1 aylık bir ilişkim var çokta güzel gidiyor ama dün gece sevgilim ile konuşurken konu tatile geldi bana git bikinili resmini çek gönder dedi bn doğuda yaşıyorum böylede bir resim göndermek istemiyorum o zaman git şortlu çek üstünde sadece iç çamaşırın olsun diyo ben kabul etmedim bu sefer kızdı böyle birşey yapmadım diye kızacaksada kızsın
Cevabın nedir?
+1 yılBoşver dallamayı ciddi bir ilişkide adam 1ayda elini zor tutuyor senin bu adam nasıl bir adam söyliyimmi sen çekip atıcaksın güvenim o seni arkadaşlarına sergilicek olum konuştuğum kız vardı ya soydum onu pff vücuda bak ne yapılır ne yapılmaz diue hemen hayal kurarlar sen öyle bir kız değilsin o yüzden kendine yakışır birazdaha şerefli birilerine bak
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğru yoldasın;)
Bunu batıyla doğuyla filan alakası yok.
1 aylık değil 1 yıllık sevgilinde olsa çıplak resim gönderme!
Kimin ne olacağı belli değil 3 gün sonra ayrılırsınız pişman olursun.
Eğer bunun için kızıyorsa sen daha fazla kız.
Gerekirse ayrıl. Tavrını koy. Kırmızı çizgilerini göster..11 Yorumla
Soran+1 yılzaten ben ona gerekli açıklamayı yaptım zaten plajda giyicem o kadar kişi görücek o ara zaten tatilde çektiklerimi ona göndericem demiştim oda inata bindi iilla şimdi gönder dedi
Ya da dışardan farklı içerden farklıdır olay. 1 aylık bir ilişkide seni hemen benimsemişte olabilir. Ya da bikini giyiyosun elalem görüyor ben neden göremiyorum demek istemişte olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılama ben ona tatilde resim atarım dedim dediğin gibi 1 ayda hemen alıştık birbirimize ben çokta seviyorum ama şimdi göndermek istemiyorumö
Soran+1 yılişte valla duygularıma tercüme oluyon
Soran+1 yıloda diyorki bendenmi utanıyon
Ne sapık adam da bak sana diyim bu işin bir ileri seviyesi p*rno film seti :/
Kaç kurtar kendini :S
Çocuk ne içior böle bonzai mi? :/
:D00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
79Cevap
Yani 1 ay diyosun. Tamam belki de çok alıştın sevdin. ama yinede senin durumunda biri istemiyorsa böyle gibi birşe yi sırf o istiyor diye yapmamalı. Ki o ister sende atarsın ondada sorun yok tabi. Zaten giymek için aldığın birşeyi ilk sevgilinin görmesinde hiç bir sakınca yok. Onu da bu durumda direk suçlamak istemiyorum açıkçası.
00 Yorumla
+1 yılO erkek arkadaşın seni sevmiyo niyeti belliki 5 dakikalık bir zevki için beraber seninle eğer gerçekten sevseydi böyle birşey düşünemezdi dahi ben sevdiğim kızı öpmeye kıyamazken elin oğlu bikinili foto istiyo sence bu ilişkide aşkmı cinsel ilişkimi ön planda aşk yok sizde sevgide yok senin yerinde olsam dakika durmam bırakırım
00 Yorumla
+1 yılhata yapma sakin bgun sevgilin yarin düsmanin olur, ve ayrildiginizda ya da isteklerine uymadigin Zaman o resmi koz olarak kullanacaktir, örnekleri dolu, sonra ben ne yaptim dememek icin asla bu hataya düsme
10 Yorumla
+1 yılbak şimdi ilk şortlu iç çamaşırlı fotograf ister sen atınca şortsuz ister onu atarsın sütyeni çıkar der öyle atarsın donu çıkar der en son elinde o fotoları arşivler ve derki benimle sevişmezsen o resimleri internete yayarım onun kölesi olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin ki aşk değil. Sadece tehlikeyle karşı karşıyasın. doğulusun bende doğuluyum. yanlış yaptığın zaman bu işlerin telafisi çok zordur. ileride geçmişe bakıpta keşke yapmasaydım dememek adına temkimli dhareket et. mantıklı ol lütfen karşındaki senin kocan değil
04 Yorumla
Soran+1 yılişte bazıları bunu anlamıyor oturduğum yerin en tanınmış ailelerinden biriyiz birde böyle bir olay patlak verse rezil olurum bn zaten ona dedim göndermedim diye kızacaksan sen bilirsin diye az önce aradı konuştuk oda anladı heralde
Cevap sahibi+1 yılvalla ben pek anladığını zannetmiyorum ama yerinde olsam daha sağlıklı bir ilşki isterim ilişkiden daha çok evliliğe yol açan bir ilşki isterdim. şunu da belirteyim sizi bilmiyormu ama bir erkek olarak böyle bir durumum olsa ailmin yüzüne bakamazdım bunu düşünerek hareket edin
- +1 yıl
Benim söylediğim pozu istedin mi soran bacım 😃
Soyleyecektin hani 😂
Soran+1 yıl@animecigenç kardeş aklımdan gitti ya elime yazacam şimdi akşam söylerim :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılakıllı ol kardeş... erkek milletidir bu, güvenme! yarın bir gün şantaj yapar, koz verme sakın! aman diyim he.. o daha 1 aylık ilişkinizde senden bunu istiyorsa 2-3 ay sonra kim bilir neler ister neler... uzak dur.. hatta çek ziktiri olsun bitsin...
10 Yorumla
+1 yılSevgilin azmış. Google bikili kızlar yazsın bulsun. Sen ben resim gönderirsek 8 ay sonra ayrılınca paylaşıyorlar. Kocan olsa dahi resim gönderme.
11 Yorumla
Soran+1 yılişte bende ondan korkuyorum başkası telefonuna girdi gördü kendine gönderdi ne yaparım
+1 yılÖnce sen ondan bağdaş kurup başında saksı tutarken bir foto çekip atmasını iste...
Atarsa sen de şortlu fotoyu atarsın 😃😃😃12 Yorumla
Soran+1 yılaahahaah dur söylerim bir ara :D
- +1 yıl
Eğer atmazsa sende atma 😃
Atarsa yine atma... Belli ki seni çıplak görmemeyi kafaya takmış...
Hem birbirinizi daha bir aydır tanıyorsunuz... Bu kadar hızlı gitmeye gerek yok...
Hızlı giden at misali 🐴 🐴 🐴
Atma yani... Atarsan da senin elinde onun şebek bir fotosu olsun...
Eğer mahremini sakladın diye sana surat yapacaksa yapsın...
+1 yılKızacaksa da kızsın da, sen hala onunla beraber devam etmek niyetindeymişsin gibi. Devam etme onunla, belli ki niyeti bozuk, sana zararı olur. Tehdit şantaj aklına ne gelirse.
00 YorumlaPlajda herkes görebiliyor hatta belki de haberin olmadan fotoğraf çekebiliyorsa sevgilinin de seni bikini ile görmesi oldukça normal bence. Kaldı ki güven yoksa ilişki de olmamalı.
12 Yorumla
Soran+1 yılBak bende dedim zaten tatilde olmassa atarım ama şimdi 1 ayda ne güveni bn kolay kolay güvenemem
Aynen en iyisini yapmışsın. Azmışsa mast yapsın. Seni kullanmaya hakkı yok.
Emin ol insan aşık olduğundan değer verdiğinden böyle bir şey istemez
Hiç hoş değil yani :)
Saygılar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi içinden dicek 1 ayda foto atıyosa 4-5 ay sonra ben bunu skrim diyodur :D
mnyk mısın atma foto amacın ne diye sor foto istediği zaman ben öyle kız değilim de bir de ciddi olsun biraz ;)
Ben öyle sandığın kızlardan değilim dediğin zaman erimicek erkek yoktur00 Yorumla
+1 yılBen de doguluyum sevgilim istesin ona neler Atari xD 21 yy hangi kafaiyi yasiyosuun madem atmiycaksin nie sevgilisin adam vucudunu gormek istio bundan natural ne var yanie
16 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım sen benim ne demek istediğimi anladınmı
- +1 yıl
Asil sen ne dedigini bilmiosun !1aylik iliskim var demissin bu nasil bir iliski uzaktan mi sosyal medya iliskisimi yoksa real iliski mi? Doguda yasiyorum demissin evde sortla cekebilirsin adam sana sokakta cek demiio! Bunlarin alakasi yok diosan o zaman oz guvenin mi yok yoksa utaniyomusun? hic birsey anlamadim senden...
Soran+1 yılaarkadaşım evde şortla çek üstünde sadce iç çamaşırım olsun dedi gerçek bir işilkimiz var sanal falan değil utanmaklada alakası yok sadece göndermek istemiyorum
- +1 yıl
Ben adamin yerinde olsam senden ayrilirim ! neyin kafasini yasiosun anlamadim madem canin istemio nie millete soru sorup cefa veriosun hayret bisey
Soran+1 yılböyle bir nedenden ayrılacaksa ayrılsın
- +1 yıl
Uff tamam ya cevap yazip durma bye
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal resme EVET Extra resimleri isteyenlere #ŞUT çek gelişine gitsin :@
52 Yorumla- +1 yıl
Öyle bladerim uğraşmayacaksın et düşmanlarına...
+1 yılAmacı ney acaba seni bikinili görüp saf ve temiz duygularla sevdiği kıza bakmak mı yoksa o olmayınca nerden yol bulabilirimde açık bir resimini alabilirim mi?
Sen sen ol atma resmi00 Yorumla
+1 yılKızacaksa kizsin. Cunku bir kere attin mi devami geliyor, daha acik istiyor surekli. Yani bir sure sonra ciplak at der, atmazsan ayrılırım vs ye gelir olay
00 YorumlaAsla gönderme.. abaza bide kızmış..
Bence vur tekmeyi gitsin10 Yorumla
+1 yılAyrıl niyet kötü bu gün bikinili isteyen yarın heyy yavrum heyy
00 YorumlaBacım buraya niye soruyorsun ki? Ayrılmaktan daha mantıklı bir hareket mi var sence?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bikere yapmak istemediğin şeye niye zorluyor. İkincisi resmi niye istiyor. Üçüncüsü bedeninle değil karakterine ilgilense daha güzel olmazmı
10 YorumlaNormal kıyafetle istiyorsa yolla ama öyle acık istiyorsa 3 HAYIR la uğurla
00 Yorumla
+1 yılinternette kıllı bir abımızın fotografı vardı onu gonder.
ve soyle yaz iki dakka adam ol.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. böylelerine sakın aldanmayın böyleleri ciddi yolda degildir lay lay lom peşindedir dışarıda evliligin sorumlulugunu kaldıracak çok az insan kaldı...
00 Yorumlavalla sende biraz motor pozisyonu mu var yoksa "sevdiğim" dediğin adam bir aylık ilişkisinden nasıl böyle bir resim isteyebilir
00 Yorumlaçocuk azmış yaa böle aptal kişilerle ne işin var kızım seni sevmiyor bu çocuk. bu kafadaki mallar resmine bakıp bakıp takılır anca kendi kendine böyle salaklardan uzak dur bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmacini halen anlamadin mi?
Tamamen cinsel tatmin amacli sende.
Ne kopardim. ne gordum ne elledim dokundum kardir kafasi yani.00 YorumlaBende bu erkek milletinin neden böyle resim ve videolar istediğini bir türlü anlamış değilim...
00 YorumlaAyrıl gitsin o şerefsizden utanmaz o. ç. tehdit olarak kullanır seviş benlen yoksa internete yayarım diye
10 Yorumla
+1 yılinsan sewdiğine yarim dediği insana bunu diyemez böle bir şey de düşünemez o şeref yoksunu seni sadece seks objesi olarak görüyor nokta
01 Yorumla- +1 yıl
son derece katılıyorum eger sevseydi seni iç çamaşır resimmiş felan gözü görmez ben bir kızı sevmiştim öyle şeyler aklımdan geçmedi sadece gülüşü:D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBugün onu isteyen yarın çıplak sonrada oranın buranın resimlerini ister uyandiriyim
00 Yorumla peki birşeyi merak ediyorum. Sen tatile gittiğinde bikinili Durmayacak mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılo ayrı bu ayrı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtma sakin resim felan sonra burada agliyosunuz çıplak resim attim beni tehtit ediyor diye.
Ayril o hiyardan. Ondan bir cacık olmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlerde çıplak resimde ister. Dizginleri vericeksen ver sen bilirsin
00 YorumlaBen bu yüzden birinden ayrılmıştım :D Gerekirse ayrıl ama gönderme..
01 YorumlaNe Yapacakmış resimi mastürbasyonmu yapacak sığır ramazan ramazan..
00 Yorumla
+1 yılDoğrusunu yapmışsın o seni başka amaçlar için istiyor belli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yıliyi yapmışsın , gönderme . Niyetini bu kadar kısa sürede belli ettiğine göre
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapma boyun eğme. Taviz verirsen ardı arkası kesilmez :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇek gönder sonra elimde foto var die tehdit etsin bırak kızmasın isterse ayrılsın pek fazla kafana takma
00 Yorumla
+1 yılYapma tabii ki. Yapacaksan bile sakın yüzün gözükmesin.
00 Yorumla* et uyma sen ona kendi örf adetlerini onun için ezme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2 gün sonrada şortu südyenı çıkar öyle foto çek gönder der
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen oyle. Kizacaksa kizsin nasil bir rahatlik bu boyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhahahaa bende yapmıştım aynı şeyleri, kız arkadaşım göndermişti, ondan sonra elizabet :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaa bikinimi dediii oooooooo ne şort birde kesin ayıp bişi yapicak resimlerine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAtma delimisin iç çamaşırlı at diyememiş yav*ak
10 Yorumla
+1 yılVücudunu kullanmak sana sahip olmak istiyor.
10 Yorumlaatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
00 YorumlaGeceye malzeme çıkartacaktı sanırım.
05 YorumlaMillet vajina atıyor
Sen geç kaldin11 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum neler gönderiliyor bir çok arkadaşımın başına böyle şeyler geldi resimleri dağıldı ne olur allah biliyor
Vuhuuu durum vahim kardeşim
00 Yorumla
+1 yılNe biçim adamlarla berabersiniz yaa..
00 YorumlaAyy çok sapıkça hemen ayrıl
17 Yorumla
Soran+1 yılumrarım dalga geçmiyorsun
- +1 yıl
Öyle yapınca seni yanında mı hissediyormus sorsana :)
- +1 yıl
@caramelizekaramel adam sanırım google kullanmayı bilmiyor ,
Şunu yazsın , yüzde 99u bu soran arkadaştan güzeldir :) bu masumdan ne istiyor ki :D
www.google.com.tr/search - +1 yıl
Hayır ben bilerek sordum amac kötü degil burada ayrılsın yani
- +1 yıl
@caramelizekaramel , soran kardeş biz düşündük karar verdik sen bu adamdan ayrıl :)
Onun işi belli olmuş.. Ayrıl
00 Yorumlaben bikinisiz isterim...
20 Yorumlaİleride koz olarak kullanır.
00 Yorumla
+1 yılEn kısa zamanda ayrılmalısın niyeti bozuk onun :/
02 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum ama onu
- +1 yıl
Sonradan pişman olacağın şeyler yaptırabilir sana akıllı davranıp tavrını koymalısın. Dikkatli ol lütfen seviyorum diye kandırma kendini o seni gerçekten sevmiş olsa bunları istemezdi.
+1 yılSevgilinin adı deniz mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Hmm. Ok.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılay pisliğee bak sapık yaaa
00 Yorumla Defolsun gitsin tabiki etme
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri