Kavga Etmek ve burun kırılması

arkadaşlar 2 sene önce arkadaşımla çarpıştık ve burnum yamuldu ve kırıldı . 1 ay tedaviyle uğraştım . geçenlerde kavga çıkacaktı ve ben korktum kavgadan aslında hafife alınacak biri değilim gerçekten yumruklarım sert ve etkili . burnum kırılmadan önce benden yaş olarak 1-2 yaş büyük 2 kişiyle kavga ettim ve karşımdakilere zarar verdim . birisinin dudağı patlamıştı . kavgadan sonra basıp gitmiştim ne olduğunu göremedim bende bişey yoktu. geçenlerdede kavga ettim ve karşımdakinin boynunu tutmuşum kolum altına aldım sonra vur vur vur . çocuğun gözü morarmış burnunun altı kanamış . darp raporu aldılar şikayetçi oldular vs bi şekilde yırttım . 2 gün önce halısahada burnuma top geldi ve burnum kanadı . ondan sonra kavga etmekten korkmaya başladım . cesaret edemiyorum artık karşımdaki kişi kafa atsa bittim demektir burnum kırık resmen bir daha olursa ameliyat olcam o yüzden kavga esnasında burnumu korumam çok zor . burnumu nasıl koruyacağım . kavga etme gibi yorumlar yapmayın lütfen . kavga kaçınılmaz oluyo o zamanda allah ne verdiyse genelde dövüyorum karşımdaki kişileri ama burnuma vuracak diyede çok korkuyorum . vücut geliştirmeyle uğraşıyorum bu arada .burnuma darbe alacağm diye korkuyorum . kalbim küt küt atıyor . ama kavgaya girince heyecan korku filan geçiyor gerilip vuruyorum yumruğu sonrası malum . baya sert yediriyorum yumrugu .burnuma napablirim . biri kafa atsa yemin ederim acıdan duramam . 1 kere yaşadım burnum çarpışmada kırıldı ve günlerce acısını çektim biliyorum ne demek olduğunu akıl verirmisnz lütfen
Kavga Etmek ve burun kırılması