Çenede insanın daha fazla sinir uçları bulunur. Yanağına vurmaktan daha iyidir. Kavgada her yumruğu çenesine denk getiremeyebilirsin ama bari kavgayı başlatırken ilk yumruğu çenesine denk getir.
Çenenin yanında bir yer var, yanak bölgesinin altı. Oraya vurursan bilinci ve dengesi sarsılıyor insanın. Gözü anlık ta olsa dönüyor başıyla beraber ve yere yığılıyor. Kazanan hep sen olursun, birde düşünme, ilk sen vur😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben vurmayı değil de boynunu yakalayıp sıkmayı seviyorum.2 defa kavga ettim 2sinde de işe yaramıştı. Vurmak pek benlik değil güreşçi stili daha güzel.
Olabilir. Boynunu sıkmak karşıdakinin gözlerinin içine bakmak ve pes etmesi çok zevk veriyor. İçimde bir canavar mı yatıyor acaba? :D Sen bence burna vur çeneden bayıltacak gücün olmayabilir. Burun çok acır hafiften vursan bile yeterli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Çenede insanın daha fazla sinir uçları bulunur. Yanağına vurmaktan daha iyidir.
Kavgada her yumruğu çenesine denk getiremeyebilirsin ama bari kavgayı başlatırken ilk yumruğu çenesine denk getir.
Burna çok sert vurabilirsen kırarsın.
Çenenin yanında bir yer var, yanak bölgesinin altı. Oraya vurursan bilinci ve dengesi sarsılıyor insanın. Gözü anlık ta olsa dönüyor başıyla beraber ve yere yığılıyor. Kazanan hep sen olursun, birde düşünme, ilk sen vur😉
Ben vurmayı değil de boynunu yakalayıp sıkmayı seviyorum.2 defa kavga ettim 2sinde de işe yaramıştı. Vurmak pek benlik değil güreşçi stili daha güzel.
yağlı güreş :)
Olabilir.
Boynunu sıkmak karşıdakinin gözlerinin içine bakmak ve pes etmesi çok zevk veriyor. İçimde bir canavar mı yatıyor acaba? :D
Sen bence burna vur çeneden bayıltacak gücün olmayabilir. Burun çok acır hafiften vursan bile yeterli.
buruna kroşe vurcam S harfine döner mi burun?
Karşıdaki kızsa dönebilir ama erkekse zor :D
dfsagdfgha :P
burna vurmak daha tehlikeli çünkü o kemikler daha hassas.
Burun sersemletir kolay hedeftir çene bayıltır ama baya sert vurman lazım
burun daha garanti sanki?
Aynen
Kulak arkasi, burun cevresi, karaciger klasik yerler. Erkeklerde kasik bolgesi de iyi hedef 🤷♂️
Kavga mı etcen yoksa sevgilini alan yellozu mu haklican
Sen direk karına giriş yap skkss
suratımda korona maskesiyle :P
Direk buruna kafa atıyorsun sorun çözülüyor
Ç*kü yakalayıp sıktıran ib*eler görüyorum
Burnunu kır kemiği kafatasına saplansın ölsün
Bnce direk kafa göz gir
kavgaya giden kız :D cinsel organına vur
Millet burnums vurmasin diye kavga etmiyorum
Erkeklerde kasık 😂
Çhine
Burun.