İlk görüşmede ısınamayan birine zamanla ısınabılır miyim... ve Sırf o çk ilgili beni istiyor diye bir ilişkiye başlamak ne kadar mantıklı?

. Benim biri facede görüp ekledi aynı şehirdeyiz ortak arkadaşlarımızda var... Kendisi beni çok beğendiğini söylüyor daha beni görmeden ısnıdığını söyledi... sonra bununla faceden konuşmaya başladık... üst üste ısrarlarına dayanamayıp yüz yüze konuşma teklifini kabul ettim yine orda da aynı konuştu benim niyetim kötü değil ben evlenmek istiyorum seni de çok beğendiğim az çok tanıdğım kadarıyla iyi temiz kızsın kapalısın tam istediğim gibisin dedi..

kendisine ben onun ısındığı kadar ısınamadım.. aramızda çok az boy farkı var o benden kısa fiziksel olarak çok beğenemedim aslında iyi birine benziyor fena değil ama ne biliyim işte ısınamadım işi deseniz şu an 3 4 yıllık sözleşmeli bir yer ondan sonra boşta kalma ihtimali yüksek işi, tipi geçtim çocuğun kötü alışkanlıkları yok daha önce hiç kiz arkadışı olmamış ahlakı karakteri temiz birine benziyor ailemi gönderiyim tanışsınlar istetelim seni diyor ve bu zaman zarfında benim bu kadar üstüme düşmesi nedense beni itti bilemedim korktumm çok ilgiili sürekli arıyo soruyo buluşmak istiyor sürekli internetten yüzük resimleri gelinlik resimleri bulup atıyor...

bu haftalarda 2. buluşmayı yapıcam onunla yine ısınamazsam napmalıym sizce... zamanla ısınabilir miyim? ona evet de diyemiyorum çünkü daha tanışalı 1 ay ancak oldu... hayır da diyemiyorum çok ilgili istekli olduğu için ama içime sinmemesi ısınamaması nedendir sizce napıyım ona umut verip üzmekte istemiyorum açıkcası bunun gibi bir durumu daha önce yaşayan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Baya bir uzun soru oldu hakkınızı helal edin gerçekten çok kararsızım onunla bir ilişkiye başlama konusunda;:(
Güncellemeler
+1 yıl
onun kul hakkına girmek istemiyorum... üzmek kırmak istemiyorum napmalıyım?
İlk görüşmede ısınamayan birine zamanla ısınabılır miyim... ve Sırf o çk ilgili beni istiyor diye bir ilişkiye başlamak ne kadar mantıklı?