el ele tutuşma sarılma falan güzel şeyler hadi yanaktan falan öpme de dahil olsun ama dudaktan boyundan öpüyor belimden sarılırken yandan göğsümü falan elliyor. sürekli elimi kolumu tutup sarılıyor kendine yaslıyor. herkes bize bakıyor dışarıda. evleneli 1 yıl oluyor tamam yenilik heyecanıdır ama yeni yetme de değiliz yani ben çok utanıyorum. ne yapmalıyım normal mi yoksa böyle olması?
Cevabın nedir?
herifçioğlunun taciz fantazisi var. nasılsa evlendim. sağda solda kadınlara yapmak istediğim tacizleri eşime her yerde rahat rahat yaparım diyor ama unuttuğu şey yaşadığı ülke. batıda bir ülkede bunları yapmak normal ama burada hem senin hemde toplumun bakışı farklı tabi. bence dışarıda abartmadan yaşanabilir ama fazlası seni sıkıntıya sokuyor olabilir. söyle ona, anlat. anlamıyorsa öküzle evlşenmişsindir geçmiş olsun.
benimde böyle fantazilerim var. yani beraber olduğum kişiyle başbaşayken var. evde yalnızsak ufak tacizler, tahrikler severim ancak dışarıda hem ben rahatsız olurum hemde kendisi, o yüzden hiç bulaşmam.
bence eşinin toplumsal psikolojisini anlamlandırmasında sorun var. veya daha net ifade edersek olgunlaşmasında bir problem var. daha öznel bir bakışla bakarsakta biraz benmerkezcilik seziyorum. konuşmayı deneyin, güzel dille ifade her zaman iyi sonuçlar vermesi beklenendir.02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
En İyi Cevaplar
bence rahatsızlığını söyle ve erkeğin bu şekilde davranışının yanlış olduğunu belirt. başkalarının yanında senin saklı yerlerini ellemesi onların da o kısımlarına bakmalarına neden olur. bu ilerde size sorun yaratır.
00 Yorumla
+1 yılOyle kocanin agzini kirarim. Bana deger veren adam etrafta abazalarin oldugu bir yerde sokak ortasinda orami burami minciklamaz. Az edep az hayali olmali insan. Hayvanlar gibi ic guduleriyle hareket ediyor insanciklar. Karisini paylasmaktan baska bisey degil bu. Millette oh ne guzel mincikliyo keske ben yapsam diyordur. Koskoca insansiniz ya ayip ne diyeyim
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanların içinde öyle yapmamasını söyle heyecan arıyor olabilir ama süreklide olmaz. Kırılmasın demişsin, ama dediğim gibi insan içinde yapmamasını söyle ve sert bir şekilde uyar, sonra eve gidincede canına oku. Mümkünsede yeni şeyler deneyin, mutlu/et eşini heyecan aramasın. ;)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
37Cevap
+1 yılne normali yahu, özel olan özel kalmalı bence, dışarda sınırı aşan bir partner istemezdim.
o ne vıcıklık o nasıl bir şeydir aşırı itici. allah sabır versin.01 Yorumla
Soran+1 yılsaol canım
evde neysede başkalarının yanında yapması diğer erkeklerinde ilgisini çektirir. seni biraz fazla sahiplenmiş tamam doğru olan da buda ama bence onunla bir konuşmalısın tepkini belli etmelisin. yani alışmasın bu kadar cıvıklığa..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılgörmemişlik sendromu. reklam yapma düşüncesi.
hiç gerek yok seviyorsa yatak odanda sevsin bence. öpüşme falan utanç verici. kadın istese dahi sokak ortasında olmaz bence11 Yorumla
Soran+1 yılneden bilmiyorum baştan hoştu falan ama artık utanıyorum.
+1 yılkocan değilmi boşver sen onla mutlu olmaya bak sende biraz işvekat arada çaktırmadan dokun eve zor atın kendinizi ;) başkalarından çok biraz kocanı ve mutluluğunuzu düşün bu ülkede ne sapıklar var karısını ellesin bırak adam ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
+1 yılDışarıda yine yapabilir ama kocana söyle en azından insanların az olduğu yerlerde yapsın mesela park gibi yerler iyidir ama avm gibi yerlerde veya kamusal alanlarda olmaz, olmamalı. Veya sakin bir yolda arabayı sağa çeksin öyle yapsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılmağazada yaptı en son. herkes durup izledi çok utandım
- +1 yıl
Utanmakta haklısın öyle yerlerde olmamalı evet.
Biraz sert çıkış bu konularda sessiz kalırsan yapmaya devam eder.
Liseli ergenlerin evlenmis hali. Hic sevmem boyle ortam icinde yilisikliklari. Hele ki erkege hic yakismiyor.
09 Yorumla
Soran+1 yıl48 yaşında adam ya. genç olsa anlarım
Soran+1 yılhahaha :) ne biliyim kırılmasın diyorum
Soran+1 yılevde de aynı.
Soran+1 yılhayır 2. eşiyim ben. benim ilk evliliğim
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılİnsan kocasından utanırmı yaa... Evlisiniz yaşayın, keyfini sürün zaman varken. "El alem ne der?" saçma düşüncesiyle yaşamayın, o güzelim zamanı boşa geçirmeyin, ne istiyorsanız yaşayın baba. Hayat sizin, zaman sizin... O zamanı iyi değerlendirin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Utanma annenin babanin yaninda yapmadigi surece cok bir ses cikarma
01 Yorumla
Soran+1 yılannemin de yanında yapyıor.
Kocan teşhiri seviyor. Normal bir insan busekilde davranmaz. Uyarmalısin bence ama kesin ve sert şekilde
21 Yorumla
Soran+1 yılsert yapamam ya kıyamam
+1 yılNormal ama elalemin içinde biraz utanılacak durum 😒
02 Yorumla
Soran+1 yılmesela geçende bir mağazada yaptı. millet durup izledi resmen. hiç hoş olmuyor.
- +1 yıl
Haklısın
Insan icinde opmek ne ya ergen ergen mahremi ogret ona
00 Yorumla
+1 yılEn nefret ettigim erkek tipi. K. Bakma ama cok yilisik bence bunu ona da soyle
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl söylicem ki kırmak da istemiyorum
- +1 yıl
Kirilmaz ki utandigini falan soyle. Bunlar normal seyler.
Normal mi diye soruyor isen bide normal olmayan sensin bkunu cikarmis görmüyonmu
20 YorumlaHer şey kararında güzel..
*Özel olan şeyler ise sadece kendi aranızda.. Seni eşini bir yana bırak toplumda hoş karşılamaz bu durumu..00 YorumlaAdam ya fazla rahat ya gereksiz dikkat çekme çabası içinde.. rahatsızlığını ifade et eşine buraya başlık açmaynan çözemezsin
00 YorumlaBu kadarı fazla abartı. Eşinizle konuşarak bu sorununuzu halledebilirsiniz, abartmıyorsunuz siz, normal değil bu. Herkesin bir mahremi var.
00 Yorumlanormal değil ama bu yılışık olma durumu bende de var sürekli bir isteme durumu :) allah kolaylık versin :)
00 Yorumla
+1 yılTabi biraz dikkatli olması lazım lakin sokak ortası seni dövmesinden iyidir :)
12 Yorumla
Soran+1 yıleh orası öyle :)
- +1 yıl
Yine de kıymetini bilin.. Biraz abartmış olsa da insanların içerisinde sevgisini ve hislerini yoğun bir şekilde belli ediyor :) Biraz egonu düşün o esnalarda nispet yaparcasına boşver tekrar gelmeyeceksin dünyaya.. Kocanla tadını çıkar
öpmeyi öpüşmeyi felan anlarımda diğerleri abartıya kaçmış bence normal değil
09 Yorumla
Soranyani bence de. utanıyorum
Soran+1 yılkolunu falan ittirdiğim oluyor ama kızıyor karımsın istediğim gibi severim diyor.
Soran+1 yılbilmiyorum artık ya çok da hoşuna giderek yapıyor yani uyarmaya kıyamıyorum ama utanıyorum.
Soran+1 yılnapayım işte ben de yeni evlendim ilk eşim o kadar ayaklarım yerden kesildi ki ona tek söz edemiyorum
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
dosta düşmana nispet yapar gibi ya ayıptır be olan var olmayan var dimi bu neyin kafasıdır ya
02 Yorumla
Soranaynen nispet gibi.
+1 yılDışarda göğüsünü mü elliyo hiç normal değil rahatsız olduğunu belli et
01 Yorumla
Soran+1 yılşöyle kolunu belime doluyor arkadan. yanlardan falan elliyor. iri göğüslüyüm zaten öyle yaslıyor. çok rahatsız oluyorum ama kırmak da istemiyorum
kocanın sana sadık ve gerçekten aşık olması güzel değil mi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel de millet resmen izliyor durup. rahatsız edici :)
Birisini gördüğü zaman yapıyosa eğer vardır bir kuyruk acısı
01 Yorumla
Soran+1 yılben de ondan şüpheleniyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılrahatsız oldugunu ve yapmaması gerektiğini söyle ona
06 Yorumla
Soran+1 yılama kırılırsa yan üzmeyi hiç istemiyorum
- +1 yıl
ama bu sekildede sen üzülüyorsun nazikçe uyar evde tamam ama dısarda biraz daha mesafeli ol de o senin esin seni anlayacaktır
Soran+1 yılbir kez söyleyecek gibi oldum. karımsın istediğim gibi severim dedi lafı ağzıma tıktı.
- +1 yıl
ama siz evlisiniz ve birbirinizin isteklerine saygı göstermeli ve birbirinizi anlamalısınız sen onun esisin malı degil senin istemediğin bir seyi yapması dogru degil.
Soran+1 yılhaklısın. teşekkürler :)
- +1 yıl
:) rica ederim
yanında tas gibi hatun olunca hava atıyordur kesın :D
015 Yorumla
Soran+1 yılhava atmasın ne atması ya millete malzeme anca
Soran+1 yılevet
Soran+1 yıl30-48
Soran+1 yılhahaha :)
Soran+1 yılhadi ordan. gayet de yakışıklı benim aşkım :)
Soran+1 yılevet öyle.
Soran+1 yılnedenmiş
+1 yıldışarıda göğüse yapışmak nedir ya bence bunu biran önce sölymelisin ona
02 Yorumla
Soran+1 yılkırmak da istemiyorum ama :(
- +1 yıl
kırmadan söyleyebilrsn yumuşak bir dille
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal utanma evlisin sonucta sevgili olsaniz neysede
00 Yorumlabence söyle ortalık yerde öyle yapma de eğer yapmaya devam ederse biraz surat as bence anlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Hersey bitrafda insan oglu cok nankör cnku ilgi gostermz suc gosterr suc nasıl bir dnya
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha sen de haklısın :)
+1 yılNormal olabilir. Guzel dille anlat boyle boyle yapma baskalarinin yanin diye. Utaniyorum de
00 Yorumlabiri ağzınıza:D eder merak etme yakındaD:D:D:... dikkat et başkasıda istemesin senden bir parçaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılne saçmalıyorsun ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin icinde bana boyle davranma insanlar bize bakiyo de
01 Yorumla
Soran+1 yılkırılmasın ne biliyim ya beni sevmiyor diye düşünür çekiniriyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanman en iyisi. Örnek verecek olursak Beni ailem arkadaşlarımın yanında övdüğünde ben utanıyorum tamam tamam sus diyorum. Doğal bence utanman
00 YorumlaNe güzel işte daha ne istiyon boşver ilgi göstersin dövmesinden iyidir
00 Yorumlabir iliskiye girmedigi kalmis a. q
26 Yorumla
Soran+1 yılaynen durumumuzu o özetler :)
Soran+1 yılne bileyim ya onun gibisini ne duydum ne gördüm :)
Soran+1 yılhahaha :) saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılbayan arkadaşlarına ben azgın adamım mesajı veriyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılutanacak bir şey yokk
01 Yorumla
Soran+1 yılama sevişiyoruz nerdeyse insan içinde.
İnsanda utanma olur ya oda kalmamış
01 Yorumla
Soran+1 yılçok da hoşuna gidiyor.
Beğenmiyorsan başkasıyla evlen
06 Yorumla
Soran+1 yılişe yarar bir görüşle gelseydiniz keşke
Soran+1 yılmantıklı bir şey yani tutup da eşimden boşanacak değilim
Soran+1 yılsaçma konuşuyorsun eşimi gayet seviyorum tekrar doğsam yine onunla evlenirim
doyuramıyosun galiba.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm olabilir :(
+1 yılDikkatleri üzerinize çekerken kıskanmıyor mu seni
02 Yorumla
Soran+1 yılkıskanç aslında
- +1 yıl
Bakmayan erkeği bile baktırır kıskançlık buysa
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan içinde edepli olması lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDah ne istiyosun masallah
07 Yorumla
Soran+1 yılsaol ama utanıyorum işte :)
Cevap sahibi+1 yılBence tadını çıkar;)
Soran+1 yılne biliyim ya prensesim dedi böyle kalabalık bir yerde sarıldı ama içine cekecek gibi :) ay hem çok utanıyorsun hem de deli gibi hoşuna gidiyor :) çok tuhaf
Cevap sahibi+1 yılTabiki de birazda gösteriş mi var acaba? ;)))
Soran+1 yılolabilir yani 2. eşiyim hani görmemiş de değil bilmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılAman kendini sağlam tut sen utanma pekk fazlaa ;)
Soran+1 yılpeki saol :)
+1 yılsöyle kendine benimi teşhir ediyuorsun de
00 YorumlaNormal degil bu konuda onu uyarmalisin
00 Yorumla
+1 yılabartmış biraz olmaması gerekiyor tabi
00 Yorumlane güzel kıymetini bil
00 Yorumlao kadarı normal değil ne öyle ergen gibi
02 Yorumla
Soran+1 yıl48 yaşında adam yani bu kadar olmaz. haksız mıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyle o zaman bence ona
01 Yorumla
Soran+1 yılkırmak da istemiyorum işte
normal ama insanların ortasında pek iyi değil
00 Yorumla
+1 yılutandırması iyi bişe değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKocan abartıyor
16 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle ya olmaz ki bu kadar
- +1 yıl
bir söz var 😊 ( görmemişin oğlu olmuş tutmuş pi*isini koparmış ) durumun bu olabilir belki.
Soran+1 yıl2. eşiyim bir de ben yani. görmemiş olsa anlarım :)
- +1 yıl
Kıskandırmaya çalıştığı insanlar olabilir
Soran+1 yılaslında ben de ondan şüpheleniyorum
- +1 yıl
Onunla konuşman gerek
+1 yılazmış :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal ya :) adam çılgınca seviyor abla :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsaolsun ama çok çılgın :)
Cevap sahibi+1 yılgerçi anlattıklarını düşündüm resmen tahrik ediyor milleti amacı bu mu ki :)
+1 yılboşver sevsin :*
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSertlesiyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Utanma
01 Yorumla
Soran+1 yılama aşırı yani nasıl utanmayım :)
+1 yılNe güzel
00 YorumlaTatlısınız : D
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam insanların önünde bana aşırı ilgi gösteriyor utanıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler