Sanki sevdiğini çok sahiplenen birisinde sinirleniyon e madem bu tarz hareketlere sinirlenen birisin bunu ilişkinin başlarında karşındakine niye söylemiyon fasa fiso
Hım. Bi akaplan niyet olabilir o zaman. Bende şüphelendim bak şimdi :))
Tavsiyem : Sosyal medya da ki davranışları ilişkine yansıtmaman. Sosyal medya kullanımı ilişkinizden daha önemli değil. Uygun bir dille hoşuma gitmedi diyebilirsin. tekrarı olursa söyle geleyim birlikte dövelim.
Bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum işte. Çünkü ister istemez sosyal medyada ki olaylar gelip ilişkini etkiliyor. Hevesin kaçmasın hemen. Herkes hata yapabilir. Ha ama böyle bir davranış senin için kırmızı çizgiyse birşey diyemem. Biraz soğuk kanlı olmakta fayda var yinede.
Nolmus yani sende çıplak erkek fotosu Beğen ve yakalan sana sorarsa bune sende onun telefonunu alıp bunları beğenirken iyimi diye hesap sorarsın kafanızı çalıştırın biraz?
Bi fotoğraf beğenmiş kızmada çok haklısın ama bunu ilişkiyi bitirecek kadar düşünme seni seviyorsa fedakarlık yap derim ama hafife alma ama çokta abartma erkek sonuçta bu seni sevmediği anlamına gelmez fikrim bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sanki sevdiğini çok sahiplenen birisinde sinirleniyon e madem bu tarz hareketlere sinirlenen birisin bunu ilişkinin başlarında karşındakine niye söylemiyon fasa fiso
Soylemedigimi kim diyo
O zamam hala niye dert ediyon hala neyi bekliyon tekmeyi basmak için heh
Bekliyorum bu ayrilma sebebi olurmu sence
Bir kere sevip onunla da evlenicek olan kişiler için ayrılma sebebidir niye olmasın ha doğru sen sıradan biriydin doğruya
2 hafta sonra annelerimiz taniscakti bide dusun ya , ben ablasina nediyim okadar gunu ayarladik
Ne diym geçmiş olsun biz kötüde olsa aşkı hiç tadamadık ne diym en iyi bildiğini yap neyse hadi selametle
Bir zamanlar yılbaşında dansöz izliyom diye kavga etmiştik. Hey gidi dunya hey.
Sen kendin giyiniyor musun bikini mayo falan. Giyiniyorsan çok garipsememen gerekirdi
Giyiyorul ama sevgilisi olan benim
Bikinili foto begenince diğer fotolardan farkı ne oluyor ki? Yani diğer türlüsünü begendiğinde kızmayıp, bikinili begendiğinde neden kızıyorsun?
Diger turlusu begendigni gormedim bunu gordum sadece
Hım. Bi akaplan niyet olabilir o zaman. Bende şüphelendim bak şimdi :))
Tavsiyem : Sosyal medya da ki davranışları ilişkine yansıtmaman. Sosyal medya kullanımı ilişkinizden daha önemli değil. Uygun bir dille hoşuma gitmedi diyebilirsin. tekrarı olursa söyle geleyim birlikte dövelim.
Hevesim kacti vallaha ben cok etkileniyorum boyle seylerden en nefret ettigim seyler bunlar
Bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum işte. Çünkü ister istemez sosyal medyada ki olaylar gelip ilişkini etkiliyor.
Hevesin kaçmasın hemen. Herkes hata yapabilir. Ha ama böyle bir davranış senin için kırmızı çizgiyse birşey diyemem. Biraz soğuk kanlı olmakta fayda var yinede.
Bugun konusmicam onunla ne hali varsa gorsun zaten ve aynen katiliyorum sosyal medya cok tehlikeli bi platform
Maalesef öyle. Tartışma anında yan odaya geçip, başkasıyla iletişim kurabiliyorsun. Umarım üzülmezsin. Temennim bu.
Nolmus yani sende çıplak erkek fotosu Beğen ve yakalan sana sorarsa bune sende onun telefonunu alıp bunları beğenirken iyimi diye hesap sorarsın kafanızı çalıştırın biraz?
O gorene kadar
O görene kadar ise sen kendin açıcan gözünün önünde yapcan
Haklısın ama bunu ciddi bi şekilde uyar adamı öldürmene gerek yok
2 haftadan annelermizi taniscakti istemiyorum ozaman ailesine saygisizlik olcak
Bi fotoğraf beğenmiş kızmada çok haklısın ama bunu ilişkiyi bitirecek kadar düşünme seni seviyorsa fedakarlık yap derim ama hafife alma ama çokta abartma erkek sonuçta bu seni sevmediği anlamına gelmez fikrim bu
Anlasin ozaman hatasini
Anlaması için terk etmen bişey değiştirmez sen beğendigini gördün görmeye de bilirdin yani bunu emin ol her erkek yapar bence
Hayir yapmaz
Peki öyle diyorsan öyledir
Her beğendiğimiz kıza yürüyor olsaydık Barbara Palvin Türk gelini olurdu.
Tipine bakan da seni bir şey sanır Allahın yobazı ya hangi devirde yaşıyorsun.
hadi ordan mk gevsegi
Foto beğenmeyle trip atan kıza kezban denir. Z kuşağı bile senden daha olgun shgjhd
Nedenilerde denilsin banane umrumda degil
Profildekinin sen olmadığını da anlamış olduk bu şekilde sjshfhgj
Profildeki benim😉
Hıııı inandık inandık sensin 😂
Gercekten benim
Inanmassan inanma malmi ne
Haklısın işte gözü dışarıda.
Bide 2-3 haftadan annelermiz taniscakti , ben nasil iptal edeyim simdi ablasinla okadar konustuk gun ayarladik offfff
Bikinli kızı beğenmemesi anormal
Sen de kaslı erkek resmi beğen
buraya bikinili foto koy
Begenebilir yani ne var bunda
sende bikinili fotonu at ona
Tanımadığı biriyse haklısın
Haklısın
Neyapiyim
Sende başka birine beğen gıcık kapsın
Haklısın, trip at.
Ne yaptın sonuçta