17 yaşındayken evlendirildim. şu an 30 yaşındayım. 2 çocuğumuz oldu. kocam benim küçük oluşumu hiç anlayışla karşılamadı. hep onun yaşıtı kadın olgunluğu bekledi. yaptığım her yemeğin mükemmel olmasını istedi. beğenmezse bağrındı bir daha yaptırdı. ama her işe koştururken sen küçüksün yap demesini biliyor. aşırı kıskanç. hem güzel giyinip yanında hoş görünmemi istiyor sonra da kıskançlık krizlerine giriyor. kaynanam baştan benim suçum olduğunu düşünüp kızıyordu bana. o da anladı artık oğlunu. ben bu kadar erken büyümekten annemden bile olgun olmaktan gerçekten çok yoruldum. ayrılmak istemiyorum eşimden bu kadar yıl tabi ki aşık olamadım ona olmam da mümkün değil ama alıştım ona. çocuklarımın babası olarak seviyorum. fakat şu bunalımdan nasıl kurtulurum psikiyatriye falan gittim durdum hiçbiri işe yaramadı?
Cevabın nedir?
Yorumlerından anladığım kadarıyle nefret etmiyorsun, çocuklarının babası olduğu için seviyorsun bu iyiye işaret :) Bu durumdan kurtulma şansın ancak bakış açını değiştirerek olur. Misal: sen ondan yaşca baya küçük olduğun için sana daha rahat kızabiliyor ve eleştiriyor, olgun bir kadın gibi olmanı istiyor olduğunda da kıskanıyor, bunların zamanla düzelme ihtimali yüksek, çünkü eşinin kendince haklı yanları var. Empati kurmaya çalış, bakış açını en kolay bu şekilde değiştirebilirsin ve onu daha iyi anlarsın, busayede de dahamutlu olursun. Genelde olumlu yönlerine odaklanmaya çalış ve unutma hiç bir evlilik dört dörtlük değildir. Nacizane tavsiyem eşinle olan sorunları çevrenle ve akrabalarınla asla paylaşma, bunu eşine duyururlar ve daha büyük sorunlar çıkar, birde seni dolduruşa getirirler, muhtemelen ağzını arayanlar vardır çevrende, asla prim verme. Eşinlede bu konuda konuşabiliyorsan konuş, sözlerine başlarken kendini eleştirerek başlarsan misal: canım senin bana kızmanı ve vs. vs. Anliyorum, önceden küçüktüm ama artık olgunlaştım , hatalarımı anladım dersen adamın elini kolunu bağlamış olusun ;) şayet çok aksi değilse bu konuşmadanolumlu sonuç alırsın. Bolca yürüyüş yap ve sırf bayanların gittiği kurslara gidebilirsin, bu tarz faaliyetler seni rahatlatır ve nefes egzersizleri, diğer egzetsizlerden yap, kendine zaman ayırmaya çalış. Sakın karamsar olma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılayrilmaniz gerek kendininize hayati zorlastirmayin siz kendi hayatinizi degil kocanizin hayatini yasiyorsunuz daha cok gencsiniz bu boyle dvam edicek ve bana gore kocanizin yasi gectikce kiskanclgi daha da artacak aradaki yas farki daha da belirginlesecek ve hep kendinizden buyuk kadin rolun burunmus olucaksiniz
22 Yorumla
Soran+1 yılyaşı gittikçe daha sakin biri oluyor. bu yüzden sabretmek istiyorum
- +1 yıl
sizin karariniz tabiki de ben sadece kendi fikriimi soyledim
+1 yılYorumlara baktığımda bir kaç kişi aldat onu demiş ama bu yanlış olur sonuçta aynı yastığa baş koyduğun insan. Zor bir durum bunu onu karşına alarak konuşmalısın onun bu davranışlarının evliliğinize zarar verdiğini söyle sorunlar karşılıklı konuşarak çözülür evlilikte bazen inişli çıkışlı dönemler oluyor böyle zamanlarda inan sabretmek en iyisi boşan demiyorum çünkü bir yuva kolay kurulmuyor ve seviyorsun sende onu ki sabrediyorsun Allah yar ve yardımcın olsun.
Umarım her şey gönlünce dilediğin gibi olur.
Hoşcakal.02 Yorumla
Soran+1 yılçok aklı başında bir yorum oldu teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Psikolog ya da psikiyatriye gidenlerin çoğu asıl gitmesi gerekenlerin çileden çıkardığı insanlardır. Kocan gitsin bence. Yanlış anlama da, kaç yaşına gelmiş kaç çocuk olmuş, huysuz katırlar gibi tepinmenin anlamı yok. Baştan yanlış yetiştirilmiş bir çocuk. Senin de yaşın küçük olduğu için doğru tarafa çekemezsin. E insanda biraz da vicdan olacak ki, acaba ben bu insanı kırıyor muyum üzüyor muyum diye düşünsün. O da yok. Hiç olmadı kayınvelideyle konuş, aldırsın kocanı daha geç olmadan 😁😁
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
28Cevap
kocanla birlikte hoşlanabiliceğiniz aktiviteler yarat sana minnetler olabiliceği şeyler yapmaya çalış mutlu olabiliceğiniz programlar yap tanıdı çıkarmaya bak giden zaman geri gelmez kıymetini bilmeye çalış sadece kötü yanlarını düşünürsen mutlu olamazsın ve acı bu kadar acı olmasaydı tatlıda bu kadar tatlı olmazdı. bu senin kılavuzun olsun ;)
00 Yorumlaesinle cok problemim yok diyorsun.. olan problemler icinse pek yapacak birsey yok... 56 yasina gelmis bir adami degistiremezsin bundan sonra, olsa bile cok zor bir ihtimal.. kendine farkli ugraslar bul.. evde seni rahatlatacak hobiler edin... kafan dagilirsa psikolojin duzelir ve sen de rahatlarsin..
01 Yorumla- +1 yıl
Bosansin
+1 yılEvlenirken ailen hic sana sormadimi. Muhtemelen adam zengindi gemen verdiler seni ama. Neyse bu durumu yasayan turkiyede milyonlar var ve cogu bosaniyo. Bosanmak cozum degil. Psikyatrda tek basina cozum degil. Hobi bul kendine. Unv okumadiysan oku. Biseyler yapmaya calis. Kocanda canini cok sikarsa restini cek kuzu gibi olur o restten sonra ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılBugun bagrindi durdu bana. Ona moralim bozuktu ya abarttim ben de adami fazla kotuledim :)
- +1 yıl
Nasil mutluysan oyle ol
+1 yılSeni cinsel, duygusal, maddi yönlerden tatmin edebiliyor mu? Kaputu ve motoru sağlam mı yani? Bir eksiklik hissediyor musun? Peki ya sana karşı şiddet uyguluyor mu? Bunlara vereceğin cevaba göre fikir yürüteceğim.
018 Yorumla
Soran+1 yılevet tatmin konusunda sıkıntı yok. şiddet diyemem ama kızınca şöyle bir kolumdan çeker silkeler falan can acıtıcı bir şey değil ama.
- +1 yıl
Cinsel, duygusal yönlerden tatmin ediyorsa, evine, ailesine, çocuklarına da bakıyor, muhtaç etmiyorsa allahdan belanı arama. Seni de seviyor duygusal tatminde de sıkıntı yoksa. Olan olmuş, yapmışsın vaktiyle bir yanlış evlilik. Şikayet etmeni gerektirecek bir durum yok ortada. Kır dizini otur. Evlilik budur. Kimi bekarlar evlenmeden önce evliliği Rio Karnavalı zannediyorlar. Ama evlilik güzel bir şey, yaşıt olmasanız da. Şükret.
- +1 yıl
Zaten 13 yıldır evliymişsiniz. Bu süre zarfında da olgunlaşmışsındır. Eşinin ufak tefek olumsuz davranışlarına ve küçük baskılarına katlanarak evliliğini devam ettirmek zorundasın. Şikayet ettiğin nokta ne onu anlayamadım. Ben büyük bir problem göremiyorum. Vaktiyle evlenmeseydin kendinden bu kadar büyük adamla. Ama olan olmuş. Katlanarak devam ettireceksin.
- +1 yıl
Anlaşılan bu şekilde kendine bir dost bulup, bir sevgili bulup kocana ihanet etmek senin niyetin. Sakın ha yapma. Çocuklarını düşün. Yuvan bozulursa olan çocuklarına olur. Yoldan çıkan anne babaların cezasını çocuklar çekiyor. Bunun örnekleri çok.
Soran+1 yılya sen nasıl böyle bir iftira atabiliyorsun kendine gel benim asla öyle bir niyetim yok
- +1 yıl
Peki şikayetçi olduğun nokta ne? Onu söylemiyorsun ki. Başkalarının bu paylaşıma ne anlam vereceğini sanıyorsun?
- +1 yıl
Ben iftira atmadım. Yazdıklarından yola çıkarak amacını anlamaya çalıştım. Kusura bakma. Burada başka anlam yok. Katlanıp, şükredip devam ettireceksin evliliğini. Şikayet etmeni gerektiren bir şey yok ortada.
- +1 yıl
@PretyKaty sizce nasıl mutlu olabilir acaba afedersiniz? Aklın yolu bir, kimin ne söylemesini bekliyor acaba? Ya şikayet etmeyip yaptığı hatanın sonuçlarına katlanarak şükredip ufak tefek sorunlara katlanacak, ya yaşına uygun bir sevgili bulup ara sıra onunla kaçamak yapacak, ya da boşanıp başkasıyla evlenecek. Başka nasıl mutlu olacak acaba? Bu üç seçenekten başka fikri olan var mı? Vaktiyle akıllı ve mantıklı kararlar alsaydı kendini farklı bir hayatın içinde bulabilirdi şu an. Hayır yani evleneli 13 yıl olmuş, 2 tane çocuk yapmış, kendisini gerek duygusal, gerek cinsel, gerekse maddi yönlerden kusursuz şekilde tatmin eden bir kocayı böyle ufak tefek şeyleri sorun ederek bu ortamlarda gıyabında şikayet etmesi ne kadar doğru söyler misiniz? Kimin yaptığı rezalet acaba; bu kadının yaptığı mı, benim yorumum mu? Başka ne düşünülebilir? Akıl ve mantık terazinizle tartın lütfen. Adamı biraz da kendi huyuna, suyuna yönlendirmek biraz da kadının elindedir.
- +1 yıl
Kocasından memnun. Hayatında bir eksiklik var ama ne olduğunu bilmiyo. Şu sitede o kadar saçma he soru varken şu soruya mı takıldın yani? Ne yapmalıyım diye soruyo, ne var bunda? bir fikrin yoksa aşağılamak, küçük düşürmek yerine yorum yapmasan daha mantıklı değil mi? Evlendirildim demiş zaten, aşık oldum, çok sevdim evlendim dememiş. Kendi hatası değil.
- +1 yıl
@PretyKaty dünyada aile sıcaklığına, cinsel ve duygusal yönlerden tatmin olmaya, sevmeye, sevilmeye, sevişmeye aç yaşayan o kadar çok insan var ki.. Öyle kocalar var ki çalışmayan, karıyla, kızla, kumarla para yiyen, sürekli alkol alıp şiddet uygulayan, evine bakmayan vs... Bu kadının yaptığı bu hareket kocasına karşı nankörlükten başka bir şey değil açık söylüyorum. Onun bu evliliği yapmasına sebep olan veya göz yuman anne ve babasıysa eğer onları sorumlu tutmalı ve onlardan yardım istemeli. Yok eğer onların rızası dışında bu evliliği yapmışsa sonuçlarına katlanmalı. Kendi eden kendi bulur. Ben 33 yaşında omurilik felçli biriyim. Tekerlekli sandalye kullanıyorum. Hiç kimse benimle sevgili olmadı, gerek duygusal, gerekse cinsel yönden kimse yaklaşmadı. Yıllardır cinsel ve duygusal yönlerden öylesine açlıklar içindeyim, bir aile sıcaklığına, sevmeye, sevilmeye, sevişmeye öylesine muhtacım ki yerimde başkası olsa yıllar önce intihar ederdi belki. Bir damlacık mutluluğa muhtacım.
- +1 yıl
@PretyKaty Hadi evlilikten umudu kestim de lira süreliğine de olsa beni mutlu etmeye, bana çare olmaya yaklaşan hiç kimse olmadı. Ben ne yapayım? Ölmek istiyorum. Bu kadın sahip olduğu şeylerin kıymetini bilmeli, pireyi deve yapmadan şükredip oturmalı.
- +1 yıl
Bu konuda suçlamanı hata buluyorum sadece. Yorumlardan ve sorusundan okuduğum kadarıyla kocasından yakınıp şikayet etmiyo. Sadece nasıl mutlu olabilirim diye soru soruyo. Yaşça büyüğümsün saygısızlık yapmak istemem ama ''kocanı aldatmak istiyosun'' düşüncesi gerçekten benim bile zoruma gitti. Suçalamak yerine çözüm üretmek daha yararlı, mantıklı değil mi?
- +1 yıl
Yani kısa süreliğine de olsa demek istedim.
- +1 yıl
@PretyKaty küçük bir bebekken sakatlanmışım ben. Kendimi bildim bileli böyle yaşıyorum. Aklın yolu bir. Başka söyleyecek bir şeyim yok. Her zaman söylediklerimin arkasında durdum. Bu söylediklerimin de arkasındayım. iyi günler
- +1 yıl
@PretyKaty ortada çözüm üretilecek bir sorun yok ki. Şikayetçi olduğu noktayı sordum o da yok. Nasıl mutlu olabilir? Akıl var mantık var. Cevabı klasik. Şükredip ufak tefek şeylere katlanacak. Başka cevabı var mı? Yok. Mantıklı düşünse bu paylaşımı yapmazdı. Kocası bilse ne der bir düşün bakalım bu paylaşımını. Adamın gıyabında yaptığı paylaşıma bakın.
- +1 yıl
@PretyKaty Ben evli olsaydım ve eşimin böyle bir paylaşım yaptığını öğrenmiş olsaydım çok fena kırılırdım. Onurumu ayaklar altına alınmış hissederdim. Bir daha eşime karşı hiç bir şey eskisi gibi olmazdı.
+1 yılevlılık danışmanına gidin kocanın elinden tut gel hayatım de gonlunu yap gotur bılsın adamcağız boylece mutlu eder seni zor bişey değil kaç evlılık kurtuldu boyle benım arkadaşımda gitti karısı çekiniyordu anlatmaya bana soyledi ilk başta gonulsuz gıttı şimdi bana dua ediyor gidin abı koca koca insanlarsınız sorunlarınız bır uzmana anlatın çözum bulunur hem zor değil ! en azından konuşmuş olursunuz bazı şeyler tazelenır bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılŞu hayatta senden degerli hicbir sey yok. Zorla evlendirilmissin cocuklugunu bile yasayamamissin ve bir suru dert sıkıntı. Daha da genç sayilirsin asik olmadigin bir adamla omrunun geri kalanini gecirme
02 Yorumla
Soran+1 yılBugun bagrindi bana ona moralim bozuldu ya yoksa cok kotu biri degil ben abarttim sanirim su an daha saglikli dusunebiliyorum. O kadar da degil sevmisim ben onu :)
- +1 yıl
Iyi bakalim 😃
Konuşsan olmuyor mu? Anlamıyorsa bir iki yapma en fazla bağırıyorsa psikiyatriye beraber gidin baktın vuracak gibi ayrılabilirsinde çocuklar üniversite kazandıysa falan. Gelirin varsa daha rahatsın
02 Yorumla
Soran+1 yılartık güzel yemek yapıyorum o konuda uzlaştık :) ama kızacak başka bir şey bulur çocuk eğitir gibi eğitmeye çalışıyor karısı olduğumu unutuyor
Çocuklarının babası olabilir fakat hayat senin hayatın. Niye zindan ediyorsun hayatı kendine? Severek evlenmemişsin, sırf çocukların için katlanmak zorunda değilsin bu duruma.
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyi bir secenegim yok ki. Esimden ayrilirsam simdikinden daha mutlu olmayacagim. Ben mutlu bir evlilik istiyorum onunla.
- +1 yıl
Hayatın önüne ne güzellikler çıkaracağını bilemezsin. Yaşın henüz geç değil, sevdiğin ve seni çok seven biri çıkardı elbet karşına bir gün. Yine de yuvamı dağıtmak istemiyorum diyorsan önce eşinin bakış açısını değiştirmek lazım. Eşinle birlikte bir uzmandan yardım alabilirsiniz bu konuda. Yalnız uğraşlar sonuç vermeyebilir de. Hayatını baskıcı ve sevmediğin adamla tüketmek zorunda kalabilirsin. Bunu da göze almak lazım.
Soran+1 yılBugun kocam bana cok bagrindidiye moralim bozuktu ya abaarttim aslinda cok kotu bir adam degil. Beni de seviyor. Sacmaladim ben :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. Seni kendi yaşıtında bir adama veren babana sovmek gerekir. 2 Kızı yaşındaki bir çocuğu nikaha alan adama mahalle dayağı gerekir. 3. Artık belirli bir olgunluktasın kafana silah mı dayadılar ayrıl. Bu hayatta mutlu olamıycaksan neyi bekliyorsun bir an önce davayı aç.
02 Yorumla
Soran+1 yılboşanmayı düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılOzaman isyan etmiyceksin hanım abla. Yaşadıklarından ders çıkar varsa ya da olursa kız çocuğunu yaşlı adamlara verme
çocuklarına odaklan.. onlarla mutlu olmayı sec.. o hayatdan daha buyuk keyf almanı sağlar.. kendıne hobı edın zamanın nasıl gectıgını bılmedıgın seyler mutlaka olacaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne yapabilirsin konusunda bir şey söyleyemem neticede nelerden mutlu olduğunu bilmiyoruz bu yüzden mutlu olduğun şeylerle ol diyebilirim anca.
02 Yorumla
Soran+1 yılkocam da her şeyi kıskanıyor ha balkona çıkmak bile sorun
Biraz değişik gelebilir ama kocanla herşeye devam et yalnız bir erkek arkadaşa ihtiyacın var seni mutlu edicek sana değer vericek onunda herşeyi kabullenip yola böyle devam edebilirsin yapabileceğin en iyisi bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Neden istemedigin biriyle evlendirdiler neden karsi cikmadin en basta :/ olmusla ölmuse cagre yok ne dyim ki o adamin da degisecegini sanmıyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılaileme bakarak daha iyi ama babam bu kadar sahip çıkmaz.
Soran+1 yıldeğil. ikisinin de ancak parayla bağı kuvvetli. eşim çok zengin. sırf onun için verdiler. hala da benimkilere para verip durur. onlara göre daha ne olsun
- +1 yıl
Himm hem biz hem sen rahat edersin kafasi bu :) bu tür bazi insanlar dini de one surup evliligin olmasini kolaylastirirlar sonra disardan goren insanlar musluman yobaz damgasi basar ne yazik ki :/ para sevdasi... aile baglarini kuvvetlendir diycem ama nasil tepki verirler hic bilmiyorum tanımıyorum onlari sen esinle bu konuyu konustun mu hic sana daha duzgun davranmasini istesen?
Soran+1 yılgit gelleri oluyor bir ara ters bir ara çok iyi o da değişik adam :)
Soran+1 yılSu an en cok beni delirttiler :) bazen gidiyorum ben onu seveyim opeyim belki ilgi istiyor diye ama hicbir sey degismiyor sorununu anlayamiyorum
Soran+1 yılAynen asiri bir sey yok aslinda neyi kafaya taktigimi ben de bilmiyorum ki adam yasina gore oldukca genc fikirli bana uymaya calisiyor. Haksizlik ediyorum sanirim :)
Soran+1 yılBen oyle bir an bunaldim sanirim bugun cok bagirdi bana o yuzden moralim bozuktu yoksa sikayet etmemem sukretmem lazim baskalarina gore iyi ya daha ne olsun. Cok tesekkur ederim olumlu dusunmeme yardimci oldu :)
Yahu bir keç sene sonra ölecek zaten sen hala genç olucak boş ver bamya DİŞİNİ BİRAZ DAHA
02 Yorumla
Soran+1 yılay ne kadar kötü olursa olsun bir insanın ölümü istenir mi ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 26 yaş büyük biriyle nasıl evlendin. inanılır gibi değil
01 Yorumla
Soran+1 yılduyulmuyor ama çok var aslında böyle evlilikler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSabret.
İnşallah sonu selamet.
Allah bilir işini...
Sık dişini.10 Yorumla Aman ablam ya bir daha mı gelcen dünyaya boşa gtsin
13 Yorumla
Soran+1 yılboşayıp da napıcam. eskisine göre bazı şeylere alıştım aslında
- +1 yıl
şimdi 30 yaşında genç kanı kıpır kıpır bir anne olman gerekirken psikiyatri kapılarında uğraşmışsın hikayene üzüldüm açıkçası. 56 yaşında bir adam. ne bileyim benim amcam ve yengem arasında da 14 yaş varmış yengem çocuğu evde bırakır ip atlarmış kapıda ama amcam işten gelince braz daha oynasın diye yemek bile yaparmış. yani onun seni büyütmesi gerekirdi diye düşünüyorum. kendine hobi bul kitap okumak olur dikiş, örgü vs olur. kendini ona ada çok daha mutlu hissedeceksin. psikiyatri uyuşturucuyu reçete ile satan bir kurum bana göre.
Soran+1 yılkullanmıyorum artık ilaçları. benim eşim de beni eğitmeye çalışıyor çocuk gibi ama sert bir babalık yapıyor. ben zaten 17 yaşındayken de 30 yaşında gibi olan bir kızdım. büyük olmak kaderde varmış sanki :) beni değiştirmeye çalışması üzüyor
+1 yılkaynanan hala yaşıyor mu senin ya. o değil de sen diri diri gömülmüşsün be arkadaş.
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha kaynana benden sağlam. ya o kadar değil aslında gömülme falan ben de başlığı fazla karamsar yazmışım :)
- +1 yıl
:) yaş farkı çok fazla ama ya.
Seni onyedi yasinda senden o kadar buyuk adamla evlendiren akla acirim ben. Allah islah etsin.
00 Yorumla
+1 yılhayatını mahvetmiş öz ailen. okurken bile sinir oldum ben. daha fazla konuşmiim en iyisi.
00 YorumlaSenin degil onun bir psikolaga gitmesi lazim aslinda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılkart pardon ''olgun'' erkek meraklısı kızlarımıza gelsin bu soru ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılsorun adamın yaşında değil ki bence kendisinde
- +1 yıl
aranızdaki yaş farkından kaynaklanıyor sorunlar
''kocam benim küçük oluşumu hiç anlayışla karşılamadı. hep onun yaşıtı kadın olgunluğu bekledi. yaptığım her yemeğin mükemmel olmasını istedi. beğenmezse bağrındı bir daha yaptırdı. ama her işe koştururken sen küçüksün yap demesini biliyor. '' yazmışsın yukarıda
aynen kopyala yapıştır yaptım
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Eşini de al bir evlilik danışmanına git..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu oldugu gibi kabullen. Dindar misiniz nasilsiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yıleşim değişik biri hem inançlıdır hem de içer falan o konuda rahattır ben de dindar değilim o konuda sorun yaşamıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yıl17 yaşında nasıl öyle bir insanla evledirdiler seni?
02 Yorumla
Soran+1 yılpara
- +1 yıl
:( sattılar mı seni inanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKocanız size iyi davranırsa kurtulabilirsiniz belki bunalımdan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim evlendirdi seni o yaşta abla annen falan mi nasil bir vicdan zihniyet 17 yasinda kiz evlendirilmi be
04 Yorumla
Soran+1 yılbabam evlendirdi
Cevap sahibi+1 yılşu an yasiyorlarsa ne dusunuyorlar
Soran+1 yılhala memnun bir daha doğsam yine ona verecekmiş
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm adına gençliğin boşuna gitmiş
+1 yıl17 yaşında 43 yaşında babandan bile büyük adamla evlenmişin ne bekliyordun
06 Yorumla
Soran+1 yılben de koşa koşa evlenmedim zaten
- +1 yıl
Nasıl oldu
Soran+1 yılbabam verdi
- +1 yıl
Neden derdi neymiş
Soran+1 yılpara
- +1 yıl
Kendini satsaymış
+1 yılGenç kariyi s. meyi biliyo nazını da çeksin. Bosan yaşlı adamdan
00 Yorumla
+1 yılbosanmak en iyisi bence neden evlendinki o yaşta
15 Yorumla
Soran+1 yılevlendirildim. boşanmayı düşünmüyorum. iki çocuk var eşime de aşık olmasam bile nefret de etmiyorum. hem yaşı gittikçe daha sakin biri oluyor
- +1 yıl
cocukların yaşı cok kücük değilse ve sen ekonomik yönden kendi başına ayakta durabilceksen boşan durman hata
Soran+1 yılaslında boşanmayı kendim istemiyorum sanırım. evliliğimiz daha mutlu olsun istiyorum sadece
- +1 yıl
bence cok zor sen 30yaşında gençsin hala eşin 56 falan sanırım olmaz yani bana göre. ya böyle devam et ya da boşan ama boşansan da pek bişey değişmicek gibi?
Soran+1 yıldeğişmez. ne değişecek sadece yalnız yaşamış olurum. sorunum eşimle şu anki diyalog değil aslında. geçmişte birikenler. yoksa eşimin çok da bir şey yaptığı yok bana
Konuşmak ise yaramadı mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Hayatın gençliğin gitmiş çok üzüldüm inan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kurtulmanın imkanı yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılayrılmak istemiyorum zaten ama mutlu olmak istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan yanlışlık olursa böyle olur. .. :(
00 Yorumla
+1 yılkocanı karşına alıp konuşmayı denedin mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılevet doğru düzgün konuşulmuyor bile
- +1 yıl
hep yaş farkından oluyor bunlar, ayrı dünyaların insanlarısınız. Zorla mı evlendirdiler?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
kıyamam.. Umarım yoluna girer her şey
Soran+1 yılteşekkürler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılya ayrılcan ya da ızdırap devam edicek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılKonusacak birine ihtiyacin var senin
03 Yorumla- +1 yıl
Hem 26 yas buyuk diyosun ilerde cinsel ihtiyacini karsilayamayinca napicaksin
Soran+1 yılterket lütfen sorumu
- +1 yıl
Hakikat ama bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldat onu çok ciddiyim.
13 Yorumla
Soran+1 yılo kadar da değil
- +1 yıl
Sen gel bana ver bak nasıl oluyor verdiği nasihata bak
- +1 yıl
Ahlaksız nasıl nasihat veriyorsun gel sende bana ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşa giden bir hayat
01 Yorumla
Soran+1 yılne güzel iki evladım var o kadar da değil :)
Gerçekten üzücü bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl26 yaş az bir rakam değil. Otur konuş kocanla
01 Yorumla
Soran+1 yılPek konusturmuyor ama neyse ya ben alistim ona
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkıllı adammış sefasını sürmüş taze hatunla :-D
02 Yorumla
Soran+1 yılbir de kıymet bileydi ben de sefa sürerdim onunla ama :) ah erkekler her yaşta aynı
Cevap sahibi+1 yılYok be sen benle olaydın ohooooo
ohaa mınakoim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüzelme var mı
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneye karar verdin
Cevap sahibi+1 yılçıkabildin mi durumdan
Cevap sahibi+1 yılGelişme var mı
Cevap sahibi+1 yılee melankoli misin
Cevap sahibi+1 yılsonuç
Cevap sahibi+1 yılboşandın galibaaa
Devamını Gör(29)