bir erkek 17 yaşındayım yarın 18 oluyorum dese anında ban gelir fakat sitede 10 yaşında kız görseler banlamıyorlar. tabi moderatörler kadın bu yüzden pekte birşey beklememek lazım
zaten sileceğim en sonunda. siz 13-14 veya 15 yaşlarındaki ergen bebe kızlar hep burada türk erkeklerini aşağılayan şeyler paylaşıyorsunuz kesin sende onlardan birisin :) yok koreli erkekler çok tatlı, seksi falan wattpad +18 hikayeler ıyy 🤮yaşasın 25 yaş ve üstü kızlar
hiç öyle aşağılayıcı içerik paylaşmadım öyle bi kaç kişi kötü diye genelleme yapan bir insan değilim koreli erkekleri de sevmiyorum tamam tipleri güzel olabilir ama ne yapayım dünyanın bir ucundaki şeyleri wattpad de en son 2 3 yıl önce hikaye okurdum saçmalıklara dayanamayıp bıraktım
o zaman kralsın reis kusura bakma 😂 ama sen koreli erkek sevmiyorsan serserisindir eğer serseriysende güzelsindir genelleme yapmak istemiyorum fakat yaşıtım olan güzel kızların hepsi maço seviyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Üstünde tişörtün giydigin ayakkabının ya da taktiğin herhangi bir aksesuarın Yedeğini bulabilirsin ama bir gün gelicek beni bulamicaksin daha kıyak
oww iyiymiş reis saol
Yaş kac minnak
pışıık demem kiğğ
İnstadan vaktim taş çatlasın 1
17 sin
hahahaahah belli olmaz yani ya da olabilir
Ay ekldim djdjdj ponçik kardeşim
aa bakayım engelim var bitince eklerim bende
Ekledim şimdi kankam 😂
Ankara mı İzmir mi knk kdskfjkdfj
Ankara doğum İzmir yaşam 😂
aa Ankaranın neresiğğ
Altındağ sen
manavgat lsdkdjsfhd
Antalya hmmm
eveet ankarada biir tanıdığım vardı da yenimahalledeydi
Hmmm özelden yazsana kanka
bi tane pedofili bi tane de olgun erkek manyağı olmuş klasik tc kızı 🤮
Pedofili derken
kanka kızın yaşı 15 i geçmiyordur emin ol
bu ergen bebeleri anlamıyorum zaten hepsi 18 yaş üstü erkek manyağı olmuş.
Haklısın kankada benim öyle bir niyetim yok Allah'ım korusun pedofili falan değilim
Fazla cringe
Bence böyle şeyleri göstermek daha iyi söz falan komik bana göre tabi
Ahaha yaşın kesin 15 i geçmiyor
sananeeğğğ
bir erkek 17 yaşındayım yarın 18 oluyorum dese anında ban gelir fakat sitede 10 yaşında kız görseler banlamıyorlar. tabi moderatörler kadın bu yüzden pekte birşey beklememek lazım
beğenmiyorsan sil burada kimseye suç atma
zaten sileceğim en sonunda. siz 13-14 veya 15 yaşlarındaki ergen bebe kızlar hep burada türk erkeklerini aşağılayan şeyler paylaşıyorsunuz kesin sende onlardan birisin :) yok koreli erkekler çok tatlı, seksi falan wattpad +18 hikayeler ıyy 🤮yaşasın 25 yaş ve üstü kızlar
hiç öyle aşağılayıcı içerik paylaşmadım öyle bi kaç kişi kötü diye genelleme yapan bir insan değilim
koreli erkekleri de sevmiyorum tamam tipleri güzel olabilir ama ne yapayım dünyanın bir ucundaki şeyleri
wattpad de en son 2 3 yıl önce hikaye okurdum saçmalıklara dayanamayıp bıraktım
o zaman kralsın reis kusura bakma 😂 ama sen koreli erkek sevmiyorsan serserisindir eğer serseriysende güzelsindir genelleme yapmak istemiyorum fakat yaşıtım olan güzel kızların hepsi maço seviyordu
engelledi kesin :D
sen kaç yaşındasın sldkldklfkdl
Yaş kaç 16 mı kardeşim
hahhahaha demem kiğğğ
Harbi faça hemen çaldım
çal knk çal müq
Teşekkürler 😊😊
ricalarss daha var atayım mı
Bı anda dokunmasın hepsi alıştıra alıştıra lütfen sjsksjsks
Fark edilmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekir.
Gitsen de artık beni bağlamaz; hani bir laf vardır ya, kendi düşen ağlamaz.
Twit atcam bunları gece 😂
oooo twitter ver bakalım ksjkfjkdjfk
Al bakalım sjsjsj
Koy tabi.
instan ne
hahahha rezil olmayayım