Erkekliğe bok sürdürmemek için göz göre göre ağzımı yüzümü patlattırdığım olmuştu zamanında :D
peki ya siz ?
peki ya siz ?
Eski sevgilimin kuzeni evli idi
kocasıda dengesizinn teki, birini 3-5 gün sonra görünce yanaktan tokalaşır sarılır öyle biriymiş, 1 defa yanımda yaptı, zoruma gitti, kuzenine söyle kocasına söylesin öyle şeylere gelemem dedim, söylemiş kuzenine oda demiş onun huyu böyle ben napiyim, bi süre sonra yine yaptı, tam sarılacakken ben girdim araya, napıyon falan dedim boğaz boğaza geldik eşimin kuzenine nasıl davrancağımı sanamı soracağım dedim, yumruk attı, seri şekilde kafayı yapıştırdım burnu dağıldı, amk çocuguna bak dedim, git karını meydanda herkes sarılttır dedim pznk herif, o kavgam olmuştu sadece, sorna kıza dedim bida selam kelam ettiğnii görür duyarsam ben yokum, kızda tamam dedi konusmam bida, öyle yani...
bal gibi çözdü birader, sonra kızın yakınları söyledi herkes bıkmış bu halinden iyiki yapmışsın artık kimseye yapmıyor dediler :)
Beni ring dışında kavga ettirecek iki neden var..Birisi rakip takım taraftarıyla çıkan kavga, ikincisi de kız arkadaşıma laf atılması..Sevgilisi yanındayken kızlara laf atan veya öküz gibi bakan adamlara çok sinir oluyorum..
Erkek arkadaşım çok eskiden hoşlandığı bir kız varmış biri arkasından konuşmuş erkek kıza erkek arkadaşımda arkamdan niye konuşuyorsun diye kavga çıkartmış ama tabi bahanesi olmuş bunun da sizce o kız için mi kavga etmiş oluyo ama yine olsa yine yaparmış sonuç olarak arkasından konultuğı için...
Lütfen cevap verin
Hiç bi erkek için kavga etmedim çünkü bir erkeğe benim diyorsam benimdir.
Cevap
4Cevap
ben bir kere tanık olmustum:) bundan yıllar once erkek arkadasım cocukluk yaptı işte :)3 kişiye karsı kafa goz:D
yanımda bır kız varsa eğer gelen erkek laf atarsa cevap vermem daha cok üstüme gelırse orda ıkı kelıme solerım ertesı gun yada o gün içerısınde kırılmadık kemık bırakmam ..
sevdiğim şeylerden biri,benim için kavga etmesi :)) Ama bunun da bir sınırı var adam sürekli her köşe başında birini dövecekse veya sürekli dayak yiyecekse yazık ya..tamam vazgeçtim yapmasın :)
sadist derler bana:) ama napim hoşuma gidiyor
ne gerek var böyle seylere görmemzlikden gel gitsin
erkekliğin onda dokuzu kaçmak değil midir? ben öyle biliyorum:D:D
insanın yanında kız arkadaşı varken kavga etmek zorunda bırakann hıyarlar saolsn ... elbetteee
bence savasamyıcak sevdıgının arkasında duramıycak kadar korkak olmamalı insan ettim bı cok kere ve ederım deeee
Allahtan dayak atmadan veya yemeden buna değmiycek biri olduğunu anladımda ucundan yırttık :=)
Kavga edip etmemen kiz arkadasina bagli seni kavga surekliycek kisi o cok sukur kiz arkadasim nerden nasil davranilacagini bildigi icin kimseyle kavga etmek zorunda kalmadim
1 kere dövdüm :) çok uyuzuma gitti kız :D ama sevgilim hergün okulda çocuk dövüyo bneim içn arkadaşm kalmadı lan arık bend onu dövücem :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar