Sacma sapan ergen mesajlarindan birisi Takma. kimsenin dedigi Yaptigina uymuyor. Benim bekldigim kizda bunu yapti bana Uzuldum. ama. icten ice. pisman oldu bu ayrilik kararini aldigina. Ve ayrilik kararini aldiginda profilinde bunu paylasmisti. Ben bunu gayet hissettim. Bende icimden dedimki madem ölüyüm ve beni sen ölüdürdün sende yasamiyorsun icimde artik sende bir ölüsün Dedim bitti gitti.. Bende ona hic yazmadim.. Sindi kopek gibi. pisman ama gururundan kudurmuyosa ben bisey bilmiyorum..
1
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu terk eden benim gururuna yediremedignden boyle sacma sapan seyler paylasiyor yoksa iki gun sonra affet diye yalvaracagini bende biliyorum kendince havalara giriyor girsin bakallim 😄
Tuhaf.. Bunu bana terkeden kisi paylasmisti. Bende psikolojisi bozuk diye dusunuyordum.. 😊 bir kac dakika rahatlatacak laflardan baska degil bunlar.. Lafada peybir gemisi yurumuyor sende bikirsin iste.. Sen niye terkettin acimadin cocuga 😊
bir anlik ofkeyle paylaşmiştir sonradan ozur falan dilemedimi? Veya geri donmeyi denemedimi? Bana bakma sen benimki cok uzun ve karmakarasik bir durum bir başlarsam cikamam
Benim durumunda senden kalir yani yokki. 1 bucuk yillik dizi mazi oldu.. Kucuk kucuk anlatayim ozaman.. Ortada birsey olsaydi ayrilip gitseydi ben yine cabalardim. Ama. ayrildiginda 1 saat. once neydik 1 sonra birer dusman olduk. Ve tuhaf olan ortada birsey yokken bunu yapti Bunuda jeyine paylastiysa hava olsun diyemi bilmem.. Sonra benim sehirle. ilgi bir resmi profil resmi yapmisti. Sonra bazi emanrt olayi icin aradi Hersey halledildi Sobra birde gecmis olsun diyen herkese tesekkur ediyorum diye toplu mesaj atmisti.. Bana. niye yazdi bilmem nasilsa. ben bilmiyorum ne diye gecmis. olsun diyim. Anladim. pisman oldu ama. is isten gecti
Sevmemek ne.. 1 ay kendime gelemedim.. Butun hayatimi allak bullak etti. Hedeflerimi herseyi hayal. kirikligina ugratti. Herkese demistim mesela daha once. kuser kuser ayrilirdik bukadar uzun olmazdi.. Enson barisinca herkes ogrendi ama o yine birakti rezil oldum herkese yuzduk kuyrugana geldik sayilirdi ama neicin biraktigini bilemedim. Neyaptimsa olmadi.. Bende pimi cektin 1 ay sonra
Off yemin ederim aynen bizim durumu anlattin bizde 1bucuk yildir cikiyoduk sanirim budefa gercekten bitti😔 cok ayrildik birlestik ama budefa bitti sanirim napicam ben ya onsuz?
Diyorki seni biraktiysam ger senle olmam benim icin bittin artik diyor. Sen yoluna ben yoluma diyor. Kapi acik hadi git diyor bundan sonra olmaz diyor. d. d. d
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne gitmesi ya 😂 onu ben terk ettim nasil bir sacmaliktir bu anlamadim gitti 😃
boş laf looooo lafı dolandırmış biraz büyük ihtimalle içmiş içmiş kafayı bulmuş bunu yazmış :D benim için öldün ve öldüğünü de unuttum dönüp bakmam bile geriye var mısın yok musun die
Seni sildim, daha da arkama bile bakmam çeker giderim diyo.. Anlamicak ne varr.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzel sözmüş öncelikle. Ben yüreğimde öldürdüysem bir insanı gerçek hayatta yaşıyor olması benim için fark etmez o benim için ölüdür nefes alsa bile demek istemiş
En İyi Cevaplar