yanlış anlamayında, kızlar bıraz gereksız trıp atıp abartmayı sever. onlarda durumun farkındalar bence, :) buyuzden sevgilim haksızda olsa trip atarak kendını haklı konuma getırme yetenegıne sahip bir zat-ı muhterem :) . neyse fazla uzatmıcam... sevgilim bazen eşşeğin A... yağına suyu kaçırabiliyo. ve ayrılma konusuna kadar getırıyo bazı ufak suç işledğim olayları... (ayrılmaya can attıgından değil gözümü korkutup özür dilemem için ) sevdiğine eminim. bu arada 1 yılı gecik süredir sevgili
şimdi şöyle bir durumda var : o ayrıldıgında hiç mesaj atmazsam ertesı gun kendı mesaj atıyo affettım senı ama bıdaha yapma dıye :D özür dilersemde mutlu oluyo.. ama bıdahakındede o suc ıslese bile öyle bir trip atıyokı olay bana dönüyo yıne özür dilememi bekliyo
sizce özürmü diliyim yoksa takmıyomus gıbı yapıp onun gelmesınımı bekliyim?
şimdi şöyle bir durumda var : o ayrıldıgında hiç mesaj atmazsam ertesı gun kendı mesaj atıyo affettım senı ama bıdaha yapma dıye :D özür dilersemde mutlu oluyo.. ama bıdahakındede o suc ıslese bile öyle bir trip atıyokı olay bana dönüyo yıne özür dilememi bekliyo
sizce özürmü diliyim yoksa takmıyomus gıbı yapıp onun gelmesınımı bekliyim?
ÖZÜR DİLE
BIRAK O KOŞSUN PEŞİNDEN
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat