35 yaşındayım. o da 61. 14 yıl önce evlendik ben 21 o 47. tabi 40 lı yaşlarda erkekler hoş karizmatik oluyor benim de çok hoşuma gitmişti. çoğu genç kız gibi olgun seviyordum. genç de gösteriyordu yaş farkı çok hissetmezdim. şimdi çok değişti sakin bir adam. eğlencelerde falan çok durmayı sevmez istersen sen çocuklarla veya yalnız falan arkadaşlarla git der. saat 10 dedi mi uyur. kompleks de yapıyor son yıllarda ara sıra kıskançlık krizleri tutuyor. hala seviyorum onu kaç yılın hatırı var ama artık çok farklı dünyalarımız var. uyuşamıyoruz. böyle yaşlılığında bırakmak da istemiyorum. nasıl ortak aktiviteler bulabilirim?
Cevabın nedir?
Ortak etkinlikle bulmalısın. Daha ona hitap edecek şeyler. Örneğin tiyatro, sinema, resim kursu vs gibi şeyler sanada iyi gelir. Bunu yaparkende kendinden vazgeçmemelisin. Çünkü eğer tamamen ona odaklanırsan bu sefer kendine olan saygını kaybedersin ve hayat sana eziyet gelmeye başlar. Sonrada herşeyin sorumlusu onu tutarsın ve içinde büyütürsün, herşey batar sana falan. En güzeli o dengeyi kurmak. Duyarlılığından dolayı tebrik ederim. Saygı duyulacak bir insansın. Eşin gerçekten çok şanslı. Mutluluğunuz daim olsun 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılEeee bunların olacağı matematiksel olarak belliydi. Daha dur, sadece 5-6 seneye iyiden iyiye "Şu adam arabayı yanlış park etmiş" diye belediyeyi aramaya da başlar. O tam yaşına uygun davranıyor. SEN burada mahvolansın. Kıskançlıktan kuduracak. Bunlar iyi günlerin...
https://www.youtube.com/watch?v=ToJQCO-Kkhw00 Yorumla
sinemaya tiyatroya flan gidin... sevidğiniz sanatçıların konserlerine. hiç olmadı alın güzel bir film evde mısırınızı patlatıp izleyin. renk katın birbirinize. senin eğlence hayatında o yer alamıyorsa sen onunkinde olmalısın. bunu yaparken kendi eğlencenide yapmayı ihmal etme arkadaşlarınla vs çık dışarı gez toz nasıl olsa karışmıyormuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler canım :)
+1 yılSana helal olsun ki kocami aldatsam mi ki diye gelmedin buraya. Bizim cok yakin aile dostumuz var o da bundan sikayetci kadin soylemese adamin aklina gelmiyor bazi seyler. Onu sevdigini hatirlat yureklendir düzelir insallah
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki canım çok saol :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
47Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bunu olgun erkeklerden hoşlanan ve kendi civarında ki yaşlarla kişileri adam yerine koymayan hemcinslerine de söylermisin biz anlatınca farklı anlıyorlar :) soruna gelince öyle bir anlatmışsın ki. her şey yarım kalmış sende ya ondan ayrılmaya ya da onu aldatmaya mahkum gibisin konusmalarında
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır hala seviyorum o kadar da değil :)
Soran+1 yılsıcak aslında soğuk değil ama ortak nokta bulamıyoruz. denerim mutlu etmeyi :)
Soran+1 yılvur kaç gibi anladım saol :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama beni 35 yaşında güzel alımlı bir kadınsındır #Bacımsın #Ablamsın yanlış anlama beni tekrar söyleyeyim... Yaş 60 şimdi de iyi olabilirsiniz adam yani eşin 10 yıl sonra 70 yşında olacak sen ise abla 45 yaşında olacaksın afedersin hala istekli hala tam yaşında olacaksın gezmek tozmak hala isteyeceksin EVLENMİŞSİN sıkıntı yok ama buradaki sorulara 20 yaş çok dediğimizde kızan arkadaşlara sesleniyorum #ŞimdiDeğilİlerisiİçinYaşFarkınaHAYIRABLAMeniyiÖRNEK... :S
10 Yorumla #kızlar gorun la bu yaziyi ibret alin hepiniz burada 20 yasindayim 45 yasindaki adamdsn hoslaniyorum ediyorum evlencez yok 1 tane cocugu var bakarim falan gibi mal mal dusuncelere kapiliyosunuz yapmayin erkek olarak uyardik sizi dinlemiyonuz hemcinsiniz yasamis iste size guzel bir ibretlik ornek... bunu gunun sorusu yapin herkez gorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılsen de acıların kadınına bağlama seviyorum ben adamı :)
- +1 yıl
Benim acim yok ablacim seviceksin tabi kizlardan yana derdim de yok sadece burada sorulan sorular var bu konuyla ilgili hepte kizlar soruyor gorsunler diye.. simdi sen 35 yasindasin halen istegin arzun vardir da o adam ne yapcak 61 yasinda her turlu sorun dert. askiniz mezara kadar bitmesin😊
Soran+1 yılumarım. saol :)
Annemle babam arasında da 24 yaş fark var. Aşıklar. Kompleks dediğin şey olmasa daha iyi olacak. Ama babam hasta annem çalışıyor. Kompleks nedeni bu. Haricinde gayet iyiler. Umarım ne olursa senin için hayırlı olan olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılsağlık veya maddi sorun yok bizde. bizim de fazla rahatlıktan ya aslında iyi aramız da :) umarım çok saol
- +1 yıl
Yani düşün işte. Hiç sorun olmasa nasıl olacak bizimkiler :) yaşina saçma sapan yorum yapanlara aldırma. Seviyorsan umursama. Yok parası yüzündenmiş, yok bilmem neresi yüzünden. Bu tür iğrençliklerle de moralini bozma bence. Hayatına renk katmaya çalış biraz. Seyehatle vesaire, madem durumunuz da iyi :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Zaten arada ki uçurum yaş farkı ileri yaşlarda sorun oluyor. Ona bu saatten sonra anca okuma, yürüyüş vb. aktiviteler sunabilirsin. Bunun dışında pek bişey olmaz ne yazık ki..
02 Yorumla
Soran+1 yılgezmeyi de seviyor ama hafif tempo olacak tabi her şey.
+1 yılbence onunla spor yapıp gençleşmesini sağlayabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılspor yapıyoruz evet çok faydalı oluyor. saol :)
- +1 yıl
rica ederm :)
+1 yılberaber balkonda oturun aksama kadar gelen gidene bakın :) yapacak bişey kalmamış
06 Yorumla
Soran+1 yılhaha yapıyoruz çay demleyip :)
- +1 yıl
aldatmayı düşünmedinmi hiç? doğruyu söyle ama
Soran+1 yılhayır :) hala seviyorum
- +1 yıl
çok iyi ya tebrik ederim sizi. Ben daha bu yaşta sevemezken siz yıllardır birbirinizi seviyorsunuz
Soran+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım maddi durumunuz nasıl? Maddi imkanlar el veriyorsa Ramazan'dan sonra tatile gidin balayı yapın sonrası gelir gelmiyorsa da tut kolundan uyumadan gezmeye götür yalnız mı göndereceksin de
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam canım deneriz :)
+1 yılne diyebilirim zor bir yol. allah sabır versin. dertlesecek arkadaş edin en azından konuşarak rahatla.
00 Yorumla61 yaş azımsancak gibi değil bırak adamı yaşlılığını tatsın aktivite derken hıkık der gider he
12 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :) o kadar da değil
21 yasinda birisi, ilerde nasil Problemler gelebilcegini bilmesi gerek bir yasta aslinda.
Suc senin ozamanki cehaletinde.
Simdi cekeceksin.00 YorumlaAbla baban yaşında adamla evlenmişin. Zamanında yediği hurmalar şimdi tırmalıyo işte
00 Yorumlabiz burada kıcımızı yırttıgımızda haksız oluyoruz öyle bişeyin olcagı belliydi sen şimdi tam aktif yasındasın aldatmaya kadar gidersin aktif olmayan adamı kim ne yapsın
02 Yorumla
Soran+1 yılbir an bile düşünmedim aldatmayı
+1 yılben asla benden o kadar büyük biriyle evlenmem kartların altına yatmam yani xjsjdfx
01 Yorumla
Soran+1 yılyatıyorum işte ama o kadar kötü değil :)
+1 yılBu metinden anladığım tek şey adamda para bulunması.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle eğer sadece aklın ona çalışıyorsa
- +1 yıl
Senin evlilik sebebini anladık tatlım :)
Yirmi altı yaş dedi? Hayırlısı herşeyin ama neden evlendiniz yani?
06 Yorumla
Soran+1 yılsevmiştim hala da seviyorum
Soran+1 yıldaha kaliteli zaman geçirmek istiyorum
Soran+1 yılsevdim evlendim. her insan evliliğini güzelleştirmek isteyebilir
Sen hayatının baharındasın oda yaşlılığın evrelerinde.. sen heyecan arıyorken o huzur arıyor. başlarda güzeldi diyorsun sonunu hiç mi düşünmedin...
06 Yorumla
Soran+1 yıldüşündüm ama üstesinden gelebileceğimi biliyordum. hala da öyle düşünüyorum
- +1 yıl
bazı şeyler seninle alakalı değildir. Yaş 61 olmuş adam artık yaşantısında sessizlik huzur arıyo sende tam tersi hayatını yaşamak istiyorsun. farklı dünyaların insanı olacaksınız gittikçe. yani 10 sene sonra 71 olacak ki allah gecinden versin belkide ayakta durmaya mecali kalmayacak. o zaman ne yapmayı düşünüyorsun. 5 - 10 yaşı anlarımda 26 yaş.. bile bile lades yapmışsın. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılartık ne sorun olursa olsun asla boşanmayı düşünmüyorum. kaç yılın hatrı var. yaşlandığında bakmak isterim
Soran+1 yılhaklısın saol :)
+1 yılYani adamı tekrar canladr hayata dönzer sana ayak uydursun biraz bırakmak yanlış olur kolay bunları yapmakta sana bir iki taktik verim 20 lik adama taş çıkartr
05 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
İstermisin
Soran+1 yılolur
- +1 yıl
Bana ulaş
- +1 yıl
Merak etme sapıklk yapmm yaparsam enģellersin
Evden bakkala çıkamayan ks kizlarinin hayali senaryolari
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. eskı gunlerı hatırlat belkı faydası olur ama o da kendını yıyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kendini yiyordur mesela anlamadım?
Soran+1 yılhaklısın olabilir ama inan ben onun yaşlanmasını hiç sorun etmiyorum aslında. o böyle kendini çekiyor
Soran+1 yılanladım. saol :)
+1 yıladamın içi geçmiş yahu bu saatten sonra ne aktivitesi? çok çok çay demlersiniz :/
04 Yorumla
Soran+1 yılevet çok sık çay demliyoruz :)
- +1 yıl
bak bişi söyleyim mi, sen en iyisi balkonu çiçeklerle falan donat, daha doğrusu çeri domatesleri, salatalıklar, sivri biberlerin falan olduğu şirin bir bahçe gibi:) abimiz bu saatten sonra bu işlere merak salacaktır. yaz da geldi.. biraz daha ileri götürüp fesleğendi, menekşeydi falan diker. hani olurya kendine de pay çıkarmış olursun biraz, bakarsın bir iki tane gül serpiştirir falan;) fakat sen sen ol, salatalıkları falan büyük cinslerden seçme ki, altında ima aramasın ;)
Soran+1 yılzaten sera ekiyor profesyonel olarak :) severiz öyle bahçe şeylerini benim de tarlam falan var :)
- +1 yıl
siz benim bahsettiğim aşamaları falan bir tık öteye taşımışsınız:) kız değiştirme zamanı gelmiş adamı, sen hala aktivite falan diyosun:) şaka bir yana, henüz o kadar tecrübeli değilim:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde sözlümle aramda 14 yaş varböyle şeyleri görünce sözü atasım geliyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki yaş farkı benden büyük. Geçmiş olsun... Buda örnek olsun genç kızlara bence.
10 Yorumla
+1 yılişte şimdi senin işin zor cinsellikte yoktur artık :(
02 Yorumla
Soran+1 yılvar biraz :)
- +1 yıl
oda sana yetmez işte 5 dakikada sönüverir :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBanada şu an 30 yaş büyük biri evlenme teklifi etti ne demeliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen şu an 19 yasindayim 35 yasinda birini seviom. Bunu gorunce aklim karisti. Gercekten cokmu sorun yas farki?
03 Yorumla
Soran+1 yılama bizim çok fazla sizin o kadar değil.
Cevap sahibi+1 yılEvet ams ynede sorun olurmu acaba. Ben yaninda cok kucuk duruom o cok olgun
Soran+1 yılsorun ya. bakma ben yine yaşıma göre çok olgundum. düşünce olarak hala sorun yaşamıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu soru kendi yaşından +10-15 yaşındaki erkeklerle evlenmek isteyen kızlara ibret olsun
00 Yorumla
+1 yılHayirda ne bekliyodun hic yaslanmicak miydi su anda 35 yasinda bir koca istemez miydin
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki biliyordum. ben yaşlanmasından şikayetçi değilim o kompleks yapıp çekiyor kendini. ondan başkasını da hala istemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun seviyodumdan sonrasini okumadim :D olgun degil bayaa moruk seviyomussun :D
00 Yorumla
+1 yılAşk kişiyi hayata bağlar sen onu kendine yeniden aşık ettir
00 Yorumlaaboww apla dikkat et amcaya fazla yorma hıkık diyr gider valla :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. hass bende olgun severım hadı 10 15 eyvallah da sızın aranızda milatlar gecmıs be ablacım
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, sizinle iletişim kurmak istiyorum. Benzer bir durumdayım karar aşamasında bana ulaşır mısınız? 🙏🏼
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeredeyse yaşın kadar yaş farkı var en başında hata etmişsin
00 YorumlaOnla ancak kitap okursjn okursun olene kadar ayrilma
01 Yorumla
Soran+1 yılayrılmam zaten yaşlılığında falan bakmak isterim
+1 yılbana 6 yaş fazla geliyor
00 Yorumla
+1 yılçocuk yapsaydınız bari onunla oyalanırdın...
04 Yorumla
Soran+1 yılvar çocuğumuz ama çabuk hamile kaldım. şu an 13 yaşında kocaman ki küçük olsa oyna falan. onun da kendi çevresi var :)
- +1 yıl
çekilmez çok sıkıcı ayrıl kurtul , çocuğuda bırak..
Soran+1 yılne biçim akıl ya.
- +1 yıl
o zaman hacca gidin hobi olarak
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalkıyor mu bari amcanın ki?
05 Yorumla
Soran+1 yılevet :)
Cevap sahibi+1 yılya sen çok palavera anlatıyormuşsun gibi geldi bana?
Soran+1 yıl76 yaşında adamın bile çocuğu oluyor sen benim kocama mı yaşlı diyorsun
Cevap sahibi+1 yılyok kocan gençmiş ne ki 61 yaşında? yarın lunaparka götürde biraz oynasın.
sen dalgamı geçiyon ciddimisn yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılciddi gayet
Allah askina bunu babana sorsana
10 Yorumla
+1 yılBirlikte gitmediğiniz şehirlere gidin..
00 Yorumlanerenin sahibi bey amca
01 Yorumla
Soran+1 yılboşver şimdi tanınmasın :)
Ben buna karsiyim 26 yas ne ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin para olmadığı gerçeğidir bu👍😪
00 Yorumla 60 yaşında bir adam ne sever bilemeyiz ki
00 Yorumla
+1 yılayrıl bence olmaz öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılmam
- +1 yıl
sevgilin olimmi :)
+1 yılSimdi degil ama ilerde cok sikinti cekeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. kaç cmdi :D onun için evlendin demi
00 YorumlaCok problem olmuyormu yas farki
02 Yorumla
Soran+1 yılçok değil aslında.
Gizli Üye(36-45)+1 yıloha l*n babandan da büyük mk :D
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil babamdan 5 yaş küçük :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenç bir sevgili bul kendine.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaranızda 3 nesil var herhalde ne bekliyordn
00 Yorumlaebenin nikahı yuh
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. Tatile cıkın
00 Yorumla
+1 yılDedeyi nerden buldun
00 YorumlaYok artık 26 mı.
00 Yorumla
+1 yılSabır
00 Yorumla
+1 yılHaketmişsin.
00 Yorumlatombala oynayın