Kavga sebebiniz neydi peki?
Az anlatın da neşemizi bulalım 😂
Kavga sebebiniz neydi peki?
Az anlatın da neşemizi bulalım 😂
Dün değilde ondan önceki gün eski nişanlımla yine kavga ettim telefonda telefon numarama hatta telefonuma kadar değiştirdim yine bir şekilde buluyor numaramı neyseki sürünüyor duruyor gerçi artık komik geliyor bana kavga ederken gülmemek için kendimi zor tuttum bir göreceksin bir yırtıyor kendini bağıracam diye hayret edersin özellikle telefonu suratına kapatmadım akli dengesi yerinde her halde 🤣
Sevgilimle kavga etmem ben.. Onu ancak severim, öperim ve cilveye boğarım. Beni ciddi anlamda sinirlendirecek bir şey yapamaz zaten seven adam sevdiğinin kalbini kırmaz. Kavga edeceğine kahkahalarla güldüğümüz ve mutlu olduğumuz zamanlar geçirelim. Bu çok daha iyi.. Ama kavgadan sonra dayanamayıp birbirimizle barışmamız ve sevgimizin pekişmeside güzel olur. Ancak kavga sebebi büyük olmamalı.. Bana bakılırsa bu şekilde..
Neymiş efendim o kız niye imalı yorum yapmış neden ona dişlerini sıkan emoji atmışım 😬😬 çok tatlısın yerim seni mi demek istemişim :)) Böyle tatlı kıskançlık yüzünden kavga edelim dedi de yok mu dedik kavganın her türlüsünü severim de bu ara kaos eksik hayatımda bil bakalım neden 😀
Sevgilim değil ama Kova burcu bir flörtüm vardı üniversitede aynı sınıftan olduğum. Ben kendim karışıklık ve belirsizliğe gelemeyeceğim için gidip adam gibi söyledim duygularımı, oda benim ciddiye sürdüğümü gördüğü için muhabbeti kesti.
Cevap
30Cevap
Kavga etmeyi özledim çat çat saydirmak 😂
Seninle aramız çok iyi daha kavga etmedik :D
Aahahah Barış 😂😂
😂😂🌸
Valla tam üstüne bu soru geldi.
Zaten sinirim burnumda.
Güzel kiz, guzel olduğunun da farkinda ve hayatta karsisindakine saygisi da yok sevgisi de. Yeni tanışmıştım. Huyunu suyunu öğrenirken sabrimin sinirlarini cok zorladi. 2 gündür kavga ediyorum.
Tam bir rahatsız. Baska kelime ifade etmez.
Umarim bana yasattiklarini da baskasi ona yasatir diyorum. Resmen huylu kesildim yaaa.
Bu gece kavga edenlerden biri de ben oldum Sevgilim, mesajıma geç cevap verdi diye ufak bir sitem ettim. O da "Sen de bazen geç cevap veriyorsun" diyerek karşılık verdi. Derken konu eski defterlere açıldı, birbirimizin ağzına ettik oda bende hatalarımı sıralamaya başladık. Sonuç? Bir saatlik sessizlik ve "Bence biraz sakin dedim. Ama kendi kendime çünkü sevgilim yok bunları düşünüyorum da sevgilim olmaması için bir sebep daha oldu sevgili işi boş.
4 gün önce sözlümle kavga ettim ve daha yeniyiz. 1 ay falan oldu ve 4 gündür trip yiyorum. Sebebi arkadaşlarımla eğlenceye çıkmam 😑
Bir gün öncesinden kendisi eğlenceye çıkmıştı kendi arkadaşlarıyla. Bir şey demedim. Tamam arada ufak farklar var. Mesela onlar kız kızaydı biz karışık ve gece telefonumun şarjı bitti bana ulaşamadı falan. Anlıyorum çok şüpheli bi durum ama şu noktada canımdan bezip bir şeyler yapmış olsam yaptım derim ya
Sevgilim yok dolayısıyla kavga da yok 😅
Abow soruya gel sanki benden bahsetmiş içine doğmuş 😂
Etmedim ama sınırdayım.
Sebep ilgisizlik 🙄
😄1 kişi verse kafi
Kim o biliyor musun
Sensin canım hasta oluyorum burada seri ilgi
❤️😘
Sevgilim yok süveyda olsaydı yoktan sebeplerle onunla kavga etmezdim yani kavga demeyelim de tartışma elbette ki yaşanır süveyda önemli olan olgunluk gösterip tartışmayı yönetmektir hem ben sevdiğim adamla kavga edemem ki
Sevgilim yok shsh canım kavga çekerse arkadaşlarıma sataşırım 😅
Bas baya yok 😅
Sevgilim yok Süvüşüm. Huzurlu uyudum😅
Aman maşallah nazar değmesin takip listeme 😀
Ettim saydım ona.
Bu nasıl oynamak, çok kötüydün dedım. Korkakdın dedım.
Galatasaray.
Olmayan sevgiliyle mi jjjzks. Hayır o kadar delirmedim.))
Evlenmedim ki kız bu yaştan sonra sevgilim neyime
O ne ki ben hiç duymadım öyle bişi yabancı bir kelime sanırım
Kavga etmedin de tutuyorm kendimi. Patlar bi yerde.
Günaydın yazdım dün. Bana görüldü atmış ve gün boyu yazmadı 😒🤨
Sonraki gün sabah bsy olmamış gibi günaydın çiçeğimm demiş 😡 dalga geçiyor gibi.
Yazmiycam bende
Yazma kız hatta bir süre sessizlige burun ne ara ne sor nede aramalarına mesajlarına cevap verbi hafta böyle yap aklıyla oyna
Maç 0-0 bittiği için edemedik hahahah
Eee ne oldu şimdi yani sjsjs
Galatasaray avantajı kapan takım oldu jdjs
Hajaja yaşasın 😂
😂💛❤️🙏🏻
İsminin anlamını biliyor musun
sevgilimizin olduğunu düşünmen ne hoş
çok merak iyi değildir süveyda hanfendi 😃
Nicki merak olan mı söylüyor bunu bana😀😀
Kimseyle kavga etmedim ama hep hüzün içindeyim
Sevgili mi o ne be
Tanım var mı elimizde 😂
Ben tipsizim hiç sevgilim olmadı. Bu yaştan sonra da olmaz.
Kavga edecek bir manitam yok 😂 kavga mavga sıkıyor zaten ya
Sevgilim yok benim Yorumları okumaya geldim ben 😂😂😂
Sevgilimiz de yok ki kavga edelim 🤪.
Bıcır bıcır tatlı bir kadınım, daha ne olsun 😎.
Muhafızlar sarayımdan atın şunu 😹.
Sana namahrem. Sadece sevgilim olacak kişi ayaklarıma masaj yapabilir 😎.
Hayır 😑.
Emin değilim..
Ben sevgilimle kavga etmem 😂😂
Kendi kendime ettim valla
Kavga etmedim kimseyle 😅
Kocam var ama kavga yok 😅
Onlar arkadan havlarlar lvbel c5
2 aydır yok kafam rahat.
Etmedim ama huzursuz oldum
Çok az önce heebaey her şey mahvoldu ayrildk
Kavga edecek sevgili de yok aga be
Sevgili yok Kafa rahat
Kavga etmemezi istemiyorum. Beni yanlış anlamasını istemiyorum. Aşkımdan şüphe etmesini istemiyorum.
üyelerden biri ile konuşmamız bitti
beni kırdı
hiç sevgilim olmadı ki aq
Sevgilisi olmayanlar hoş geldiniz bende burdayım 🙌
Doğum gününü unuttum Ayrıldı 😀
Olmayan sevgilime trip attim
Yokki
Sevgilimiz yok ki
Ben aklımla ettim
Sevgilim yok
Olsa da kavga etsek
daha gece olmadı :)