Arkadaslar boga burcu erkegiyle konusuyorummmm. Boga burcunun tavirlarini surekli goruyorum onda. Yalniz cani istediginde yaziyor bu benim cok sinirimi bozuyor 7-24 arkadaslariyla oyun oynuyor ve biraz burnu havada gibi nedenide cevresinin onu simartmasi. Baya populer sosyal medyada. Napmam lazim ilgisini nasil cekebilirim?
Boga burcu erkegiyle konusuyoruz ama biraz ilgisizmis gibi davraniyor nedeni ne acaba?
Birde bana dedi ki sana bulusmadan deger veremem dedi. Hemen bulusmak istedi bende haftaya bulusalim dedim. Oyle yani ama bana iltifat eder hep mesela ismim eta benim etam der felan filan
Bende 4 yil ayni kisiyle ciktim evet haklisin ama diyorum ya tanisma asamasindayiz şu an bana soguk davranmiyor fakat az konusuyoruz. Mesela arada iltifat felan eder. burada attigim sohbet bir kismi elbet
Ya beni arkadaslariyla tanistirdi sevgilim dedi ama daha bulusmadik. Bana dedi ki sana bulusmadan deger veremem. hemen bulusmak istemistii ama ben haftaya bulusalim dedim. Birde kiziyor arasira hic yazmiyosun diye felan
En İyi Cevaplar