığa sığıyor mu? Hiç bunları düşündün mü
Sevebilirsin sevilebilirsiniz ama bunun adı ten alışverişin başka bir şey olamaz.
Kullanmak bu kadar basit. Aptal olmaksa cok çok basit.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl3 yaşındaki oğlunu bile düşünmeyecek kadar acizsin. Allah seni ıslah etsin ne kadar şerefsiz birisin hiç mi onurun gururun yok kendine karşı? İlerde bu çocugun suratına nasıl bakıcaksın. Kadın adamın gül yüzüne hayran değildir emin ol. Küçük yavrucağını düşünüyordur. Böyle bir şey başıma gelse (ki Allah korusun) gelip seni öldüresiye döverdim. Babamında elindeki tüm mal varlığını alırdım. Yuva yıkanın yuvası olmaz ama sen yuva yıkılmanın acısıyla bile aklanmazsın sefil insan.
10 Yorumla Sacmalama etraftan neden tepki gelsin ki?
Yani sen baban yaşında bir adamdan ilişki yaşıyorsun , adam evli , cocugu var ve sen ona imam nikahı teklif edip şeref yoksunu oldugunu belli edeceksin ama bunda kötü bişey yokki bunlar gayet doğal şeyler:)
Sana gurursuz hayatında başarılar.00 Yorumla
+1 yılBirinin mutsuzluğuyla mutlu olunmaz. İmam nikahı teklifi edicem demişsin, adamın işine gelir çünkü istediği an senı bırakabilir kimsenin haberi olmadan ve eski yaşamına geri döner. Seni gerçekten seven insan başkasının yanında bir saniye durmaz, gençliğini çöpe atma. Belki psikolojik rahatsızlığından ötürü ondan hoşlanıyorsundur, çocukluğunda baba eksikliği yaşamışsan kendinen büyük birine bağlanma sebebin olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz. Adamın aklını çelme eğer ayrı yaşıyorsa boşanır seninle de ondan sonra evlenir. Şu an tutunacak yeni bir dal zaten var deyip diğer dalı bırakmasına sebep olursun. Karısı neden boşanmıyor belkide hala barışma umudu vardır kadının. erkek kadına şiddet uygular ama kadının başka bir kadına yaptığı zulüm ne iş onu çözemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDini nikaha karşı değilim bende dini nikahlıyım üniversitedeyim.2 yıl sonra evleneceğim. ama söyle düşün. karısına seni değişen ileride, sana kimleri değişir. O çocuga yazık değil mi. sana kin ve nefret büyüyecek. oğlu kardeşin olucak yaşta. aynı şeyi baban annene yapsaydı? ve senin evladın varken terkedilseydin. etrafta bir sürü erkek var. lütfen mantıklı düşün üzülmeni istemem. aynı yaştayız. kendini yıpratma en güzel zamanların.
00 Yorumla
+1 yılBabanla sana mutluluklar... Kızım gençsin, 19 yaşındasın. Önünde ne güzel gelecek var. Neden evlenmemiş, temiz, adam gibi adam birisiyle birlikte evlenmek istemezsin...
Adam senin gençliğini yiyor anlamıyor musun, senin genç vücudunu kullanıyor, tabii sen de safsın, beni seviyor falan dersin şimdi. İyi git ne halin varsa gör o zaman.10 YorumlaEt, et seni eski bir cep telefonu gibi kullanıp atsında aklın başına gelsin..
Eyy akıldan yoksun kişilik;
Seni seviyorsa neden karısından ayrılmıyor?
Ciddi düşünen adam niye boşanmasın?
Alın bunu burdan ya, terket burayı!!00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılbencede hiç uygun değil evli adamı ayartmışın o seni kullanıyodur bilgin olsun. Eşinde bulamadığı zevki sende yaşamak istediği için ilgi gösteriyodur. Evlensen o 50 yaşına geldiğinde se daha azgın olacaksın o zaman o seni tatmin edemeyebilir. O yüzden senin yaşa yakın olanı seçmen senin için daha mantıklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafan guzelmı senn ya e yarın bırtgun senın ne hakkın olacak elınde cocukla ortadamı kalmak ıstıyorsun senı sevmıyor kı o eglenıyor sevse bır karısına bunu ytapmaz bosar ole senle sevgılı olurdu kendını o kadının yerıne katsana kocan senı aldatıyor genc bırı ıle... sen ne yapardın...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılimam nikahı mı. ilahiyat mezunuyum din nikahının hiç bir geçerliliği yok. diyelim kıydın sonra evli gibi davrandınız çocuk oldu. çocuğu neye yamıycan. o diycek ben evliyim. sen ortada kalacan.. yani anlıyacağin o boşanmadan sen onla resmi nikah kıymadan yaş tahtaya basma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 19 yaşında ne evlenmesi be hemde imam nikahıyla üstelik evli adamla hiç mi allah korkun yok yuva üstüne yuva mi kuracn
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha evlenmicem o da secenekler arasind. a
Olgun felan diyorsun da. Olgun adam evli ve çocuklu olduğu halde kendisinden 16 yaş küçük birisi ile birlikte olabilir mi? Senin kafa yapını ve aklını neyse.
20 YorumlaImam nikahı yapmak senin garsoniyer bir evde metres adı Altın'da yaşayacağın gerçeğini değiştirmiyor... Tabii yinede sen bilirsin ☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Imam nikahi teklif ederek ne olcak?
Adam bosanip yasacan bisey varsa yasayin o kadar olgun ise bunuda biliyordur.00 YorumlaOha bende 19 yaşındayım annem 37 yaşında. Yuh be. Annen baban olucak yaşta. İlerde çok pişman olursun
00 YorumlaDüşüncen mantıklı değil adam ayrılsın sonra ne yapıyorsanız yapın, bende 31 yaşındayım ufak gösteriyorum minyon olduğum için genç kızlar asılıyor ama böyle birşeyi tasvif etmem!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarısı ve çocuğuna gittiği zaman hiç ağırına gitmeyecek mi!
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birsey olmaz...
- +1 yıl
Peki.
Parası ve varlığı için kendini pazarlamış oluyorsun.
Bilmem farkında mısın?
Soran+1 yılO sadece bir etken pinti insanlara tahammulum yok
- +1 yıl
Etken mi?
Kendini kandırma istersen.
Aleni kendini evli bir adama pazarlıyorsun?
Yazık!
Ayrıca pintilik demek var olup ta koklatmayana denir.
Var olmayandan dolayı alamayana değil!
+1 yıl"ve varlikli her istedigimi yapiyor " sevgili olmaya yetiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılO da bir etken...
bak orospuya bak varlıklı her istediği mi yapıyor diyor bak orospuya hele
40 YorumlaYuva yikanin yuvasi olmaz kizim vazgec bu isten kac yasinda adam seninde birlikte ayiptir bu yaaa.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl16 yaş fark var ohaa yani.. evlenicen yani?
adam evil yahu metresimi olacaksın?00 Yorumla Hikayenin asıl yanı da adamın evli olması.
Siz para için birliktesiniz sanırım.00 Yorumla
+1 yılSenin açından kötü bir şey düşünmem. Gayet doğal bir süreç ancak 19 yaşında kızla birlikte olan 35 yaşında adam hakkında iyi düşünmem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Seni sevse seni bu konuma sokmazdi basit sevgiler biri sizin ilişkiniz
00 Yorumla
+1 yılkuzum çok yaş farkı var kendine yazık edersin iyidir senide seviyordur ona süphe yok. ama yaş farkı ilerde sana sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya yuh arkadas ya , kizim baban ondan en fazla 4 4 yas buyuk olur ya, aklinizi basiniza alin ya. O adam seninle ciddi dusunen biri olamaz!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam 54 yasinda 😂
Cevap sahibi+1 yıliyi o zaman 50 yasina kadar adamlarla cikabilirsin
Çakana kadar her erkek ciddi cici kiz
91 Yorumlasenin yaptıgın mertreslik orspuluk para için satıyosun ama yaptıgın kahpeliğin bedelini fazlasyıla ödersin ortda kalırsın
24 Yorumla
Soran+1 yılIki insanin birbirini sevmesi orospuluksa oyleyim.
Soran+1 yılOlumsuz fikirlerini kendine sakla. o sadece bir etken , pinti insanlara tahammulum yok.
+1 yılBöyle insanlarla aynı cinsten olduğum için utanıyorum. Kadınlık gururu diye bir şey kalmamış
00 Yorumlaçok büyük yanlış yapmışsın böyle bir ilişkiye girmekle kendine yazık edersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. yaşı filan geçtim ama evli biriyle yazık ettin kendine bence
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbizim ne düşündüğümüzün pek bir önemi yok. bu ilişki her yönden eksiklikleri olan bir ilişki. ya da sen bazı şeyleri göremiyorsun. zamanla anlarsın.
10 YorumlaO adam boşanmadıktan sonra böyle bir şeye girişme derim kaldıki güvenme de derim
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten bosanmak istiyor ama karisi paraya ragmen bosanmak iatemiyor bilerek yapiyor imam nikahi kiyarsa da o kadindan korkuyorum
Soran+1 yılZaten hemen evlenmem salak degilim 1 yil beklerim ama once ailemin bilmesi lazim ama nasil anlatcam bilmiyorum
troll olmadığını varsayarak neden evli barklı adamların yuvasını bozuyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılTanidigimda bilmiyordum sonra söyledi ve karisiyla ayri yasiyor yuva bozma gibi bir durum yok...
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. imam nikahi kiysin ortada kal sonra
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye kalicam ki? Istedigim herseyi yapiyor istersem ev de yapar ama karisindan korkuyoru huzurumu bozarmi diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılpara para para
ikinci kadın olacaksın
üçüncü kadın gelincede birinci kadınmış gibi dırdır edeceksin değilmi00 Yorumla
+1 yılbaban yaşında birisiyle berabersin. çevrenin tepki vermesi anormal bir durum değil sonuçta. bende 17 yaşındaki kızla beraber olayım.
00 Yorumlabaya tepki gelir boşansa hadi neyse ama boşanmamışta
02 Yorumla
Soran+1 yılBosanmak iatiyor ama karisi zorluk cikartiyor bende olayi derin bilmiyorum oek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılabatın yani. aranızda 16 yaş fark var yuh yani. tamda babam yaşına aşık oldun ayıp bişey ya. başka aday gez
04 Yorumla- +1 yıl
@meliksahgmailcom benim için sormuyorum kız için söylüyorum 19 nerde 35 nerde yuh yani
- +1 yıl
@meliksahgmailcom hata olabilir yani
+1 yılİmam nikahı için ilk eşin rızası ve herkese duyurulması şartı var.
10 Yorumlabir tepki geleceğini sanmıyorum ha ne olur en fazla yeni nesil orosp* derler :)
10 Yorumla
+1 yılSen Kendini Kullandırıyorsun? Maddi Anlamda Bir Takım Şeylere Kendini Satan Bir İnsana Ne Derler?
00 Yorumla
+1 yılçevrenden tepki gelmezmi ve imam nikahı olduktan sonra sorun yokda dinen toplumca çok sorun olur neyse
00 YorumlaAdam 35 yaşında evli çocuğu var ve sen imam nikahı teklif etsem mantıklı mı diyorsun.
Eşinden boşanacağını hiç sanmıyorum seni sadece kullanıyor00 Yorumla
+1 yıl7 ay önce arkadaşıma yalvardım sakın gitme o adamın peşinden diye 33 yaşın adam tapıyodu kıza nikağıda kıydı taylanta iş için kidicem dedi yok oldu herif..
00 Yorumla19
35
İki farklı zaman dilimi baya tepki alacağın kanaatindeyim00 YorumlaIkinizdede suç. Para için evli bir adamin yuvasını bozmaya deger mi? Pardon ADAM demişim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılVarlıklı olunca herşey normal ama parası olmayan şerefsiz oluyor 😪 çok enteresan ilişkiler
00 Yorumla
+1 yılAdam evlenseydi senin yaşında kızı olurdu 😡😡😡😡😡
00 Yorumlaalllahım ya :D parası olmasa yüzüne bakmazsın anasını satayım devam affetme onu kafesle:D
00 YorumlaÇocuğu olduğu halde ayrılmayı düşünen insan ilerde sana da aynısını hiç düşünmeden yapar.
01 Yorumla
+1 yılYuva bozma imam nikahından sonra göreceğin yer kapının dışı
00 Yorumla
+1 yılOlabilir canım. Benim okuldan bir kız vardı kız 17 yaşında çıktığı erkek 47 yaşında. Arada 30 yaş fark var.
00 Yorumla
+1 yılBen cok buyuk hata yaparsin evli biri ile evlenerek. Bir yuvayi yikacaksin farkindasin degil mi?
00 Yorumlao ilişkinin sonu yok sonunda mutsuz olan sen olursun evliyken seninle görüşen seninleyken de başkasıyla görüşür
00 YorumlaMantıksız baska erkek mi yok ya nasıl vicdanin el veriyor ya
02 Yorumla- +1 yıl
Boş konuşma kız
+1 yılerkekler olaraak şanslıyız daima genç sevgılımız olabilir:)
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım